Cliccate per sfogliare. Jeden 92-ti letý malý, starý člověk, se pěkně se učesal, oholil, oblékl a ráno v 8 hodin odešel do Domova pro seniory. V Domově.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
Naučil jsem se....
Peníze.
Citáty O LÁSCE.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Ten nejhezčí kolovací dopis na světě, nad kterým bychom se měli opravdu zamyslet! Na tomto příběhu je opravdu něco pravdivého.Pro informaci: přečíst si.
Buď jako osel! Hudba z filmu Xanadu Jednoho dne rolníkův osel spadl do jámy. Hlasitě naříkal celé hodiny, zatímco rolník se ho bezúspěšně snažil vytáhnout.
Několik rad, jak si udělat život krásnější … Každ ẏ den běž na procházku s úsměvem na tváři.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Vlak života Před nějakým časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výjimečně zajímavé čtení pod podmínkou, že jej správně.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
A … jdeme na to - klikni si Poloautomatické střídání stránek s hudbou a poučením :
Čtěte pomalu a tiše!  .
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
Vlak „život“ Před časem jsem četla knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Mgr. Michal Oblouk SOUVĚTÍ SOUŘADNÉ.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Otče, odpusť mi, já jsem zhřešila Řekni mi, dcero, jaké jsou Tvé hříchy?
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
4. Abrahám děkuje Hospodinu, protože ho dovedl do země Kanaán
Ženichu, nevěsto, co Vás to napadlo, vyměnit svobodu za svazek manželský, to už je kopanec opravdu ďábelský. Co jste už zkazili, to se již nespraví, teď.
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
To funguje..…   Ať mají Tvé ruce vždycky co dělat, Ať je v Tvé peněžence vždycky.
Každý den jsme trochu starší…
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
1. Zazni dnes Hospodinu chvála, | Bůh v lásce nám se podává | a milost jeho neskonalá | na věky s námi zůstává. | Hlas spasení | a věčná chvála zástupy.
1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být.
Chci vám vyjádřit, co pro mne znamená
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Pracuj, jako by si nepotřeboval(a) žádné peníze...
Miluj tak, jako by tě ješte nikdy,
NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Proč miluji důchod.
Cliccate per sfogliare. Jeden 92 roční malý, starý člověk, pěkně se učesal, oholil, oblékl a ráno v 8 hodin odešel do domova pro seniory. V Domově pro.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Říká se, že stačí jen 1 minuta na to, abychom si někoho zapamatovali!
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 2. On je láska, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 3.
Pár vtípků.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Miluj svého muže.
s použitím myšlenek paní Jiřiny Šiklové
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Ahoj online priteli-kyne hezky se usmivej... Mela jsem trochu volneho casu, a vis co jsem udelala? Otevrela jsem svoji mailovou schranku, abych videla.
Proč milovat důchod Poloautomatické střídání stránek s hudbou
Malí andělé.
Naučil jsem se....
Irské štěstí.
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x
Skromný člověk Cliccate per sfogliare..
Malí andělé.
Fenomenální ženě! Zjistila jsem, že cokoliv se stane, jakkoliv zlé se to zdá - život jde dál a zítra to bude lepší.
Každý den jsme trochu starší…
Buď jako osel! Hudba z filmu Xanadu 1.
Malí andělé.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Víte, kdo já jsem? Manuel et musical 1.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Cliccate per sfogliare.

Jeden 92-ti letý malý, starý člověk, se pěkně se učesal, oholil, oblékl a ráno v 8 hodin odešel do Domova pro seniory. V Domově pro seniory čeká na chodbě, usměje se na nás, když mu řekneme, že má připravený pokoj. Jeho 70-ti letá manželka nedávno zemřela.., proto cítí, že musí opustit svůj domov.

Přitom, jak jdeme k výtahu, v krátkosti mu řeknu, jaký je jeho malý pokoj. Vyprávím mu jakou barvu má záclona a jakou barvu má přikrývka na postel. -“Velmi se mi líbí", rozzářily se mu oči jako malému chlapečkovi, který teď dostane v životě první vlastní pokoj. -“Milý Michale, ještě jste ani neviděl svůj pokoj, počkejte ješte chvíli. "

“To nevadí", říká. “Já jsem si to už rozhodl ve své hlavě, že pokoj se mi bude líbit. Svoje rozhodnutí každé ráno se vstáváním potvrzuji." “Štěstí nezávisí na množství věcí. Štěstí si nezávisle vybírám. To, že pokoj se mi líbí- ano, nebo ne, to nezávisí na nábytku, nebo na doplňcích, ale závisí na tom, jak Já to chci vidět.

“Rozhodnout se můžu i tak, že svůj den strávím v posteli a budu počítat kolik orgánů mi v těle nefunguje, které části těla mě bolí, anebo poděkovat nebesům za orgány v mém těle, které ješte dobře fungují."

“Každý den je jako dáreček, když umím otevřít oči, na nový den se koncentrovat, na pěkné vzpomínky, které jsem po dobu svého života nashromáždil.” “ Stáří je jako bankovní konto. Vybereš si to, co jsi tam nashromáždil..”

Proto moje rada je: hodně-hodně radosti a pěkného odkládej stranou na vzpomínkové bankovní konto. Děkuji Ti, že jsi se přičinil něčím pěkným do mého vzpomínkového bankovního konta, děkuji Bohu, že ještě dále můžu odkládat…..

1. Osvoboď se od nenávisti 5. Čekej méně 4. Dávej více 3. Žij obyčejně 2. Osvoboď se od zbytečných starostí Vzpomeň si na tyto obyčejné body, které Ti zaručí, aby jsi byl šťastný :

Pošli to 7 lidem co nejdřív. Zítra se Ti něco výjimečného stane. SE ZASTAV! Teď, SE ZASTAV! Přečetl jsi to dobře a porozuměl jsi, co jsi četl ? Zítra se STANE něco dobrého. Tedy to ihned pošli dále. Musica-L’Amour rêve (André Gagnon)