Odpověď na otázky 1. Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. Mnohý jak světem jdem, štěstí květ hledá v zlém, chtěl by.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pojď k Spasiteli 1. Pojď k Spasiteli, pojď ještě dnes, své srdce jemu v oběti nes. On všechny lidi zve do nebes, i tebe volá: Pojď! Ref.: Sláva, sláva,
Advertisements

Kde vzít energie k nadpřirozenému? Viktor Baláž, Vyškov,
- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
Zamilovaná církev - aneb láska, která nepomíjí Vyškov, , Viktor Baláž.
To je ten den 1. To je ten den, to je ten den, /:který Pán nám dal:/, radujme se, veselme se, /:pějme píseň chval:/. To je ten den, který Pán nám dal,
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
KOMUNIKACE BEZ HRANIC!! Vítejte v éře a …rrring a.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ. TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM CO PŘICHÁZÍ VČAS.
O tiché noci Hudba Ivan Hlas.
1. Když tě jako lotra zatýkali, mohs je o své síle přesvědčit. Petra v dlani meč teď přímo pálí, a přeces mu zakázal se bít.
Vedlejší věty - obecně Vedlejší věta (VV) zastupuje větný člen své věty řídící Na VV se ptáme stejně jako na větný člen Ptáme se na ni větou řídící Větou.
1. Zpívej, že lásku a Boha znáš a že Bůh tebe zná. A když se zlého cos přihodí, on že tě pozvedá. Zpívej mu žitím svým, zpívej, že on dal ti jistotu radost.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,
Když víru máš. Noc je v modlitbách, strach, že nás nebe neslyší. V srdcích píseň nadějí, tak plynul život náš. Už necítíme strach i když je nouze nejvyšší,
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
na psí život si většinou stěžují jen Ti ,
1. Ó Hospodine, Pane náš a králi! Jak důstojné a jak je plné chvály tvé jméno na vší zemi široké! Jde sláva tvá nad nebe vysoké.
1. Nepůjdu hledat hrob a kámen odvalený. Vím, že můj živý Pán mezi mrtvými není.
1. Ty jsi nás, Pane, volal a jasný byl tvůj hlas. My poznali, že vážně zveš k sobě také nás. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ, TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM, CO PŘICHÁZÍ VČAS. TO JE MÁ PROSBA VE ZKOUŠKÁCH,
Pane můj 1. Pane můj, ty jsi zaslíbil, že přijdeš pro lid si svůj. A každý, kdo Ti uvěří, vejde v příbytek Tvůj. Ref: To slovo Tvé je přepevné a vždy mne.
1. Vstaň a hledat pojď tu zem, vstaň a hledat pojď tu zem kam jdu já
Proč jen mlčíš Pane Ref.: Proč jen mlčíš, Pane, když zloba lidská život maří, proč se nezastane pravdy Tvá moc. 1. Když Tě jako lotra zatýkali mohs je.
1. Buď stále se mnou Spasiteli můj! | Ač nejsem hoden, přec se nevzdaluj! | Tys moje světlo, všecka radost má, | bez tebe smutno mi a v duši tma. | Buď.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Povodeň 1. Den nastává, již slunka svit, noc prchá do dáli, nevěsta se zdobí, jsme hotovi, až hlas zazní, brzy přijde Ježíš. Ref: Jak velká povodeň zachvátí.
1. I když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš, i když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš jak nám jsi slíbil zdávna, ó Pane náš, jak nám jsi slíbil zdávna,
VYHLÍŽÍME KRÁLE KRÁLŮ, AŽ VE SLÁVĚ PŘIJDE K NÁM, A VEZME NÁS, VEZME NÁS. ZAŽÍVÁME MILOST, LÁSKU, KTERÁ SMÝVÁ VŠECHEN HŘÍCH, PŘEMÁHÁ, PŘEMÁHÁ. REF: HOSANNA,
1. Raduj se, Bůh dnes přišel k nám, to bratře, sestro, slyš! Otevři dům, ať vstoupí Pán. A nebe, země, zvuč a nebe, země zvuč a nebe, země, Králi zvuč!
Slyš nás, ó Pane, na výsosti, voláme z hloubi strastí. Slyš nás, ó Pane, na výsosti, shlédni na nás v nouzi naší.
1. Můj Pane! Tobě cele chci | sloužit z všech sil svých, | jen rozněť Duchem svatým sám | vděčnost v citech mých! | Své srdce v oběť díků rád tobě vydávám;
Díky 1. Díky za toto krásné ráno, díky za každý nový den.
Já Tobě nyní chválu vzdávám
Ráno, celý den Ref: Ráno, celý den, andělé nade mnou bdí, můj Pane, ráno, celý den, andělé nade mnou bdí. 1. Když probouzím se v nový den, andělé nade.
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
1. Bože, dík ti vzdávám, | že jsi Otcem mým, | zlá když přijde zpráva, | se vším k tobě smím, | v každičkou že chvíli | přístup k tobě mám, | a že sám.
Ref. Bože, jaké jitro, Bože, jaké jitro, Bože, jaké jitro, hvězd až přijde mocný pád.
1. Ó bratří, tento den | ať novou písní jásá! | Náš jazyk, vazby prost, | ať Páně skutky hlásá! | Jak tenkrát svatý Duch | své věrné vystrojil, | ó prosme,
1. Chtěl bych být majákem, v příboji stát, chtěl bych být majákem, lodím směr dát, chtěl bych být majákem uprostřed vln, a bývám sám zbloudilý prám. Chtěl.
Ref.: Tobě, Pane, dík, že dal jsi perlu krásnou, tobě, Pane, dík, že květy mohou kvést, tobě, Pane, dík, u vidím hvězdu jasnou, tobě, Pane, dík, chceš.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou.
1. Díky za toto krásné ráno, | díky za každý nový den, | díky za to, | co už je za mnou | jako těžký sen.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Apoštolská 1. Prosíme Tě dej nám Pane sílu,
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
Přátelství činí naše štěstí zářivějším.
Rozvíjející větné členy Přívlastek 6.ročník ZŠ Polešovice Eva Andrýsková.
Doplňte otázky. Complete the questions. 1._____ je to?To je Martin. 2._____ jste?Jsem z Norska. 3._____ je to? To je počítač. 4._____ děláte v Brně?Studuju.
Povodeň 1. Den nastává, již slunka svit, noc prchá do dáli, nevěsta se zdobí, jsme hotovi, až hlas zazní, brzy přijde Ježíš. Ref: Jak velká povodeň zachvátí.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice AUTOR: NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_Pohádky (1.)B.Němcová TEMA: ČÍSLO PROJEKTU:
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
Na psí život si většinou stěžují jen Ti, kteří psa nikdy neměli …
Statistika aut v domácnostech
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
Vírou máš blíž ke štěstí
1. Pane, dnešek je den chvály, | dnes ti chceme děkovat | rádi bychom vyzpívali dík za to |, že nás máš rád.
NOC JE V MODLITBÁCH, STRACH, ŽE NÁS NEBE NESLYŠÍ
Jak dobré je vzývat Ref: Jak dobré je vzývat jméno Tvé před tváří Tvou, ó Králi náš. 2x 1. Enoch vždy chodíval s Bohem svým a zůstával na kolenou. 2x.
Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:
Pokus. konec.
Connecting Sentences with který II
1.
Můj Pán všechny volá Ref.: Můj Pán všechny svolá ráno, až se rozední. Můj Pán všechny svolá, ráno v ten den poslední. 1. Uslyšíš pak, jak z hrobů temných.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
1.B paní učitelky Lenky Vítové
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2B_13
Transkript prezentace:

Odpověď na otázky 1. Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. Mnohý jak světem jdem, štěstí květ hledá v zlém, chtěl by být každý pán, lid tvůj je posmíván. Ptáme se den co den, pročpak ty mlčíš jen, proč jen, proč jen? 1/4

Odpověď na otázky Ref.: Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. 2/4

2. Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. Soused když souží nás, čí se nás ujme hlas? Starosti cloní cíl, konec je našich sil. Ptáme se den co den, pročpak ty mlčíš jen, proč jen, proč jen? 3/4 Odpověď na otázky

Ref.: Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. 4/4