Mediální komunikace ČD

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Cesty za poznáním! Stále nás má co překvapit… Březen měsíc Internetu 2008 byl i na kolejíchČD a.s.!
Projekt č. 4 Mediální a osvětové nástroje kultivace lidských zdrojů
ECVET v Programu celoživotního učení
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
PR ve Sdružení Podané Ruce 2010/2011 Roman Hloušek Terénní programy Brno.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Bezpečnost silničního provozu v roce 2009 Tisková konference, 15. ledna 2010 ministr dopravy Gustav Slamečka.
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Národní tematická síť F NTS F – národní tematická sít F Ing. Václav Götz 19.listopadu 2007.
Regionální komunikace Skupiny ČEZ Martin Sobotka
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Praha, 1. června 2012 Ministerstvo zemědělství Regionální potravina tisková konference.
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 5. sněm RVŠ, 20. června 2013 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání
Prezentace turistické oblasti
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
1 V1 4. Seminář 2009/ Region a regionální vědy 1 4.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
TO OSTRAVSKO MARKETING PO OSTRAVSKU…
(2) Doporučení odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra k realizaci vybraných projektů prevence kriminality na místní úrovni.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
Závěrečná konference k projektu
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Kampaň pro rovnost šancí CZ / /0216 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. realizátor:
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Turistická sezona, cestovní ruch a služby ve Středočeském kraji Ing. Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje.
Vinařský marketing Znovínu Znojmo, a. s. Eva Gargelová.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Média. Tištěná Velkoplošná Audio a audiovizuální Elektronická 3D.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
 Multimediální prezentace  Portály  Film  Spoty  Propagační materiály  Veletrhy, prezentační akce  Printová prezentace  Křehká krása, vybroušená.
Cyrilometodějské jubileum 2013 Přehled aktivit Zlínského kraje Ing. Ladislav Kryštof Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, 29. ledna 2012.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Kateřina Čadilová konference Venkov 2016 Význam partnerství pro rozvoj lokální ekonomiky a služeb.
Autor: Zuzana Dvořáková Vedoucí práce: Ing. Ludmila Opekarová, Ph.D.
Karta Toulavka 2017.
Marketingová strategie 2018 Jižní Čechy Pohodové
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
turistická oblast v srdci Čech
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Sortiment poskytovaných služeb v železniční dopravě; dopravní ceniny, tarify, slevy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana.
„Cyril a Metoděj, autentický příběh naší země“
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

Mediální komunikace ČD Dejte mi pevný bod a já pohnu naším mediálním obrazem... Přednášející: Ing. Zbyněk Honys České dráhy, a.s., www.ceskedrahy.cz

Obsah Oddělení tiskové a vnější komunikace Mediální komunikace ČD Obsah Oddělení tiskové a vnější komunikace Oddělení marketingové komunikace Skupina marketingové komunikace osobní dopravy Oddělení redakce Železničáře a vnitřní komunikace 19.-20.3.2008 Praha

Oddělení tiskové a vnější komunikace Mediální komunikace ČD Oddělení tiskové a vnější komunikace Aktivity a činnosti tiskového oddělení Pořádání tiskových konferencí Vydávání tiskových zpráv celostátních a přímo cílených pro jednotlivé regiony Psaní tematických a PR článků Tiskové konference (v případě nového jízdního řádu proběhla setkání s novináři v každém krajském městě) Individuální spolupráce na konkrétních tématech s konkrétním novinářem Pořádání outdoorových akcí, např. křty nových souprav, slavnostní otevírání rekonstruovaných stanic Osobní neformální setkání s klíčovými novináři Spolupráce na projektech oblasti sociálního marketingu (např. Preventivní vlak) 19.-20.3.2008 Praha

Oddělení marketingové komunikace: Mediální komunikace ČD Oddělení marketingové komunikace: Reklamní a produktové TV spoty a magazíny TV magazín Svět na kolejích Vlakem za sportem Davis Cup Rozhlasové reklamní a produktové spoty Propagační vlaky Preventivní vlak Kinematovlak Net vlak Projekt Vagon Dětský vlak 19.-20.3.2008 Praha

Oddělení marketingové komunikace: Mediální komunikace ČD Oddělení marketingové komunikace: Internetové stránky Portál osobní přepravy www.cd.cz Elektronický obchod www.eshop.cd.cz Produktové stránky SC Pendolino www.scpendolino.cz Produktové stránky pro mladé www.spoluvpohybu.cz Internetový TV portál tv.cd.cz Webové stránky Skupiny ČD www.ceskedrahy.cz Preventivní stránky www.prejezdy.cz Stránky Motion Revue www.motionrevue.cz Charitativní internetová aukce www.vlakstesti.cz 19.-20.3.2008 Praha

Oddělení marketingové komunikace: Mediální komunikace ČD Oddělení marketingové komunikace: Propagační tiskoviny Magazín GRAND EXPRES a ČD pro Vás Revue MOTION a CARGO Motion Palubní magazín s jízdním řádem Grand Pendolino Magazín pro děti Můj vláček Periodické propagační speciály dvojmagazínu GRAND EXPRES a ČD pro Vás Železniční mapa ČR Reklamní kampaně Speciální projekty V.I.P. Pendolino Vlakem za sportem Vlakem za kulturou Reklamní tvář ČD Podpora regionů Junior program 19.-20.3.2008 Praha

Oddělení marketingové komunikace: Mediální komunikace ČD Oddělení marketingové komunikace: Ostatní podpůrné aktivity Mezinárodní projekt Winton Train Interní projekt Tvář ČD Brand management – řízení značky skupiny České dráhy Odborné konference a fóra Sociální projekt – nadace Plaváček 19.-20.3.2008 Praha

Skupina marketingové komunikace osobní dopravy Mediální komunikace ČD Skupina marketingové komunikace osobní dopravy Promo akce Andělský vlak z Prahy do Ostravy Divadelní festival Zlomvaz Pražský mezinárodní maratón Mezinárodní rozhlasový a TV festival Znojemský hrozen Projekt Zdravý region Betlémské světlo Výstavy a veletrhy Go a Regiontour Holiday World Dovolená 2008 Czech Raildays Země živitelka Regionální výstavy a veletrhy 19.-20.3.2008 Praha

Skupina marketingové komunikace osobní dopravy Mediální komunikace ČD Skupina marketingové komunikace osobní dopravy Propagační tiskoviny Letáky Plakáty Brožury Reklamní a produktové kampaně Vlakem za sněhem In-Karta/Rail plus Síťové jízdenky Vlakem za památkami UNESCO Spolu v pohybu Vlakem za cykloturistikou   19.-20.3.2008 Praha

Skupina marketingové komunikace osobní dopravy Mediální komunikace ČD Skupina marketingové komunikace osobní dopravy Reklamní vagony a lokomotivy Auta sbalená na cestu S námi po Evropě Vlakem za památkami UNESCO Lokomotiva EC/IC atd.   19.-20.3.2008 Praha

Oddělení redakce Železničáře a vnitřní komunikace co to je Mediální komunikace ČD Oddělení redakce Železničáře a vnitřní komunikace Redakční a fotografická činnost Příprava a vydávaní periodik a magazínů Podnikový týdeník Železničář Magazín ČD pro Vás Ročenka Českých drah Grand Pendolino Tematické přílohy a plakáty (vklad do dvojmagazínu GRAND EXPRES a ČD pro Vás)   19.-20.3.2008 Praha 11

Oddělení redakce Železničáře a vnitřní komunikace Mediální komunikace ČD Oddělení redakce Železničáře a vnitřní komunikace Podpora internetového zpravodajství Podpora zvláštních projektů a nadací projekt Evropské unie Equal podpora nadace Okřídlené kolo Správa multimediálního archivu ČD 19.-20.3.2008 Praha

Děkuji za pozornost Kontakt Mediální komunikace ČD Ing. Zbyněk Honys 19.-20.3.2008 Praha