Nápov ě da NápovědaNápověda ZpětZpět VpředVpřed ZdrojeZdroje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Podpora výuky matematiky prostřednictvím programu Maple
Sportovní trénink 6 Taktika František Langer FTK UP Olomouc.
Beckiland Firemní párty.
Pomůcka pro tvorbu prezentací závěrečné a diplomové práce
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Grafika – 3D Editor. Jaký 3D editor? •3D editorů je velké množství a výběr správného editoru nám velice usnadní práci •Některé jsou vhodné na průmyslový.
Identifikátor materiálu: EU
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
SOFTWARE operační systémy
SLOVNÍKY PO DRÁTĚ? Pavel Kurfürst Ústav cizích jazyků Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Counter Strike - Source
Tvorba webových aplikací
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_400_Počítačové hry AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Počítačová 3D grafika Daniel Beznoskov, 1IT A.
Představujeme službu Samepage
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Jak vytvořit prezentaci
Anotace Žák dokáže popsat a zařadit výstupní zařízení HW Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže definovat typy výstupního zařízení HW Speciální.
Hra – riskuj – Objem a povrch krychle a kvádru – 2
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.04 Téma: Multimédia Číslo.
Anotace Žák se seznámí s prostředím aplikace MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Orientuje se v prostředí aplikace MS Word Speciální.
Animace Moderní počítačové aplikace. Animace Lidské oko je přitahováno pohybujícími se objekty Animace nejen přitahuje pozornost, ale slouží i jako prostředek.
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE II. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Anotace Žák se seznámí s víceúrovňovým číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci víceúrovňové.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.6 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - formulář Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření: Číslo DUM: VY_32_INOVACE_02_ZT_TK_1 Ročník: I. Základy techniky Vzdělávací oblast: Odborné.
WWW – hypertextový informační systém
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,2.04/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autor materiálu: Mgr. Jiří Černohorský Datum vytvoření: říjen 2012.
Counter - Strike Global Offensive
Základní pojmy v informatice –II.
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
FLASH. O čem to bude? Co je to Flash Co umí Flash – příklady Prostředí Macromedia FlashMX Nástroje a kreslení, vrstvy (Layers) Práce se symboly – Button,
- nejrozsáhlejší online hra na světě
Prezentační manažery (PM), prezentace pojmy VY_32_INOVACE_7C11.
Bylo nás pět… Jan Šebesta Jakub Kotrla Kateřina Dufková David Šinágl Jan Bureš.
Základní škola, Březinská 1702, Vlašim
CAD a parametrické modelování
DIDAKTIKA FYZIKY I. 7 Fyzikální učebnice
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Miroslava Tomanová Číslo VY_32_INOVACE_3466 NázevInternet - úvodní pojmy Téma hodinyInternet – úvodní.
04/2012STROPY1 VY_32_INOVACE_514 Anotace: Materiál je vytvořen pro žáky 2. ročníku odborného vzdělávání s výučním listem oboru tesař. Je určen k zábavnému.
Inf WWW – World Wide Web. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Základy úpravy digitální fotografie Seznámení s program Zoner PhotoStudio.
VESELÉ SPORTOVNÍ POČÍTÁNÍ PŘEDMATEMATICKÁ GRAMOTNOST.
PIXLR ‒ ONLINE GRAFICKÝ EDITOR (5) ANEB NEJLEPŠÍ VĚCI JSOU ZADARMO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslav Zavadil. Dostupné.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
CO KDO DĚLÁ – VÝROBA ŽIDLE Ivana Šůsová. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo Test k ověření znalostí Funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír.
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně
Druhy dopravních prostředků VY_32_INOVACE_5A_14
Jiří Chmelík Semestr: podzim 2015
Sada 2 Člověk a jeho svět MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
OBRYSY DOPRAVNÍCH pROSTŘEDKŮ IV.
Vrstvy v Adobe Photoshop I.
5 tipů pro zjednodušení práce
Instalace programů do Linuxu
Vy_32_Inovace_44_Zlomky Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Alena Machová.
Hra ke zopakování či procvičení učiva:
KOLEKTIVNÍ SPORTY MATEMATIKA.
Jak se upravit do divadla
Bc. Miloslava Vavříková
Předmět: Informatika Ročník: VI.
Transkript prezentace:

Nápov ě da NápovědaNápověda ZpětZpět VpředVpřed ZdrojeZdroje

Výukové programy VVVVýukové programy jsou vytvořeny pomocí hypertextového jazyka HTML a využívají jeho možnosti - velmi jednoduchá obsluha, vzájemná provázanost učebních materiálů pomocí odkazů, ilustrační náčrty a fotografie, animované obrázky, interaktivní výpočty aj. Na podstatně vyšší úrovni se tak do výuky mohou vrátit např. myšlenky programovaného učení. Využití internetového prohlížeče pro spouštění dovoluje umístit všechny soubory výukového programu na jedinou instalační disketu!

Výhody výukových programů  Výukové programy se dají velmi dobře využívat jak při domácí přípravě,tak i při výuce ve škole.Mnoho vzdělávacích programů obsahuje mnoho obrázků,fotografií,ale také různé animace a videoukázky,které usnadňují výuku daného předmětu.

Pou ž ití výukových program ů  Použitím výukových programů je zprostředkovat studentovi nové poznatky,a to formou vhodnější než učebnice a třeba i zábavnější než výklad učitele.Je ovšem na učiteli,aby studentům jeho použití doporučil a vysvětlil,jak s programem pracovat.

Hry  Mohou být: ☻Akční ☻Bojové ☻Karetní ☻Logické ☻Sportovní ☻Stolní ☻Střílečky ☻Závodní

Akční  Mezi akční hry můžeme zařadit hru ALIAS. AAlias je akční dobrodružná hra z prostředí agentů CIA. Z pohledu třetí osoby ovládáte hlavní postavu - Sydney Bristow. Její dokonalá znalost bojových umění a podpora mnoha technických hračiček vás provede nejednou nebezpečnou misí.

Bojové MMMMezi ně patří například hra BLOODY ROAR EXTREME. VVVVyberte si jednoho ze 14 bojovníků a bijte, kopejte, mlaťte v jedné z deseti interaktivních a poškoditelných 3D arénách při plných a úžasných 60 obrázcích za sekundu. K dispozici máte 7 různých herních módů, ve kterých se můžete stát nejlepším bojovníkem. Verze pro Xbox nabízí několik skrytých herních módů a také jednoho exkluzivního bojovníka.

Karetní  Karetní hra Free solitaire 2004 je sada 12 karetních her : DDiplomat, Eighteens, Flower Garden, FreeCell, Grandfather's Clock, Klondike, Pyramid, Royal Rendezvous, Spider, Spider One Suit, Spider Two Suits and Travellers. HHry jsou doplněny animovanými kartami,zvukem a automatickým hráčem.

Logické PPPPatří sem hra HAPLAND: VVVV této velmi unikátní hře máte za úkol rozsvítit dvě pochodně v pravé horní části obrazovky a otevřít portál. Úlohu splníte pouze speciálním postupem, který však musíte nejprve sami vymyslet.

Sportovní MMMMezi sportovní hry patří například hra TRAMPOLINE: VVVV této hře se můžete vyskákat jak je libo. Snažte se provádět co největší počet salt a dopadnout na nohy. Za takovéto akrobatické prvky budete bodově ohodnoceni. Nejprve však doporučujeme vyzkoušet si herní tutoriál.

Stolní PPPPatří sem například hra COCONUT CURUMBA: BBBBedlivě sledujte, pod kterou skořápkou se nachází kulička. Pokud neuhodnete, vracíte se o kolo zpátky. V každém dalším kole je hra o něco složitější.

Střílečky MMMMezi ně patří známá střílečka SWAT - v roce 2018 začíná váš boj proti zločinu. Ovládáte trojčlenný policejní tým, ve kterém kromě velitele máte k dispozici odstřelovače a specialistu technika. V každé z více než 20 misí se setkáte buď s jedním členem týmu nebo budete postupovat týmově.

Závodní MMMMezi závodní patří třeba hra BUMPERCARS: KKKKaždý určitě důvěrně zná pouťovou atrakci bourací autíčka, tak proč si nezahrát na počítači přímo šampionát? Do dalšího kola postupuje však pouze jeden. Protivníka zneškodníte nárazy do boku jeho auta.

Zdroje Internet: hhh hhh hhh

Alena Motýlová,1.A Alena Motýlová,1.A