Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového.
Prestižní 3D podznačky.
Značka výrobku Značka se skládá:
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Autoři: Václav Kudrna (4.D) Michal Dúbravský (4.D)
Tvorba webových stránek
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Propagace a reklama na facebooku
Projekt na podporu malých a středních podnikatelů
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
Marketing VY_32_INOVACE_ Marketing - metoda řízení, která se zaměřuje na potřeby zákazník - každý výrobek je totiž určen jiné cílové skupině (cílová.
Reklama v taxíku Svezeme vaši reklamu v taxíku…. Reklama v taxíku … Zcela nový způsob propagace! … Oslovování pasažérů vozů taxi vaší reklamou přímo během.
Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií.
MONITOR.
Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Rychlý přehled o nejběžnějších typech monitorů
Volební kampaně a internet Zdroj: NetMonitor, září 2005, MML data 2003 Internet se stal standardní a vyhledávanou součástí reklamních kampaní. Velkou pozornost.
Představujeme službu Samepage
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Nové razítko pro velké zakázky razítko s otiskem Printy 4911, 4912 a 4913 za cenu, kterou znáte…
Digitální projektory. LCD (Liquid Crystal Display) DLP (Digital Light Processing)
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Copyright © 2011, atlantis CF-AX2. Copyright © 2011, atlantis V režimu notebooku je zařízení určeno řídicím pracovníkům v terénu, kteří potřebují psát.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
 1. Autor zprávy : Původcem zprávy a tím, kdo ji předává druhým, jste vy sami. Způsob, jakým ji předáváte dál, může být ovlivněn například :  Postoj.
Nabídka reklamních ploch
Reklama a její význam pro podnikání Draženov Blížejov Studánka září 2010.
Netradiční zobrazovací prostředky
3D modelář – užitý design VY_32_INOVACE_Design1r0120Mgr. Jiří Mlnařík.
Technika a technické vzdělávání Dalibor Valenta
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Monitory.
LCD monitory LCD monitor (liquit crystal display, displej s tekutými krystaly), byl vyvinut počátkem 70. Tekuté krystaly se používají k rozsvěcování a.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_246 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Monitory U osobních počítačů mají největší využití
Řízení obchodu Pro IT, a.s. Ing. Zbyněk Sonnek … průzračnost, která je vidět.
Rozklad světla optickým hranolem, barvy
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Reklamní agentura Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Čs. armády Milevsko
Tisk jako marketingový nástroj Mgr. Pavel Brabec prezident AČRA MK Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace Print Forum ,
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
Reklamní služby Zuzana Brestičová Petr Marvan Jan Walik.
Kurz: Úvod do marketingu a jeho význam pro podnikání Budoucnost pro připravené.
Prezentační techniky  Vytvořit bez mluvení řady podle zadaných parametrů (barva vlasů atd.), co nejrychleji  Smysl: zpětná vazba ke spolupráci.
Mobilní telefon Venus. 9.8MM Ultra tenký, skvěle padnoucí do vaší dlaně 9,8mm tenké tělo umožňuje snadné ovládání jednou rukou.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Simona Valachová Název: VY_62_INOVACE_2901_typy.reklamy Téma: Typy reklamy Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Počítadla návštěvníků AC SYSTEMS -IRISYS Komerční zvýhodnění díky nadstandardní inteligenci Tepelná detekce návštěvníků
PPC reklama pro B2B firmy Ing. Jana Žujová PPC specialist.
Grafické systémy II. Ing. Tomáš Neumann Interní doktorand kat. 340 Vizualizace, tvorba animací.
PŘÍPADOVÁ STUDIE: SCHŮZKA S KLIENTEM – ZJIŠTĚNÍ VSTUPNÍCH INFORMACÍ V průběhu kampaní je pečlivě dbáno na maximální účinnost a kvalitu poskytovaných.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Reklamní agentura. Reklamní agentura obvykle produkuje kreativní koncepty a materiály (TV reklamy, rozhlasové spoty, tiskové inzeráty a mnoho dalších),
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Grafický monitor II.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Moderní obrazovky Moderní obrazovky.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
MONITORY Michaela Fraiová.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Jak na PR (absolutní základ)
Výstupní zařízení - monitory
VNÍMÁNÍ A PŘÍSTUPNOST PROSTŘEDÍ
LCD monitor Nikola Kodetová\1.L.
Lidské oko Optické čočky Název školy
NIELSEN EVERYDAY PRICE AND PROMOTION ANALYTICS
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising

Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální klienti ? Potřebujete jim dát o sobě vědět. Musíte je zaujmout a oslovit. Musíte vyvolat emoce, díky kterým si Vás potenciální klient zapamatuje. Neriskujte, že v dnešní uspěchané době se na Váš reklamní plakát podívá ze špatného úhlu POSTAVTE SE MU ČELEM

360°advertising Jako přední výrobce displejů založených na LED technologii, DynaScan jde cestou poskytnout zákazníkům ta nejlepší vizuální komunikační řešení s state-of-the-art technologii LED.R & D. Tým odborně vyškolených techniků kontroluje a zajišťuje kvalitu produktů, spolehlivost a výkon. Získaly řadu světových ocenění a uznání pro kreativitu a inovace. Technologie

360°advertising Pomocí patentované technologie předení LED, DynaScan 360 ° video displej produkuje jasný, ostrý, vysoce kontrastní obraz ve zcela unikátní, elegantní, okem zachytitelné formě. Technologie Dokreslování obrazu

360°advertising Jedinečný cylindrický design DynaScan 360 ° displeje nevytváří žádné vizuálně slepá místa. To umožňuje divákům v celém okolí stejnou příležitost vidět ji, bez ohledu na to, kde stojí. Technologie 360° viditelnost

360°advertising Díky hodnotám jasu nastaveným na 5000 cd / m², DynaScan 360 ° video displeje produkuje obraz velmi dobře čitelný i při přímém slunečním světle. Obraz je tak snadno viditelný i ve venkovním prostředí. Technologie Vysoký jas

360°advertising Jak se buben otáčí, červené, zelené a modré pixely displeje jsou zapnuty v rychlém sledu a na přesně stejném místě vytváří dokonalý obraz s roztečí pixelů pouze 2 mm. Technologie 2 mm rozteč pixelů

360°advertising Modely Vnitřní DS0808DS0816 DS1508 DS2012

360°advertising Modely Venkovní DS0706DS1713 DS3522

360°advertising Umístění Naše obrazovky jsou umístěné na místech s velkou kapacitou lidí a každý, kdo prochází kolem Vaši reklamu uvidí čelem. Dejte svým reklamám potřebný rozměr, přestaňte být plochými. Náš nosič reklamy je sám o sobě natolik zajímavý, že přitahuje pozornost a díky tomu Vaše reklama dostane šanci vyvolat tu správnou emoci.

360°advertising Umístění Díky rostoucí síti v Praze Vám jsme schopni nabídnout atraktivní místa pro umístění Vaší reklamy. Neváhejte kontaktovat naše obchodní oddělení nebo se zeptejte u svých mediálních agentur na možnost umístění reklamy na našich nosičích. Praha

360°advertising Vladimír Trakal °advertising