TRAINEE-PROGRAM ŠkodaAuto

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
PROFIL VZP ČR VZP Na co se klienti naší pojišťovny mohou spolehnout?
Automobilový průmysl v globálním kontextu, jeho budoucnost a nároky na lidské zdroje. Ing. Vladimír Hamáček, Personalistika managementu a Coaching, Škoda.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
PRAXE A STÁŽE Diana Hověžáková a Iva M. Tahová Profesně poradenské centrum FF UP
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
SKILLS Pracovní hodnocení zaměstnanců
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Trainee Program SEKUNDA 2013 / 2014 Marie Mourková, Senior HR Business Partner Březen 2013.
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
Úspěšné strategie k integraci na volném trhu práce Wien Work Jobmanagement Wien Work Arbeitsassistenz.
- manažerská práce je závislá na lidských zdrojích - manažeři uskutečňují cíle podniku prostřednictvím svých spolupracovníků - personální management se.
KURZY PRO VYSOKOŠKOLSKÉ PEDAGOGY doc. Ing. Pavel Krpálek, CSc
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Úloha personální práce v podniku Organizování procesu změn ve struktuře a kvalitě lidských zdrojů organizace v souladu s potřebami, které jsou dány požadavky.
Jak na pracovní pohovor?
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Motivační dopis zadání
Otevírá dveře ke studiu a práci v Evropě Ing. Karin Jajtnerová Národní ústav odborného vzdělávání Eurocentrum Liberec, 21. února 2007.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Prezentace pracovního portálu R. Cerkal
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" Absolvent se firmě vyplatí.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Řízení a plánování kariéry
Personální strategie mezinárodní firmy
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Ze školy odpovědně na trh práce. Nositel projektu: Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje Spolupracující subjekty: Úřad práce Karlovy Vary, ZČU.
Stipendia do Německa: informace pro studenty medicíny Informační centrum DAAD v Praze Seminář, IPSC Univerzity Karlovy, Přednášející: Dr. Christof.
Praha, prosinec 2009SPAV - diseminační seminář1 Strukturované studium Projekt „Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky a dalšími.
RUBIKON Centrum „Bezpečí společnosti nespočívá ve vyloučení lidí s kriminální minulostí a jejich izolaci, ale především ve schopnosti společnosti je začleňovat.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Možnosti studia v zahraničí Mgr. Tomáš Uher Univerzita Karlova Informační, poradenské a sociální centrum.
Aktivní politika zaměstnanosti – úvodní konference.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
SIMPLY CLEVER Roční řízená praxe ve Škoda Auto v oblasti IT Ing. Jan Drtil, ŠKODA AUTO a. s.
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
ŠKODA předsériová logistika
Lenka Herčíková,
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Ostravská univerzita (1991 → )
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
NÁKUPČÍ NEVÝROBNÍHO MATERIÁLU
Vzdělávání v období snižování nákladů
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

TRAINEE-PROGRAM ŠkodaAuto

Definice Jednoroční adaptační a rozvojový program pro absolventy vysokých škol technického a ekonomického směru zaměřen na odborný a nadodborný trénink Cíle Získání kvalifikovaných, flexibilních a vysoce motivovaných spolupracovníků Cílený rozvoj a příprava pro budoucí cílovou pozici, profesi

Organizace Start: září a březen Doba trvání: 12 měsíců Pracovní poměr: Pracovní smlouva na dobu určitou po dobu 1 roku Dohoda o absolvování Trainee-programu s cílovým oddělením

Výběr kandidátů Pohovor s vedoucím CP Assessment center Trainee program Pohovor s vedoucím CP Motivace a podnik. schopnosti Kognitivní schopnosti Sociální kompetence Assessment center Absolvent VŠ Znalost NJ/AJ IT znalost Požadovaný odborný profil Základní požadavky

rotace v cílové oblasti modulová rotace (1-2 měsíce) Struktura Programu ON – THE - JOB Praxe ve výrobě Job rotace Týden u obchodníka Zahraniční stáž Projektové práce praxe ve výrobě (2-3 týdny) zahraniční pobyt (1-3 měsíce) rotace v cílové oblasti (3 měsíce) rotace (min. 1 měsíc) modulová rotace (1-2 měsíce) rotace (min. 1 měsíc) Týden u obchodníka

Struktura OFF – THE - JOB PC kurzy Info bloky ekonomického Jazykové kurzy PC kurzy Info bloky ekonomického a technického směru Semináře: Teambulding Projektový management Komunikace

Ostatní OSTATNÍ GMC Euromanager Škoda day V Intrain project Info tours na VŠ Škoda day V Intrain project Exkurze (Autostadt Wolfsburg, Kvasiny, Vrchlabí) Koncernové setkání Trainees GMC Euromanager

Jak se přihlásit ? Zaslat své podklady Úspěšně absolvovat Assessment Center Trainee Zaujmout vedoucího cílové pozice email: barbora.horcickova@skoda-auto.cz adresa: ŠKODA AUTO a.s. Barbora Horčičková, oddělení ZM tř. V. Klementa 699, 293 60 Mladá Boleslav P O D K L A D Y motivační dopis životopis v českém a cizím jazyce (anglickém nebo německém) + foto diplom o ukončení studia

www.skoda-auto.cz Další informace? - Nabídka volných míst - Trainee-program - JUST-Pool - Nabídka praktikantských pobytů - Témata diplomových prací www.skoda-auto.cz

nové trendy v řízení výroby a logistiky Přednášky odborných oblastí Škoda Day – 27. 3. 2007 kvalita jak vzniká automobil nové trendy svařovna nové trendy v řízení výroby a logistiky lisovna zkušební jízdy KDE: Škoda AutoMuzeum Trainee-program Přednášky odborných oblastí zákaznické centrum