PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. – 27. 9. 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Advertisements

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
ECVET v Programu celoživotního učení
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
INBIT – výstavba biotechnologického inkubátoru CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Vliv konceptu zelených budov na provozní fázi výstavbového projektu Ing. Jiří Dobiáš LEED AP.
Energetická legislativa Zákon č.406/2000 Sb.,o hospodaření energií Vyhláška 252/2001Sb., o způsobu výkupu elektřiny z obnovitelných zdrojů a KVET Liberec.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
CzechInvest Koncepce podpory investic
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Karásek 2014 Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
Budovy s téměř nulovou spotřebou: jistá a přínosná budoucnost Diskuze o energeticky úsporném developmentu 19. listopadu 2014, Praha.
Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová. Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Sustainable Construction and RES in the Czech Republic Irena Plocková Ministry of Industry and Trade CR, Na Františku 32, Praha, CR.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Univerzitní centrum energeticky efektivních budov
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April , Hotel President Fórum českého stavebnictví 2007.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
2 Messe München International (MMI)  Jeden z nejmodernějších výstavních areálů na světě  Lídr mezi organizátory veletrhů  Ročně přes vystavovatelů.
Centrum Služeb Budějovická Tisková konference,
Úspory energie a regenerace
Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.
© 2010 IBM Corporation Chytré řešení pro úspory při poskytování veřejných služeb Ivo Kramoliš – ředitel IBM Global Business Services Česká republika 03/12/2010.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
VAZBY MEZI ÚZEMNÍMI ENERGETICKÝMI KONCEPCEMI A UŽIVATELI ENERGIE.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2012 podevatenácté Pavel Švejda Praha, 4. prosince 2012 INOVACE 2012, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Přestože trh s fototermálními systémy neustále vzrůstá, cíle stanovené Evropskou komisí k roku 2010 nebude jednoduché splnit (White Paper, 2003: přechod.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Inteligentní budova. 2 © 2014 Honeywell International All Rights Reserved Kterou z nich chcete ?
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
Katedra elektrotechniky
Tisková konference Informační kampaně státu kvalitně a efektivně: „Metodické kuchařky“ pro veřejné zakázky na komunikaci a marketing 2. března 2017.
59. mezinárodní strojírenský veletrh
SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY Č. P
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
MEZIFAKULTNÍ MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM INTELIGENTNÍ BUDOVY
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Konference Dopravní Infrastruktura Litomyšl 2019
Transkript prezentace:

PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –

Charakteristika veletrhu FOR ARCH NEJVĚTŠÍ STAVEBNÍ VELETRH V ČECHÁCH s vysokou účastí zahraničních vystavovatelů a nejdelší tradicí v ČR Průřez všemi obory stavebnictví (financování a realizace staveb, stavební stroje, stavební konstrukce, energetické systémy, vybavení staveb aj) Zastoupení investorů, developerů, výrobců, dodavatelů, řemeslníků a dalších oborů souvisejících se stavebnictvím KVALITNÍ ODBORNÝ DOPROVODNÝ PROGRAM Konference, semináře, workshopy Odborné celostátní soutěže JEDINEČNÝ PROSTOR pro TRANSFER TECHNOLOGIÍ a VÝMĚNU INFORMACÍ Rozsáhlá mediální kampaň v České republice i v zahraničí

Motto veletrhu FOR ARCH Stavební svět se v září schází v Praze!

V roce 2008 se poprvé spolu s veletrhem FOR ARCH uskuteční 1. ročník VELETRHU ELEKTROTECHNIKY, OSVĚTLOVACÍTECHNIKY A ZABEZPEČOVACÍCH SYSTÉMŮ Nomenklatura Elektroenergetika a silnoproudá elektrotechnika Vodiče a kabely Elektroinstalační technika Osvětlovací technika Televizní a telekomunikační zařízení v budovách Signální, zabezpečovací a inf. technika budov Měřicí a regulační technika Elektronika Stroje, zařízení nářadí pro elektroinstalace Opravy a služby

Mediální partneři

Statistika veletrhu FOR ARCH vykazuje dlouhodobou stabilitu Bilance FOR ARCH Počet vystavovatelů včetně spoluvystavovatelů Prodaná výstavní plocha v m² Počet návštěvníků (včetně doprovodných programů) Počet zúčastněných států1214

I v době nových informačních technologií zůstávají osobní kontakty navázané v průběhu veletrhů nezastupitelným prvkem marketingového mixu firem.

Doprovodný program veletrhu FOR ARCH Hlavní konference: Sportoviště ČR 2.mezinárodní konference Dřevěné stavění 3.konference s mezinárodní účastí Výškové budovy v historických centrech EU 3.mezinárodní konference Inteligentní budovy a telekomunikace 5.konference s mezinárodní účastí Stavebnictví ČR – novela Stavebního zákona 12.konference s mezinárodní účastí Soutěže:

Doprovodný program veletrhu FOR ELEKTRO Konference Podzimní konference AEM Energetická náročnost budov 5.ročník konference s mezinárodní účastí Inteligentní budovy a telekomunikace 5.konference s mezinárodní účastí Celostátní soutěž ENERGETICKÝ PROJEKT 2008 vypisovaná tradičně MPO ČR, ve spolupráci s AEM a ČVUT

Míru energetické náročnosti nových staveb a využití nejmodernějších úsporných technologií určují do značné míry jejich projektanti, architekti a realizátoři. Především pro ně je soutěž Energetický projekt vyhlášena. Soutěž přibližuje veřejnosti nejen nápady, ale i jejich konkrétní realizaci, a to jak v oblasti bydlení, tak i v oblasti průmyslu, kde se stále naléhavěji ukazuje potřeba urychleného přijímání vysoce účinných energetických opatření a nasazování nových inovativních technologií. Do soutěže je možné přihlásit projekty a dokončené investiční akce týkající se nízkoenergetických bytových domů, administrat. budov, energeticky efektivních systémů či postupů pro snížení energetické náročnosti v průmyslu. ENERGETICKÝ PROJEKT ročník soutěže o energeticky úsporné projekty Vypisovatel: Organizátor: Generální sponzor: Sponzor: Partner:

V rámci Energetického projektu 2007 vyhlásila společnost ENVIROS již 5. ročník Studentské ceny. Smyslem je šíření myšlenek nízkoenergetické pasivní výstavby a lepší informovanosti o užití obnovitelných zdrojů energie mezi budoucími architekty a projektanty. Vyhlášení výsledků soutěže a předání cen proběhlo na slavnostním galavečeru dne 6. března 2008 v Praze v Národním domě na Vinohradech. Vítězné projekty budou také prezentovány na veletrhu FOR ELEKTRO Dobrých nápadů není nikdy dost a je třeba je podporovat a zveřejňovat. A právě to si Energetický projekt klade za cíl. Budovy a energetické systémy s minimální spotřebou energie přispějí k dosažení zdravého životního prostředí v ekonomicky reálných souvislostech.

Organizátor: ABF a.s. Václavské nám.29, Praha 1 Organizační tým veletrhu – VELETRŽNÍ SPRÁVA: ŘEDITEL Daniel Bartoš, Dis HLAVNÍ MANAŽER MANAŽER FOR ELEKTRO Ing.arch. Aleš Vyjidák MANAŽER FOR WOOD Mgr. Zdeněk Vacík MANAŽERKA FOR INVEST Ing. Jana Dlouhá MARKETING, PR Mgr. Markéta Macounová ZAHRANIČNÍ VZTAHY Ing. Lukáš Běhal MANAŽER Luděk Kolařík MANAŽERKA Naďa Lužová MANAŽER Jan Trnka PRODUKCE Bc. Petra Blažková Kancelář veletržní správy:Mimoňská 645, Praha 9 – Prosek

PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU Děkujeme za Váš zájem se prezentovat na veletrhu FOR ELEKTRO Budeme se těšit, že se letos na podzim v Praze setká svět stavební se světem energetickým ve dnech 23. –