Ústecký kraj 5 – 7 červen. 5.6. Pátek 10:00 Hrad Střekov Historické slavnosti Historické slavnosti -vše v dobovém provedení -seznámení s historií hradu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kristýna Rekreační a sportovní areál Hrádek nad Nisou
Advertisements

Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Výstavba sportovního areálu 20
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
REKONSTRUKCE LETNÍHO KOUPALIŠTĚ V JILEMNICI
Pokračujte zde. P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
CHARAKTERISTIKA ·     je seznam nabízených pokrmů a příloh;   ·     svým vzhledem a obsahem reprezentuje provozovnu;       je reklamním a propagačním prostředkem.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
CZ 1. kolo 6.ročník KVÍZ.
ŘÍM věčné město Náš poznávací výlet do Říma ÷ /18.
VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK uprostřed města 17. června 2014 od 9 hodin na Pernštýnském náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Zpracovala Barbora Plesníková
Cestovní kancelář Travel Tour
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Putování po zdrojích, přenosu a efektivním užití energie v budovách Putování po zdrojích, přenosu a efektivním užití energie v budovách Lucie Kalová a.
Ústecký kraj.
Sportovní vyžití v Karviné
Nejlákavější kulturní památka
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
BĚLÁ POD BEZDĚZEM 8/2012. KEMP POHÁDKA NÁS VÍTÁ… ZA POVŠIMNUTÍ STOJÍ FIKANĚ NARAFIČENÉ MATRACE. ALE PORADILI JSME SI S TÍM.
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Rozvrh výuky – pátek :15 – 10:451. část SharePoint 1 – 6 11:00 – 12:302. část SharePoint 7.1 – :00 – 15:303. část SharePoint –
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Z Plzně nad Bezděz Autor : Jarda Fous.
Socioekonomická sféra Barbora Porubová
39.1 Ústecký kraj – poznáš jeho dominanty?
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Mariánská u Jáchymova 13. – 20. ledna Sobota 13.1 Sobota :00 odjezd od školy 13:30 dorazili jsme do Mariánské – bohužel po sněhu ani památky.
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 BE – Krémová polévka ze špenátu a sýrem 16,60 Kč / 21,-Kč.
Poznejte regiony České republiky 2016 střední Čechy.
Česká republika Ústecký kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky – Ústeckým krajem.
Ústecký kraj. Základní údaje V kraji můžeme obdivovat přírodní krásy národního parku České Švýcarsko se známou Pravčickou bránou. Najdeme zde však i krajinu.
Středa BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramborová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč.
Poznejte regiony České republiky Středočeský kraj.. přirozené centrum České republiky Střední Čechy jsou místem, kam se dá přijet na návštěvu,
Ústecký kraj Obsah Základní informace Navštěvované oblasti Zdroje.
VY_12_INOVACE_Rů_II_07 Severní Čechy Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4.
Ostružno - Prachovské skály
BE soup 1 BE soup 2 Česnečka s bramborem Dýňový krém
Valná hromada ČAT Litoměřice 13. –
Kuřecí vývar s masem a těstovinou
Ústecký kraj region energetiky a těžby hnědého uhlí Jeden z nejhustěji
Hovězí s rajčaty a těstovinami
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV Autor: Mgr. Pavla Zrzavecká
Přírodní krásy i tragédie na území jednoho kraje
Kdo chce být milionářem?
Transkript prezentace:

Ústecký kraj 5 – 7 červen

5.6. Pátek 10:00 Hrad Střekov Historické slavnosti Historické slavnosti -vše v dobovém provedení -seznámení s historií hradu -vědomostní kvíz z historie hradu o ceny -ve 14:00 vystoupení historického šermu Ústí nad Labem

5.6. Pátek 12:00 VětrušeOběd  Dnešní denní nabídka Polévka: Drůbeží krém s kousky masa a zeleninky hlavní jídlo: Farmářské špagety se slaninkou a mladou cuketou, sypané sýrem nebo Přírodní biftečky z jemně mletého masa, s pečenou cibulkou, restovanou paprikou a bramborou kaší Ústí nad Labem

5.6. Pátek 13:00 ZOO  KRMENÍ PIRAŇ KRMENÍ PIRAŇ KRMENÍ PIRAŇ  Jak se krmení našich piraň liší od napínavých trillerů v televizi či v kině?  KRMENÍ TULEŇŮ KRMENÍ TULEŇŮ KRMENÍ TULEŇŮ  Jak rychle dokáže spolknout tuleň rybu? Přijďte se přesvědčit do ústecké zoo!  PROCHÁZKA SLONŮ PO ZOO PROCHÁZKA SLONŮ PO ZOO PROCHÁZKA SLONŮ PO ZOO  hodiny: 12:00 (s časovou tolerancí minut)  Potkali jste se někdy se slonem? V ústecké ZOO se Vám to klidně může stát! Ústí nL

5.6. Pátek 15:30 Motorový paragliding Neradi chodíte pěšky? Voní vám benzín? Máte létací sny? Tak to asi chcete osedlat něco vrtulového. Neláká-li vás pilotní kabina a neskladná pevná křídla nebo chcete zkusit něco nového, pak to zkuste s námi! Paramotor je létací hračka, kterou předčí jen vrtulník. A to jen proto, že umí couvat. Hlavním zaměřením naší školy je výcvik padákových sportů a létání vůbec. Ústí n/L

5.6. Pátek 13:00 Mymota, spol. s r.o. - Camp Loděnice Kemp se nachází ve městě Ústí nad Labem a nabízí ubytování ve tří a čtyřlůžkových bungalovech s možností přistýlky a s elektrickým proudem. Možnost stání karavanu. Ubytování v campuUbytování v campu Možnost cyklistického a turistického vyžitíMožnost cyklistického a turistického vyžití Opékání vuřtůOpékání vuřtů V areálu opičí dráha a útulná hospůdkaV areálu opičí dráha a útulná hospůdka přenocovánípřenocování Ústí n/L

6.6. Sobota 11:00 Brná Termální koupaliště Brná nachází se přibližně 4 km jižně od centra Ústí nad Labem směrem na Litoměřice. K dispozici je několik termálních bazénů, tobogán, hřiště na plážový volejbal, minigolfu, dětské brouzdaliště a je zde možnost občerstvení včetně restaurace, převlékací kabinky a úschovna jízdních kol. U areálu se nachází parkoviště. Občerstvení formou bufetu v ceně 150,-/os

6.6. Sobota 15:00 Památník Terezín Terezín

6.6. Sobota 15:00 Roudnice nad Labem Říp Zažijete pohled na stejně úrodnou krajinu jako praotec Čech Možná se s ním i potkáte! To vše na nejpamátnější české hoře a trvalým symbolem našich národních dějin