Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Pro někoho něco znamenáš
Kamarádi :o) :o).
Ponoř se do modra ….
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.

Jak jsi krásné neviňátko Jak jsi krásné neviňátko, prostřed bídy nebožátko, před tebou padáme, dary své skládáme. Já ti nesu dvě kozičky, by zahřáli.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Přeji ti, aby sis našel čas k odpočinku, relaxaci a snění....
Jednou se vrátíš.
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
Já a vše kolem mě..
8. Abrahám dokazuje svou věrnost Hospodinu. Ach Hospodine, je mi těžko. Vlastního syna obětovat, ale vím, že co žádáš ty, je vždy správné. Půjdu s těžkým.
Je bláznovství... Nenávidět všechny růže když ses jednou zranil o trn...
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Přáníčko pro svéhoMiláčka Jeníčka Vytvořila jeho milovaná Alenka. K Valentýnovi ….
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání.
Život lze chápat jen zpětně,žít jej však musíme dopředu.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
4. Abrahám děkuje Hospodinu, protože ho dovedl do země Kanaán
Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Chci vám vyjádřit, co pro mne znamená
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
1. Duše moje chválu stále zpívá o veliké lásce tvé, duše moje chválu stále zpívá a o veliké té lásce tvé. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu,
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
AHOJKY.
MÁM PRO TEBE 10 RŮŽÍ.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Miláčku můj jedinej….
Já a Ája. Jméno: Ája Barva: Ryzák Plemeno: ČT Datum nar.: Otec: North Star Matka: Jasná.
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil.
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Vánoční besídka v 1. B.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Ahoj online priteli-kyne hezky se usmivej... Mela jsem trochu volneho casu, a vis co jsem udelala? Otevrela jsem svoji mailovou schranku, abych videla.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Krásné vánoční svátky.
Malí andělé.
Pro někoho něco znamenáš
Malí andělé.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
MÁM PRO TEBE 10 RŮŽÍ.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Malí andělé.
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Je bláznovství....
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Je bláznovství....
Transkript prezentace:

Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách při tréninku jsem přijela trénovat tak jsem vždycky už jezdila jenom na ní. Týden co týden každou neděli. Po roce když jsem na ní jezdila tak by mě ani vesnu nenapadlo že by byla moje. Přitom jsem si ji strašně přála byl to můj veliký sen se stát její majitelkou. dopadlo velice dobře. Každý týden jakmile

Fotky poprvé spolu

Vánoční dárek s velkém D Dne jsem dostala ten největší a nejkrásnější dárek. Byla to kobylka, kterou jsem si tak přála. Na tyhle Vánoce nikdy nezapomenu. Podle mého názoru že mi už nikdo neudělá takovou radost, aby mě tekly slzy tak překrásného štěstí. Byla jsi to ty Chary co jsi mě udělala tak šťastnou a za to ti patří velké díky.

Postupem času jsem si na sebe zvykaly :)

A naše důvěra se zvětšuje a zvětšuje mám tě moc moc ráda Chary

Takhle si užívá v ohradě

Bez tebe Chary si to už prostě nedokážu představit

Děkuji celé rodině že mě tak podporují v ježdění. Patří Vám velké díky. Také musím poděkovat kamarádům od koní protože bez nich by to taky nešlo a ještě hlavně panu Peťovi Trochtovi že mě tak pomáhá s Chary při tréninku. Moc všem děkuji. Poděkování !

Zdroj fotek: Paja a ja děkuji Paji za krásné fotky