ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Doporučení pro přípravu žádosti;
…..přijďte si s námi zahrát
PPZRS a projekty vnější spolupráce EU
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Spolehlivý finanční partner exportu
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Personální managament
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Konference Pneu & Business 2014
Elektronické služby v znalostnej spoločnosti, , Zvolen Koordinace a spolupráce – úloha Asociace knihoven vysokých škol ČR Barbora Ramajzlová.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
Co je... Tour de Fleet 2015 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Město Roztoky, Nám. 5 května 2, Roztoky, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokV malé zasedací místnosti.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví silniční autodopravy.
Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Aplikace DVB-T Český Telecom, a.s.. 2 Agenda DVB-T MHP Platforma ČTc DVB-T MHP Platforma ČTc – aplikace Shrnutí cílů společnsti Český Telecom, a.s.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Cíle výzev Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (OP VaVpI)
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
1 „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
Fleet Festival Praha 2015 Fleet Gala Co je... Odborná konference věnovaná problematice pořizování a správy vozových parků spojená s výstavou a vyhlášením.
Co je... Tour de Fleet 2016 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS
Komunikační platforma PNEU REVUE
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
RESORT LUHAČOVICE.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Transkript prezentace:

ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015 8. ročník

Co je... Celostátní anketa, jejímž cílem je zvolit a ocenit vynikající osobnosti, produkty a služby v oblasti správy vozových parků.

Anketa Fleet Awards (FA) zahrnuje... Volbu Firemního auta roku (FAR) standardně v devíti kategoriích odbornou 100člennou komisí Volbu Firemního auta roku v internetovém hlasování Volbu Feetových cen ČR v šesti základních kategoriích, případně dodatečně vypsaných kategoriích Volbu Fleetového manažera roku (na straně provozovatele fleetu a na straně dodavatele)

Metodika volby 100členná manažerská porota; 100 manažerů 100 firem z celé ČR, kterou nominuje šéfredaktor časopisu FLEET, volí Hankook Firemní auto roku Internetové hlasování o Hankook Firemní auto roku podporované Mediálními partnery a zúčastněnými subjekty otevřené veřejnosti Fleetové ceny v ostatních kategoriích volí 10členná komise nezávislých expertů Pro více informací viz Všeobecné podmínky http://www.fleetawards.cz/organizace/vseobecne-podminky/

Harmonogram 1. 3. 2015 Oficiální zahájení ankety, spuštění nominační aplikace pro Fleetové ceny ČR 31. 3. 2015 Uzávěrka nominací pro Firemní auto roku 2015 18. 4. 2015 Uzávěrka dodání podkladů pro členy Manažerské poroty 23. 4. 2015 1. testovací den (Plzeň) 20. 5. 2015 2. testovací den (Most) 18. 6. 2015 3. testovací den (Ostrava) 10. 9. 2015 4. testovací den (Pardubice) 30. 9. 2015 Uzávěrka nominací pro Fleetové ceny ČR 1. 10. 2015 5. testovací den (Staré Město) 15. 10. 2015 Zasedání Odborné poroty pro volbu Fleetových cen ČR (Praha) 22. 10. 2015 Slavnostní vyhlášení (Praha)

Testovací dny 2015 - přehled Pro více informací o místech konání testovacích dnů si, prosím, vyžádejte prezentaci Tour de Fleet 2015.

Testovací dny 2015 - mapa Změna termínů a míst konání vyhrazena

Fleet Gala 2015 Slavnostní vyhlášení proběhne u příležitosti celodenní výstavní a konferenční akce Fleet Festival 2015 v Praze dne 22. října 2015.

Partnerství Partnerství na výročních Fleetových cenách je unikátním marketingovým nástrojem pro všechny, kdo aktivně dodávají produkty a služby pro vozové parky, chtějí oslovit nové potenciální zákazníky a spojením svého jména s akcí posílit image spolehlivého fleetového dodavatele.

Proč se stát partnerem? Získáte cenné obchodní kontakty při doprovodných akcích Spojíte své jméno s respektovanou, důvěryhodnou a dobře organizovanou soutěží Načerpáte mnoho cenných informací, které Vám pomohou v rozhodovacích procesech Vytěžíte z širokého pokrytí akce v tištěných i internetových médiích Získáte bezplatnou reklamu v časopise Fleet při prezentaci akce Posílíte image fleetového partnera nejvyšší kategorie

Model partnerství 3 úrovně partnerství (Zlatý, Stříbrný, Bronzový) + Titulární partner pro Firemní auto roku 2015 Hlavní partner a Titulární partner pro FAR obsazeny Další úrovně neexkluzivní Z partnerství FA a FAR jsou vyloučeny automobilky

Mediální partnerství a pokrytí V jednání tvorba regionálních odborných příloh před každou akcí v příslušné regionální příloze celostátního deníku

Bohaté mediální výstupy

Těžíme z bohatých zkušeností, kontaktů, tradic a zázemí Časopis FLEET firemní automobily (11. ročník) Odborné a prezentační weby iFLEET.cz, Fleetawards.cz, Firemniautoroku.cz Elektronické newslettery Eventy (9. ročník) Zahraniční spolupráce (partner časopisu Fleet Europe a Fleet Europe Forum) Etablovaná komunikační platforma na Slovensku včetně ALD Automotive Fleet Awards

ALD Automotive Fleet Awards 2008 - 2014

Shrnutí Navazujeme na nejlepší tradice (8. ročník) Zachováváme základní formát akce Více testovacích příležitostí, více kontaktů, více publicity Zaměříme se na kvalitu členů poroty „100“ [aktivní členové se (spolu) rozhodovací pravomocí v nákupu hlavním cílem akvizice] Preferujeme aktivní Partnery ochotné zapojit se do přípravy akce a z partnerství vytěžit maximum

Více informací a kompletní historie na www. fleetawards. cz www Více informací a kompletní historie na www.fleetawards.cz www.firemniautoroku.cz

Zveme vás k účasti na ALD Automotive Fleet Awards 2015 a Hankook Firemní auto roku 2015 Těšíme se na spolupráci!