Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

Pět dekád českého softballu a baseballu
SPORT – Spišská Nová Ves
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
BASKETBAL II..
FLL je největší robotická soutěž na světě, které se zúčastňují statisíce dětí po celém světě. Nejlepší týmy postupují do regionálních kol a potom do mezinárodního.
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Fc Chelsea Tento tým vznikl, proto aby dobyl Ligu Mistrů
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?
Michael Jackson Heal The World Originál obal alba 1982 to Thriller.
Kultura a sport v Kanadě
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
SPORTOVEC ROKU 2012 MĚSTA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. 17. ročník Sportovce roku Cíl: ocenit nejúspěšnější sportovce a mimořádné sportovní výkony Poprvé se tak stalo.
SVĚTOVÝ POHÁR V ALPSKÉM LYŽOVÁNÍ
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.
XXVII. Silvestrovské derby
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
Nejznámější klub ve Španělsku!
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Alexander Ovechkin Navrátil Filip 8.A.
HÁZENÁ 2.
Petr Čech.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Sportovní zařízení a akce
Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce.
Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů.
Jsme basketbalový tým působící v americké NBA Sídlíme ve státě Kalifornie Přezdívá se nám „Válečníci ze Zlatých států“ Vyznáváme modrou, bílou a žlutou.
Stolní tenis.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
HC LUBENEC 2013/2014 Vedoucí týmu: P.Strunz.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Vytvořila: Dominika Dvořáková
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
BK Kondoři Liberec.
{ Basketball Tělesná výchova Julie Ráčková, 6. A.
Stolní tenis.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
E-R diagram Entity – Relation diagram, diagram entit a vztahů mezi nimi Entity – objekty, které chci v databázi popisovat, mohou nabývat různých hodnot,
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Swing Rebeka vitová.
Otakar Mestek, Michal Blažej
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Prezentace Kristek Jakub
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
Hokej Patrik Bařica 5.B.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Kateřina BURIANOVÁ *2000 STUDENTKA II. ROČNÍKU SPORTOVNÍHO GYMNÁZIA
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Transkript prezentace:

Valuch Honza8.A

Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou sportovního světa, a rozhodně ne neoprávněně.

5x nejcennější hráč ligy 6x získal titul s Chicago Bulls 6x nejcennější hráč finálové série 13x účast v All-Stars Nejlepší obránce NBA (1988) Nejvýšší počet bodů na zápas za kariéru v NBA (30,3) Jeden ze dvou hráčů, kteří dosáhli 3000 bodů za sezonu Jeho největší úspěchy

Do samotné soutěže nastoupil Jordan v dresu chicagských "býků" a již v první sezoně ukázal, co se od něj dá čekat, když skončil s průměrem 28,2 bodu na zápas a stal se suverénně nováčkem roku. Zároveň nastoupil poprvé do zápasu All-Stars, což si pak ještě dvanáctkrát zopakoval. U fanoušků se stal nesmírně populární svými nádhernými smeči, čímž si vysloužil přezdívku "Air". Mezi lety byl Jordan nejlepším střelcem ligy a především on a Scottie Pippen dovedli Chicago ke třem titulům v letech Pak ovšem Jordan prohlásil, že už nemá basketbalem co získat a poprvé ukončil svoji kariéru, aby zkusil novou výzvu.

Tým za který hraje.

Stal se tváří mnoha reklam a idolem.