Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Advertisements

Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
PODPORA REGIONÁLNÍHO ROZVOJE V ČESKÉ REPUBLICE
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ A PODPORA SAMOSPRÁV Jiří Čunek ministr České Budějovice, srpen 2008.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
PRACOVNÍ SETKÁNÍ ZÁSTUPCŮ OBCÍ ORP HRADEC KRÁLOVÉ Dolní Přím, 5. února 2009 Ing. Jana Rejlová, administrátorka POV.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Samostatné oddělení programu podpory venkova 20 let soutěže Vesnice roku a další regionální programy.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Perspektivy rozvoje venkova RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo pro místní rozvoj.
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Sociální oblast. Podpora sociálních služeb Přímá podpora obcí a jejich organizací Podpora provozních nákladů nestátních neziskových organizací v obcích.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Středočeský kraj.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
PRACOVNÍ SETKÁNÍ ZÁSTUPCŮ OBCÍ ORP VRCHLABÍ Vrchlabí, 18. února 2009 Radka Nosková - administrace POV.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
MŽP Likvidace škod po živelních pohromách – podprogram „MŽP Povodně 2013“ Mgr. Sabina Hamanová oddělení ochrany před povodněmi OOV MŽP
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
1 Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2009 RNDr. Josef Postránecký.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Jak dál s daní z nemovitostí? Odbor legislativy majetkových daní a poplatků Alena Holmes.
Mgr. Štěpánka Vojtěchovská
Spolupráce Středočeského kraje s mikroregiony Mgr. Kateřina Štětinová Odbor regionálního rozvoje
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Obnova venkova Rozvoj venkova.
Dotační projekty Vysokého Mýta
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
Projekt Bezpečí pro seniory Krajský úřad Plzeňského kraje Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj 8. června 2011.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Aktuální informace z Odboru regionální politiky MMR
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Národní dotační programy
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Zásady a pravidla Národního rozvojového programu mobility pro všechny
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Snídaně starostů , Jedlí
Rozvoj regionů – podpora obcí
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Program obnovy venkova Jihočeského kraje
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
SOUTĚŽ VESNICE ROKU v Královéhradeckém kraji v roce Setkání orp
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Národní programy 2017 odbor regionální politiky duben 2017
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Změny v soutěži Vesnice roku
Poskytování dotací na odstraňování bariér v budovách kulturních zařízení z rozpočtu Ministerstva kultury Ing. David Šamánek.
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Transkript prezentace:

Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký

Národní programy regionálního rozvoje (2009) Program obnovy venkova Podpora úprav bývalých vojenských areálů k obecnímu využití Obnova obecního a krajského majetku postiženého živelní nebo jinou pohromou Bezbariérové obce

Důležité informace k ukončení akcí v rámci programů pro rok Konečný termín pro čerpání prostředků dle nastavených rozpočtových limitů: (Výjimka: program obnovy obecního a krajského majetku) 2.V případě rizika pozdějšího termínu ukončení akce, než je v Rozhodnutí o poskytnutí dotace včas požádat o vydání změnového rozhodnutí. 3.Nezapomenout provést závěrečné vyhodnocení akce v termínu dle Rozhodnutí.

Národní programy v roce 2010 Program obnovy venkova Dotační tituly: č. 1 Podpora vítězů soutěže Vesnice roku č. 2 Podpora zapojení dětí a mládeže do komunitního života v obci č. 3 Podpora spolupráce obcí na obnově a rozvoji venkova č. 4 Podpora obnovy drobných sakrálních staveb obcí č. 5 Podpora zapojení rómské komunity do života obce a společnosti Podpora úprav bývalých vojenských areálů k obecnímu využití Dotační titul: č. 1 Infrastruktura a rekonstrukce

Obnova obecního a krajského majetku postiženého živelní nebo jinou pohromou Dotační tituly: č. 1 (byl pro jejich území v důsledku živelné pohromy vyhlášen stav nebezpečí nebo nouzový stav) č. 2 (nebyl pro jejich území v důsledku živelné pohromy vyhlášen stav nebezpečí nebo nouzový stav) Bezbariérové obce Dotační tituly: č.1 Odstraňování bariér v budovách domů s pečovatelskou službou č.2 Odstraňování bariér v budovách městských a obecních úřadů

 Vesnice roku 2010  Příprava soutěže (listopad 2009-únor 2010)  Vyhlášení soutěže – na Dni malých obcí (počátkem března 2010)  Přihlášky do soutěže – do konce dubna 2010  Hodnocení v rámci krajských kol – do konce června 2010  Vyhlášení krajských kol – červenec až srpen 2010  Celostátní kolo a jeho vyhlášení – září 2010