Rozjeďte to v srdci Krušných hor! www.skiarealplesivec.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Gymnázium, Broumov, Hradební 218
Advertisements

Výuka anglického, německého jazyka a matematiky na středních školách ve třídách s integrovanými žáky se specifickými poruchami učení pomocí informačních.
Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
před tím velkým šílenstvím…
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA 271
Výstavba sportovního areálu 20
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
Slovní úlohy – směsi 4..
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Komplexní řešení metropolitních sítí
REKONSTRUKCE LETNÍHO KOUPALIŠTĚ V JILEMNICI
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
řešené soustavou rovnic
Aiguille du Midi Chamonix - Francia.
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Val di Fiemme Obereggen ( m. n. m.). Lyžování  Přes 100 km sjezdovek  3 propojená střediska  Snowpark  Občerstvení na svazích  Perfektně.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_32_INOVACE_D3 – 06.
Kdo chce být milionářem ?
Jednotky délky a jejich převody 5. ročník
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Přímá úměrnost Trojčlenka
VY_32_INOVACE_07/3/17_Aplikační úlohy
Postupný poměr – příklady
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
ČSOB EU CENTRUM REM Autumn 2006 ČSOB EU CENTRUM.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 100
PROJEKT Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Prezentace projektu Prosinec 2006 L&P plus, spol. s r.o.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Vyhledávání dopravního spojení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
DRUHY DOPRAVY Lodní doprava Železniční doprava Letecká doprava
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Rovnoměrný přímočarý pohyb
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
DUBAJ.
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
MOTTO: „Chceme propojený, spolupracující, životaschopný region, který poskytuje jeho obyvatelům i návštěvníkům příležitost ke kvalitnímu a spokojenému.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Skupina RWE v České republice
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM LYŽOVÁNÍ
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
KAPRUN - RAKOUSKO. KAPRUN - RAKOUSKO KAPRUN    Od Kaprunu se jižním směrem k Kesselfall [1060m] a jezeru Mooserboden [2045m] rozkládá údolí Kapruner.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Krušné hory.
Karlovarský kraj Ing. Jiří Šindelář
Dotační nabídka Fondu kinematografie
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Zimní sportovní areály
Transkript prezentace:

Rozjeďte to v srdci Krušných hor!

N ejnovější zimní centrum v České republice V oblasti mezi obcemi Pstruží a Abertamy vznikl komplex se třemi čtyřsedačkovými lanovkami (každá je schopna přepravit za hodinu přes návštěvníků) a s osmi sjezdovkami. V areálu jsou dvě nástupní místa: ve Pstruží a u sjezdovky Abertamy poblíž stejnojmenné obce. Hlavní sjezdovky jsou široké od 50 do 80 metrů, jsou vhodné pro lyžaře všech úrovní, od začátečníků po závodníky. Nejdelší hlavní sjezdovka Hana měří 1800 metrů, nejnáročnější Jitka 905 metrů, nejdelší spojovací cesta pro sjezd nabídne metrů dlouhou trasu.

Jitka nebo Magda? Vybere si každý Sjezdovky: lehké č. 8 Magda (350m), č. 9 Veronika (300 m), č. 6 Renata (450 m), č. 7 Daniela (4 250 m), č. 5 Pavla (1 550m). Lehká až středně těžká je č. 2 Milena (1 230 m) a č. 1 Hana (1 800m), středně těžká až těžká je č. 4 Aida (1 100m), těžká je č. 3 Jitka (905 m.) Lanovky: Jmenují se podle směru, kam z vrcholu vedou: LD Abertamy, LD Pstruží a mezi nimi je LD Modesgrund.

Domácí krušnohorská pohoda, alpský servis Skiareál Plešivec je vybaven nejmodernější technologií na umělé zasněžování v Česku. K dispozici jsou tři bezplatná parkoviště: u lanovky ve Pstruží 250 míst, poblíž papírny 350 míst (přeprava zajištěna skibusem) pod Plešivcem 300 míst. Pohoštění nabízí 3 restaurace 3 skibary. Připravena je Horská chalupa se zázemím pro malé i velké. Návštěvníkům slouží 2 ski půjčovny, skiservis a prodejna a informační systém nabízející přehled o provozu lanovek. Vše o areálu a ubytování najdete na:

Těžké začátky? V naší lyžařské škole to neplatí! U silnice z Abertam k vrcholu Plešivce vzniklo zázemí pro lyžařskou školu, jejíž vyškolení a certifikování instruktoři jsou připraveni pro každého klienta od 3 let výše. Tým instruktorů s potěšením zasvětí všechny zájemce do tajů jízdy na lyžích a snowboardech. Zatímco se budou děti zábavnou formou učit lyžovat ve speciálním parku, mohou si rodiče zajezdit v celém areálu. V půvabném parku najdou děti nejen mnoho atrakcí, jako třeba umělá zvířátka nebo kolotoč, výuku usnadní čtyři pojízdné pásy o délkách 30, 40 metrů a 83 metrů. V parku si mohou v péči cvičitelů užít až dvě stovky dětí. Budova, kde najdou zázemí, nabídne bar, občerstvení, servis, půjčovna i úschovnu lyží.

Evropská dotace, evropská úroveň Projekt skiareálu vznikl v roce 2006, kdy města Abertamy a Merklín začala připravovat studii na výstavbu sjezdovek do Pstruží a Merklína. Projekt byl směrován na lokality Abertamy, Modesgrund a následně Pstruží. V roce 2009 celý projekt převzala společnost HR Agency s.r.o., odkoupila veškerou dokumentaci a byla úspěšná při žádosti o dotaci z evropských fondů. Lyžařský areál Plešivec by měl být z fondů podpořen částkou Kč, celkové investiční prostředky přesáhly 550 milionů korun.

C eníky aneb Na jak dlouho za kolik Denní jízdnédospělídětistudenti a senioři celodenní hodin hodiny hodiny od 14:00 hodin jízda hodinová karta Večerní jízdné 3 hodiny hodiny

R ozjeďte to v srdci Krušných hor! Kompletní provoz areálu zajišťuje společnost HR Agency s.r.o. Jednatel společnosti: Petr Voráček Kontakty: Skiareál Plešivec najdete: pouhých 18 kilometrů od Karlových Varů, 140 km od Prahy, 95 km od Plzně, 60 z Chebu, 70 km z Mostu, 210 km Norimberku, 9 km od Božího Daru a 36 z města Annaberg - Buchholz