5. a 6. listopadu 2007Vojtěch Zvěřina PRAHA 2007 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS - PASPORTY - praxe, vývoj a výhled.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
XXIX. Mezikrajské dny klinické biochemie 2011, Seč Jana Sedláková, OKBH Oblastní nemocnice Kladno.
Advertisements

Vývoj metody a systému na podporu rozhodování ve financování dopravní obslužnosti státu a regionů Úkol. č. 1F44E/081/410.
Podpora terénních prací v projektu NIKM - národní inventarizace kontaminovaných míst, automatizace úloh Roman Bukáček, Jiří Chroust, Petr Pala, Jiří Zvolánek,
5. a 6. listopadu 2007Vojtěch Zvěřina PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS.
 Informací se data a vztahy mezi nimi stávají vhodnou interpretací pro uživatele, která odhaluje uspořádání, vztahy, tendence a trendy  Existuje celá.
Michal Reichl. O programu Nástroj pro evidenci obchodních informací a plánování času Vyvíjen od roku 1993 firmou Systegra s.r.o. Možnost modifikace programu.
Vznik Regionálního centra celoživotního technického vzdělávání při VŠB – TUO Česká republika, VŠB-Technická univerzita Ostrava Regionální centrum celoživotního.
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Digitální technická mapa města Pelhřimov.
ÚZEMNÍ PLÁN OBCE A ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY OBCÍ
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
PROLAND Nástroj geodeta, projektanta pozemkových úprav a pracovníka pozemkového úřadu 5. listopadu 2007.
Marek Knězů PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS.
5. a 6. listopadu 2007Vojtěch Zvěřina PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS.
Digitální mapa veřejné správy - Portál ÚAP MSK Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
IS DIS Zdeňka Fialová. Obsah 1.Základní informace 2.Využití 3.DIS POV 4.Ukázka 5.Související problémy.
Sítě 2000 Okresní úřad Hodonín geografický informační systém.
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Excelent v EKOSu Ing. Daniela Dufková. Excelent v EKOSu Ing. Daniela Dufková.
Digitální mapa Prahy.
Trh s geoinformacemi Přehledy tuzemského a zahraničního trhu Ing. Jiří Fejfar, Ph.D.
Informační systém pro řízení lidských zdrojů ve veřejné správě
ZISS Pezinok Informatika v Jihlavě (ČR) Vladimír Křivánek Odbor informatiky
Úvod do MS ACCESS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiří Novák.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Pasportizace území obce
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Poskytování dat pro ÚAP úloha navazující na EMS.
5. listopadu 2007Stanislav Tomeš PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS.
Realizační tým ICZ duben 2005
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
EGovernment Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS.
MV ČR 1 Nové podmínky pro krajské projekty Ing. Jaroslav Svoboda MV ČR.
GIS Plzeňského kraje a projekty v rámci Digitální mapy veřejné správy Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Updating and maintenance of data models in ModelBuilder GIS Ostrava 2005 Dr. Ing. Jarmil Vyčítal Hydroprojekt CZ, a.s.
Systém pro podporu komunitního plánování
Praktické nasazení systému MISYS v městech ČR
E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový,
Geografický informační systém jako nástroj pro plánování údržby veřejného osvětlení Zpracovatel projektu: Jiří Kostelníček Vedoucí.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Obce a územně analytické podklady v procesu územního plánování ISSS 2007 – Hradec Králové Vojtěch Zvěřina.
Portál ÚAP MSK (Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP) Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
GIS prostoru haldy a.s. NH Ostrava
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Portál územního plánování v praxi
XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o. XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Přednáška Akce: Přednášející: RNDr. Věra Palkovská | starostka | město Třinec| TFM Město Třinec a Facility Management.
6. prosince 2007Vojtěch Zvěřina MISYS - ÚAP Prezentace na Krajském úřadě Jihomoravského kraje.
UIS pro uživatelů Milan Šorm. 20. října 2006UIS pro uživatelů2 Obsah prezentace Struktura informačního systému UIS na MZLU v Brně Srovnání.
Výměnný formát Digitální technické mapy Digitální mapy veřejné správy
PŘEDÁNÍ ÚAP ORP předání
PROJEKT: Hodnocení průmyslových rizik
Lucie Mališová 1. ročník N GK-KART
Unikátní řešení odpadové agendy pro kompostárny
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
SOFTWARE II Aplikační software.
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Pasport chodníků.
MISYS - Pasporty.
Transkript prezentace:

5. a 6. listopadu 2007Vojtěch Zvěřina PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS - PASPORTY - praxe, vývoj a výhled

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Týmová práce při údržbě dat pasportu komunikací, veřejného osvětlení a mobiliáře

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Týmová práce při údržbě dat pasportu komunikací, veřejného osvětlení a mobiliáře základní kostra (208 km síťového grafu) komunikace - povrchy odvodnění komunikací (4258 uličních vpustí) veřejné osvětlení (6979 svítidel) vodorovné dopravní značení (6159 tabulek na 4341 úchytech) mobiliář lavičky (1432 ks) odpadkové koše (593 ks) číselníky STAVIS Kladno, s.r.o. SKS Kladno, s.r.o. NOTAM Kladno, s.r.o. integrátor uživatel data podpora číselníky

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Týmová práce při údržbě dat pasportu komunikací, veřejného osvětlení a mobiliáře Vlastnosti popisovaného řešení a pasportů obecně. – Grafika pasportů je umístěna v geodatabázi (možnost exportu do výkresu). – Struktura databáze umožňuje organizovat práci i bez portálového řešení. – Databáze MS Access nebo MS SQL server. – Optimální využití odborné pracovní síly.

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Týmová práce při údržbě dat pasportu komunikací, veřejného osvětlení a mobiliáře Co je úkolem integrátora ? – Údržba společných číselníků (např. síťového grafu). – Integrace dat do společné geodatabáze. – Školení a instruktáže týmu. – Instalace a aktualizace software u členů týmu.

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Týmová práce při údržbě dat pasportu komunikací, veřejného osvětlení a mobiliáře síťový graf komunikací (drátový model)

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Týmová práce při údržbě dat pasportu komunikací, veřejného osvětlení a mobiliáře prvky pasportů

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Týmová práce při údržbě dat pasportu komunikací, veřejného osvětlení a mobiliáře Pasporty jsou naplněny daty, co dál ? – pasport jako nástroj ekonoma. Plánování investičních prostředků. – Možnost plánování prostředků na základě zadávaných operací (rok výroby a životnost, revize,...). Evidence provedených prací – Firma, provádějící údržbu, zaznamenává jednotlivé úkony (instalace, opravy předmětů,....) do pasportu a k faktuře přikládá výpis z pasportu. – Pracovník objednatele (obvykle úřadu) má možnost plné kontroly prováděných prací - na základě výpisu z pasportu může systematicky nebo namátkově provést kontrolu včetně fyzické kontroly na místě).

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Pasport jako nástroj ekonoma

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Pasport jako nástroj ekonoma

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Systém MISYS jako zdroj dat Mám mapové podklady, pasport je evidence, potřebuji speciality, jak na to ?

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Systém MISYS jako zdroj dat Mám mapové podklady, pasport je evidence, potřebuji speciality, jak na to ?

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Prezentovaného výsledku by nebylo možné dosáhnout bez podpory, osobního angažování a určitě i nadšení pro dobrou věc, jak pracovníků Magistrátu města Kladna, tak i spolupracujících firem. Poděkování

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Pasporty jako nástroj pro ekonomické rozhodování. Pasporty pro liniové stavby. Další generace 3D propojení se systémem ATLAS. Pasporty pro web. Trendy ve vývoji

Vojtěch Zvěřina5. a 6. listopadu 2007 Závěr Pasporty jsou již nedílnou součástí nabídky modulů systému MISYS U řady zákazníků již slouží pro rozhodování v rámci rozvoje obce, v rámci správce technického vybavení,..... Použitá data jsou majetkem Magistrátu města Kladna

5. a 6. listopadu 2007Vojtěch Zvěřina PŘÍJEMNÝ A UŽITEČNÝ POBYT PO OBA DNY SETKÁNÍ