PRÁVNICKÁ FAKULTA Děkanát PrF, Veveří 70, Brno Hlavní vstup

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Advertisements

Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Bytové domy ČSN Obytne budovy ČSN Zařizování bytů
SLOUPSKO-ŠOŠŮVSKÉ JESKYNĚ
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
OBOROVÁ BRÁNA PRÁVO Právnická fakulta UK Květa Hartmanová České oborové brány – současný stav a výhled, , NTK.
Architektura knihoven KIC FAST
Ochrana před úrazem elektrickým proudem
Procházka Geriatrickým centrem Týniště nad Orlicí.
Infrastruktura a zázemí pro výuku
DM Lovosická a Dittrichova
FAKULTA INFORMATIKY Botanická 68a, Brno Díky tomu, že se na fakultě nachází část střediska Teiresiás, prošla budova z hlediska bezbariérovosti změnami.
DOMOV PRO SENIORY Reynkova 3643, Havlíčkův Brod
Automatický přechod snímků Návštěva ZOO v Brně
střední odborná škola služeb
Pět let existence Zvukové knihovny v KPBO Knihovna Petra Bezruče v Opavě.
Geodézie v pozemním stavitelství
1. Eagle Eyes Běž tudy Throw granade Pozor !! Zde bude velký odpor !! Někdo se možná ukáže Sniper Park Search Bomb Tudy ne !!!
Vsetín – město bez bariér
Bezbariérovost veřejné dopravy
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Bezbariérovost v říjnu 2003 zřízeno konzultační středisko pro posuzování bezbariérovosti budov a staveb, úsilí o odstraňování architektonických bariér.
Nejlákavější kulturní památka
Zpracovali: Leoš a Hana Fučíkovi (otec a dcera) NÁVRH ÚPRAV Obchodní akademie, Střední odborná škola knihovnická a Vyšší odborná škola knihovnických, informačních.
Týden neklidu na 2.LF Velká posluchárna – Michal Pelíšek.
Pozemní stavitelství Typologie Bytové domy Autor: Ing. Šoupal Kamil
Bezbariérové mapy ZČU bezbariérově pomocí SVG?
STUŽKONOSKA ŠTRAMBERSKÉ KOUPELE. MĚSTO ŠTRAMBERK.
SOŠ průmyslová a SOU strojírenské, Prostějov, Lidická 4
Aplikace teorie information commons v Ústřední knihovně Přírodovědecké fakulty MU Klub vysokoškolských knihovníků SKIP Zdeňka Dohnálková Prosinec 2006.
doc. Ing. Šárka Kročová, Ph.D.
STUŽKONOSKAIII - areál asistenční péče Zadání DP 2005.
KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Květen 2004Architektura knihoven1 Moravská zemská knihovna v Brně.
Vývoj aplikace pro navigaci v Porubském areálu VŠB-TU Ostrava
STUŽKONOSKA 1- internát areál asistenční péče Zadání DP 2005.
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
Úloha 5 Ultrazvukový senzor, tlačítko a motor řízený mikropočítačem Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Štěpán Janás 2013.
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
SCHODIŠTĚ. Kce sloužící ke spojení různých výškových úrovní Za schodiště lze považovat min.3 výškové stupně Od 3 stupňů by mělo být zábradlí Schodišťové.
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM) Vládní výbor pro zdravotně postižené občany Národní rada osob se zdravotním postižením ČR Dagmar.
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
Orlické hory pro všechny Cesta k certifikaci Nové Město nad Metují VÍTEJTE ! Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Prostory zámku Litomyšl pro Vaše akce. 1.Kongresové centrum 2.Svatební prostory 3.Zámecké divadlo 4.Exteriéry a zahrada.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: 10 Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1PP_OPR_03.
Sdružený tramvajový a autobusový pás | Novotný, Javořík, Kočárková | Czechbus 2015, Praha Sdružený tramvajový a autobusový pás návrh nového skladebního.
Ochrana před úrazem elektrickým proudem
MELODIE.
Problémy výpůjčního protokolu v „nejlepší knihovně na světě“
Metodika trvalé archivace dat
Bezbariérová Knihovna města Hradce Králové
SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY Č. P
Analýza potřeb škol Většina škol rozvíjí inkluzívní vzdělávání prostřednictvím činností spadajících do základní nebo mírně pokročilé úrovně. Inkluzívní.
Stárnutí a veřejný prostor – Praha 2017
Typ klienta.
Problematika potravinových odpadů v ČR
Revitalizace a zatraktivnění pevnosti Dobrošov „Kulturní dědictví ze strukturálních fondů“ , Sázava.
SmoČR a senioři v obcích
Činnost společnosti Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje s.r.o. Konference IDS Žďár nad Sázavou,
Mapování přístupnosti a pražská Mapa přístupnosti
VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ A MEZIGENERAČNÍ SPOLUPRÁCI
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA
Ochrana před úrazem elektrickým proudem platnost od
Transkript prezentace:

PRÁVNICKÁ FAKULTA Děkanát PrF, Veveří 70, 611 80 Brno Hlavní vstup Hlavní vstup je odstupňovaný a bezbariérově nepřístupný. Budova není kompletně bezbariérově přístupná. Bezbariérový přístup je v současnosti z boční strany fakulty přes nádvoří.

PRÁVNICKÁ FAKULTA  Děkanát PrF,  Veveří 70, 611 80 Brno Veřejné vstupy do budovy jsou ze dvou stran, přičemž nejsou bezbariérové. Bezbariérový vstup je pouze z jižní strany a ani ten není zcela bezbariérový. bufet Menza Vstup Bezbariérový vstup

PRÁVNICKÁ FAKULTA  Děkanát PrF,  Veveří 70, 611 80 Brno Vstup pro imobilní studenty je přístupný až po kontaktovaní vrátnice. Pověřená osoba otevře, student projde nekrytými prostorami vnitřního nádvoří fakulty přes dveře, které mají něco jako malý schod a tím pádem tvoří problém v jinak bezbariérovém vstupu. Po jeho překonání se dostanete do suterénu budovy. Vstup pro imobilní Tudy projde student, když se chce dostat k výtahu. Vstupní prostory pro vozíčkáře

PRÁVNICKÁ FAKULTA  Děkanát PrF,  Veveří 70, 611 80 Brno Toto jsou dveře, přes které se dostanete k výtahu. Naneštěstí malý, asi 5 cm schodek. Výtah Vstupní prostory pro vozíčkáře a výtah, kterým se přepravují, nejsou úplně vhodné, ale po dokončení rekonstrukce v letošním roce bude upraven vstup hlavním vchodem i výtah. Tento výtah je jediný v budově. Vstup do menzy (schody), bezbariérovému přístupu vnitřkem fakulty brání jeden schod

Vstup do auly Hlavní foyer PRÁVNICKÁ FAKULTA  Děkanát PrF,  Veveří 70, 611 80 Brno Vstup do auly Hlavní foyer Hlavní foyer Právnické fakulty není prozatím bezbariérově přístupné. Nachází se pod úrovní přízemí, kde zastavuje výtah a přístupné je jen po schodech (po ukončení rekonstrukce budou přístupné i tyto prostory). Aula určená na různé fakultní události (imatrikulace, promoce…) je na stejné úrovni jako hlavní foyer a tak je pro imobilní studenty problémově dostupná.

PRÁVNICKÁ FAKULTA  Děkanát PrF,  Veveří 70, 611 80 Brno Kromě jiného má fakulta vlastní knihovnu, která je pro imobilní studenty přístupná a bez bariér. V budově se nachází rovněž toalety pro imobilní studenty, které splňují potřebné požadavky. Celkové zhodnocení: Na fakultě je třeba ještě hodně přepracovat a přestože je snaha o bezbariérovost, v hodně případech by student potřeboval pomoc při pohybu po fakultě. Rekonstrukcí v letošním roce se situace posune o notný kus k lepšímu. Bude zřízena nájezdová rampa u hlavního vstupu, čímž bude zpřístupněno hlavní foyer a aula, zrekonstruuje se výtah i sociální zařízení.