Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihočeského kraje vznikla na podzim roku 2003. Zakladatelem byla Jihočeská hospodářská komora. Rada pro rozvoj lidských.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
KOUS – činnost Koordinačního uskupení v letech
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
14. září Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,
Sektorové dohody Ano či Ne? Jednání Svazu dopravy
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 14. dubna 2014.
Policie ČR partner dalších orgánů státu a samosprávy Senát Parlamentu ČR Ing. Jaroslav Salivar 1. náměstek ministra vnitra.
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Evropská strategie zaměstnanosti a víceúrovňové vládnutí – sen nebo skutečnost? Milena Jabůrková, Ondřej Mátl a Gabriela Nováková Zpráva zpracována pro.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Lenka Míkovcová10. března Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Lenka Míkovcová.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
ZAMĚSTNANOST. Práce, pracovní síla práce = účelná a cílevědomá lidská činnost přeměňující přírodní látky na statky nebo činnost spojená s poskytováním.
© Moravskoslezský kraj DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Spolupráce veřejné správy s podniky.
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Program dnešního setkání OPS ( )
Regionální politika v České republice a Evropské unii 7 Strukturální fondy EU Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Občanský a družstevní sektor. překrývání sociální ekonomiky státu s občanským sektorem /nejsou totožné/ České organizace občanského sektoru občanská sdružení.
Partner projektu: podnikatelská samospráva, reprezentant podnikatelů.
Finanční a rozpočtové právo
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
1 Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Zlín
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 20. dubna 2015.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2010 pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky předsedy Senátu Parlamentu České republiky a senátora za Liberecko.
Současné prostředí v České republice pro víceúrovňové vládnutí RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo vnitra.
Výzvy PO1 Téma výzvySpecifický cíl Žadatel Alokace na výzvu Předpokládaný termín vyhlášení Strategické řízení VaVaI na národní úrovni specifický cíl 4.
Regionální akční plán Jihočeského kraje Ing. Jaromír Slíva, MBA.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Kroměříž 13. –
Obsah veřejných rozpočtů III 18. dubna 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 21.
 Evropský sociální fond  Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost  Doba realizace projektu: –
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP KLADNO Pracovní skupiny: Předškolní vzdělávání Čtenářská gramotnost Matematická gramotnost Inkluzivní vzdělávání.
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
Regionální akční plán Libereckého kraje Inovační platforma pro Strategii inteligentní specializace 6. března 2015, science centrum iQLANDIA.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Rady pro rozvoj lidských zdrojů - komunikace a koordinace Kamil Ubr, OŠMS Krajského úřadu kraje Vysočina.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
Projekt MAP Turnovsko. Cíl projektu  podpora a rozvoj spolupráce zřizovatelů, škol a ostatních aktérů ve vzdělávání v rámci ORP Turnov  vytváření Místního.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Havarijní plán kraje.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Obsah veřejných rozpočtů III
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
REGIONÁLNÍ PARTNERSTVÍ
LIBERECKÝ PAKT ZAMĚSTNANOSTI
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Závěrečná konference projektu
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Organizačně-právní podmínky fungování ekonomiky cestovního ruchu v Polsku Dr. Piotr Gryszel, Ph.D.
Ing. Stanislava Správková
ORP a NNO Petr Holý.
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Obsah veřejných rozpočtů III
Transkript prezentace:

Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihočeského kraje vznikla na podzim roku Zakladatelem byla Jihočeská hospodářská komora. Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihočeského kraje (dále „Rada RLZ“) je společným dobrovolným, koordinačním, iniciativním a poradním orgánem krajské a místní samosprávy, státní správy, podnikatelů, sociálních partnerů a dalších významných subjektů působících v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Jihočeském kraji. Rada RLZ podporuje rozvoj lidského potenciálu jako jednoho z pilířů jeho rozvoje a celkové sociální a kulturní úrovně kraje.

Aktivity Rady RLZ JK Rada RLZ zejména: přispívá ke strategickému orientování činností těchto aktérů zainteresovaných na rozvoji lidských zdrojů aktivně se podílí na strategickém managementu rozvoje lidských zdrojů kraje, zpracovává nezávislé strategické dokumenty, doporučení, posudky a hodnocení Příprava akce Týden vzdělávání v Jihočeském kraji za partnerské spolupráce Úřadu práce, Jihočeského kraje, Jihočeské hospodářské komory apod. vybírá a koordinuje významné programy a projekty v oblasti rozvoje lidských zdrojů, sleduje a vyhodnocuje jejich činnost spolupracuje s ústředními orgány státní správy, zejména pak s MPSV, MŠMT a úřady práce

Organizační struktura Rady RLZ Rada RLZ Sekretariát Rady RLZ Pracovní skupina Rady RLZ Program rozvoje kraje a Akční plány PRK Ostatní subjekty v oblasti RLZ Strukturální fondy EU Rada vlády ČR pro rozvoj lidských zdrojů

Rada RLZ byla financována z rozpočtu Jihočeské hospodářské komory (která byla jejím zřizovatelem) a v jejímž rámci Rada RLZ fungovala. Hospodaření a situace na trhu poukázaly na nutnost zajistit Radě RLZ právní subjektivitu a vlastní financování. Proto ke dni byla založena Jihočeská společnost pro rozvoj lidských zdrojů, o.p.s., v jejímž čele stojí hejtman Jihočeského kraje RNDr. Jan Zahradník a ředitel ÚP v Českých Budějovicích Ing. Ivan Loukota, a Rada RLZ se stala jejím nejvyšším fakultativním orgánem.

Kontakty Sekretariát Rady RLZ JK Husova 9, České Budějovice Tel.: Mobil: