Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Advertisements

Jak zapojit do projektu učitele z eTwinning Plus Guidance document.
Průvodce rozřazovacím testem z angličtiny. Tato prezentace Vás provede rozřazovacím testem z angličtiny na příkladu testu pro kombinované bakalářské studium.
Práce s okny.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Po spuštění programu se Vám objeví následující okno Dbejte, aby bylo zaškrtnuté pouze okénko Student. Nevyplňujte uživatelské jméno ani heslo.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Odpovězte laskavě na následující otázky. Vaše odpovědi určí výši vašeho platu na příští rok. Další.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
VYHLEDÁVÁNÍ NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
Přihláška na MU: služby pro váš komfort Pět vlastností moderní přihlášky …
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Umění motivace, komunikace a prezentace ZAHÁJENÍ PILOTNÍHO OVĚŘOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU UMĚNÍ MOTIVACE, KOMUNIKACE A PREZENTACE LITOMĚŘICE 26. BŘEZNA.
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
Školení BOZP, PO a řidičů referentů formou e-lerningu pro společnost
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
Na celý test máte maximálně 5-6 vteřin jinak je výsledek, který se dozvíte na konci neplatný….. Spočítejte kolikrát se vyskytuje písmeno F v následujícím.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_385_Odeslání u AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
„Stroop-Simonov“ test Prostorová varianta. Dobrý den, následující elektronický test obsahuje 8 částí. Nejdřív, prosím, uveďte KÓD, který jste obdržel/a.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
Výukový program Poznávání počítače.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Jak připravit projektový záměr? Jak se plnohodnotně zařadit do projektových týmů realizujících projekty v podmínkách rezortu? Jak řídit a administrovat.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Jarní eTwinningová kampaň Přihlašte se na pracovní ploše.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Slovník Nevíte jak pracovat se slovníkem na internetu?Nevadí,přečtět e si můj návod: Návod Jméno:Karolína Průšová Datum: Škola:Nám.Bří.Jandusů.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
2. LMS Unifor. E-learning vzdělávací proces, využívající informační a komunikační technologie k tvorbě kurzů, k distribuci studijního obsahu, komunikaci.
Spustit Konec Sára Výšková 7.A. Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu.
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
Specializační kurz Interní základ
Kde je rybka? V p rezentaci si děti procvičí prostorovou orientaci. Návod: 1) Otázka je u každého obrázku stejná: Kde je rybka? 2) Dítě se snaží co nejpřesněji.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Úvodní informace Informatika v agrobyznysu LS 2011/2012.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Milí spolupracovníci a spolupracovnice, Pokračujte … Zúčastněte se proto této dotazníkové akce pro zaměstnance. Můžete posoudit Vaše potěšení z práce,
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Distanční vzdělávání ÚVOD DO DISTANČNÍCH KURZŮ. Co je to distanční vzdělávání?  Distanční vzdělávání je progresivní vzdělávací technologie, v níž proces.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Informace k novému SW, práce s elektronickou žádostí Michaela Hofštetrová Knotková.
Manuál pro editaci webu PCP
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Jak na aktuality.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Tlačítka pro zavírání a změnu velikosti
(finanční gramotnost)
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
a management projektů SF EU
Program Software602 Form Filler
Transkript prezentace:

Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.

Do učebny se přihlašte svým Uživatelským jménem a Heslem.

Stav Vašeho účtu je uveden v učebně vlevo nahoře. Vyberte si kurz, Který chcete studovat a klikněte na jeho název.

Nejdříve se do kurzu zapište.

Zaškrtněte souhlas se zapsáním do kurzu a klikněte na Dokončit.

Vraťte se do učebny, klikněte na příslušný kurz a pokračujte ve studiu.

Přečtěte a prostudujte text kurzu a potom klikněte na test. Vaše jméno je vždy vpravo nahoře.

Test vám nabídne 5 otázek a vždy je jedna odpověď správně. Pro úspěšné složení je třeba zodpovědět správně alespoň 4 otázky.

Po ukončení odpovědí klikněte na Odeslat a ukončit. Nepodaří-li se Vám odpovědět správně, můžete test opakovat kolikrát chcete.

Máte-li test úspěšně za sebou, klikněte na Vystavit potvrzení. Potvrzení si vystavte vždy, aby se uložilo aktuální datum.

Potvrzení je uloženo v učebně s datem vystavení. Můžete si ho uložit do svého počítače nebo vytisknout. Potvrzení je plnohodnotným dokladem pro přidělení kreditů za e-learningový kurz. uložit vytisknout

Děkujeme za pozornost a přejeme hodně úspěchů. Tým SestraIN