Vesmírní lidé Filozofie 2009 Jiří Zima. Filozofie 2009 Jiří Zima 1 Základní filozofie Existence mimozemské civilizace obývající vyšší dimenzi Andělé světla.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P r o j e k t d o š k o l 1997/98 – 2008/09 Diecézní katechetické středisko při Biskupství českobudějovickém.
Advertisements

ZA DLOUHÝCH ZIMNÍCH VEČERŮ S přicházející zimou, když se dny krátí a mráz zalézá za nehty, trávíme stále více času v teple domova. Ale jak to bývalo dřív?
Pplk.ing. Josef Tesařík; tisková konference 15.ledna 2010 Rok 2009 Nehody na pozemních komunikacích a jejich následky; Česká republika Připravil: pplk.
SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
Slunce, souhvězdí, galaxie
EVROPA SE PŘEDSTAVUJE Mgr. Iva Lulayová.
Svět techniky a já Lucie Šamárková. Obrázky nejrůznější techniky.
Vývoj ve světě po 2.světové válce
TEPLO A SVĚTLO.
HISTORIE DOBÝVÁNÍ KOSMU
D Ě T S K É DIECÉZNÍDIECÉZNÍDIECÉZNÍDIECÉZNÍ POUTĚPOUTĚPOUTĚPOUTĚ.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hrušková Datum: Název: VY_ 32 _INOVACE.
STUDENÁ VÁLKA 50. – 60. léta 20. století
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Narušování souvislostí v biosféře  S vývojem společnosti souvisí rozvoj energetiky, průmyslu a dopravy,  chemizace a mechanizace zemědělství i lesního.
Vlastnosti tónů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Monika Odehnalová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
8. ročník Novověk ZŠ Rajhrad Autor: PaedDr. Zdeněk Motlíček 2011/2012.
Jakub Kersch, V8A Gymnázium Jiřího Ortena
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Jesličky. Hra Jesličky..A jak to vlastně bylo??? Pár lidi s Orlové a Osrtavy se jednou rozhodly, že secvičí nějaké to divadlo:-).A jak tak čas běžel,děti.
Rozmach vědy a techniky Kosmický výzkum
Tereza Látalová.
Autor: Ing. Jiří Jungmann Jazyk: přírodopis
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
VESMÍR A SLUNEČNÍ SOUSTAVA
7. ročník Středověk ZŠ Rajhrad Autor: Bc. Pavla Procházková
Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada XXI_ ČJS,DUM 13
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Vesmír a lidé.
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
HISTORIE DOBÝVÁNÍ VESMÍRU
Eva Slováčková, Ondřej Smékal, Jana Mlatečková
Rozsáhlé oblasti se specifickým historickým vývojem, během kterého se vyvinuly charakteristické kulturní znaky obyvatelstva. SVĚTOVÉ.
Weissová, Krejcarová C2A
Vývoj v Číně po 2. světové válce
Duše aj.úvahy, aneb téma nejméně na seminární práci
Autoři:Ondra,Natka,Petra,Vojta.. Naše vesmírná loď.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Výchova k občanství.
Když víru máš. Noc je v modlitbách, strach, že nás nebe neslyší. V srdcích píseň nadějí, tak plynul život náš. Už necítíme strach i když je nouze nejvyšší,
Obyvatelstvo Česka 22. března Jací jsou Češi? pomůžou nám Bob a Dave pomůžou nám Bob a Dave pomůžou nám Bob a Dave pomůžou nám Bob a Dave.
- definice, charakteristika, průběh
Rozmanitost přírody Živá příroda, podmínky života na Zemi
2. ZDROJ JEŽÍŠOVY MODLITBY: LÁSKYPLNÝ VZTAH K OTCI. DVANÁCTILETÝ JEŽÍŠ V CHRÁMĚ.
Olešenský potok a Povodně
SEKCE SDRUK PRO IT Souborný katalog SKAT a elektronické informační zdroje z dílny firmy LANius s.r.o. Ing. Jiří Šilha.
Trest smrti.
Slavné vesmírné mise Václav Košař.
Tajná společenství Lenka Beznosková C2B.
Marek Zámečník C4A ŽIVOTNÍ SÍLA.   francouzský filozof  představitel filozofie života  z rodiny židovského hudebníka  studium matematiky.
Blaise Pascal Žil v: stol..
Z_088_Politická mapa dnešního světa světa _Státní hranice
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Naši prezidenti.
Duchovní je obecné označení osoby, která je prostředníkem mezi věřícími a Bohem (což ovšem neznamená, že kontakt s Bohem nemohou věřící navázat přímo,
Číslo: Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Náboženství Autor: Mgr. Jiřina.
DRUHÁ SVĚTOVÁ VÁLKA (VI. ČÁST) Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Přednáška FIGU-Studiengruppe ČR 9. srpna Pojem „mimozemšťan“ Co si vybavíme, když se řekne „mimozemšťan“? Co cítíme při vyslovení tohoto slova?
Planeta Země Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Motivace praktické výuky uměním, společenskými a přírodními.
Vesmír Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Motivace praktické výuky uměním, společenskými a přírodními jevy.
INDICKÁ FILOSOFIE II Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
TEMNÁ HMOTA Vyplňuje celý vesmírný prostor ale stále se neví z čeho se tato substance skladá Označení hypotetické formy hmoty Na rozdíl od temné energie není.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Jiří Svoboda
VY_52_INOVACE_Z Šablona.
NOC JE V MODLITBÁCH, STRACH, ŽE NÁS NEBE NESLYŠÍ
Edward Burnett TYLOR Papičová, Semecká.
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Umělá kosmická tělesa.
Sociální práce a spiritualita
Transkript prezentace:

Vesmírní lidé Filozofie 2009 Jiří Zima

Filozofie 2009 Jiří Zima 1 Základní filozofie Existence mimozemské civilizace obývající vyšší dimenzi Andělé světla žijící harmonickým, láskyplným životem Nezištná pomoc lidstvu z vesmíru

Filozofie 2009 Jiří Zima 2 Vesmírní lidé - kdo jsou Označení pro tyto věřící Fakticky: bytosti vyšších vývojových stádií Pozemšťané nemohou být vesmírnými lidmi

Filozofie 2009 Jiří Zima 3 Postupný přechod k VL

Filozofie 2009 Jiří Zima 4 Aštar Šeran Vysoká duchovní bytost Velitel vesmírné flotily (10 mil. lodí) Nyní v blízkosti země (od 1998) Pomoc lidem s přechodem do vyšší dimenze

Filozofie 2009 Jiří Zima 5 VL v minulosti Zahraničí: –1949 – kontakt prezidentů Trumana (USA) a Stalina (SSSR) –Nabídka pomoci (odmítnuta) V ČR: –Miloslava Drsková (1995) –Ing. Ivo A. Benda (1997)

Filozofie 2009 Jiří Zima 6 Svoboda = použití duchovního srdce

Filozofie 2009 Jiří Zima 7 Ovládání vlastní mysli Jen 5-10% našich myšlenek pochází z naší (pravé, zapouzdřené) duše Negativní mimozemšťané – „ještírci“

Filozofie 2009 Jiří Zima 8 Negativní síly Taktéž mimozemšťané Ovládají nás z 90-95% Živí se strachem (hrubovibrační energií)

Filozofie 2009 Jiří Zima 9 Alternativní zdroje Velká říjnová vesmírná flotila (100 kvadriliónů lodí) AS otcem: Marie Kabrhelové a Chucka Norrise (celkem 16 dětí) Nyní kvůli klatbě zbaven potence.

Filozofie 2009 Jiří Zima 10 Podobná náboženství Vesmírná drůbež –Podobné kořeny –Symbolika slepice, kuny –Chuck Norris

Filozofie 2009 Jiří Zima 11 Dotazy? Zdroje: – – – –