Jitka Procházková.  Představa sebe sama v 65  Heslo: keep it simple  Základní dotaz: Jaké jsou hlavní činnosti, které chci v takovéto aplikaci, která.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Martina Košíková, Adéla Kaschnerová
Advertisements

Podpora terénních prací v projektu NIKM - národní inventarizace kontaminovaných míst, automatizace úloh Roman Bukáček, Jiří Chroust, Petr Pala, Jiří Zvolánek,
Překlad Bath profilu 2.0 Martin Vojnar
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Informační a komunikační technologie
Univerzální software Ht Monit
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
školení internetového vyhledávače
Verze 2 a její novinky Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Základy práce s počítačem – lekce V.
Informační systém pro správu dokumentů a fotografií
Ročníková práce Školní rok 2012/2013
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Vyučovací předmět Počítače Seznámit žáky s moderní informační a komunikační technologií a poznat její možnosti - PC, internet, mobilní telefon Umožnit.
Centrální evidence vodních toků - změny k
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
Copyright (C) 2000 Vema, a. s.1 V3 klient Michal Máčel Provozní integrace G2, HR/Win a internetu.
Komunikační zařízení pro důchodce 21. století Pokročilá uživatelská rozhraní , Brno Připravil: Josef Kolaja.
Ventrilo.  Ventrilo je:  - Nezávislý hlasový komunikační program  Slouží:  - Pro lepší domluvu při hraní her.  - Pro normální pokec lidí.
Jarní eTwinningová kampaň Přihlašte se na pracovní ploše.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
FIT-GUIDE SOFTWAROVÉ INŽENÝRSTVÍ 1 JAN ČECH, MICHAL KARTÁK, VERONIKA NOSKOVÁ, PAVEL KREJČÍ, TOMÁŠ VOSYKA.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
2008 Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA.
© Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Webové služby představují sadu standardů umožňující komunikaci aplikací bez ohledu na platformu, na které jsou provozovány.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Základní ovládání a nastavení počítače Ovládací panely – nastavení myši.
PUR Qt projekt Bc. Jan Cupal. Návrh  Cílová skupina – technicky zdatní senioři  Prvotní návrh - 7 obrazovek  Návrhové vzory – Escape hatch, Hub and.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
ANOPRESS Databáze TAM TAM (Plné texty českých novin a vybraných časopisů)
Úpravy dat v tabulce WinBase Upravování a přidávání dat do tabulky.
Školení internetového vyhledávače
Připravil: Václav Telenský Pobytový pomocník. Účel, funkce, persona Účelem aplikace je umožnit uživateli co nejlepší přístup k využívání služeb a zařízení.
FIT-GUIDE SOFTWAROVÉ INŽENÝRSTVÍ 1 JAN ČECH, MICHAL KARTÁK, VERONIKA NOSKOVÁ, PAVEL KREJČÍ, TOMÁŠ VOSYKA.
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Univerzita třetího věku kurz Znalci Databáze 1.
Tlačítko START Pro žáky šestého ročníku předmětu Informatika.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Lukáš Budínský 歡迎庫. Malý test 美國戲劇 Malý test (73)-2.
KOMUNIKACE ON-LINE VY_32_INOVACE_63. CHAT komunikace dvou nebo více lidí prostřednictvím komunikační sítě. Textem Zvukem - audiochat Zvukem a obrazem.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
Nové stránky vytvořeny v rámci realizace projektu Moderní a efektivně řízená obec Dolní Břežany s reg. č. projektu CZ.1.04/4.1./
Vytváření tabulek MS Access (4). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Hotel Tatra, Velké Karlovice Portlety, navigace a personalizace UIS Milan Šorm.
Přihlášení na uživatelský účet na stránce: V munu vybereme „Sign In“ V přihlašovacím okně vyplníme registrační a heslo.
Letecká informační služba pro GA 2017
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Pracovní list – předloha pro žáky Určen pro: 3. ročník.
Informační zdroje české veřejné správy
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Základní informace o registraci
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
5. Statistica Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J. Jarkovský, L. Dušek, M. Cvanová.
ANOPRESS Databáze TAM TAM
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-09
TRANSGREEN v praxi Michaela Běčáková AOPK ČR , RP Správa CHKO Beskydy
Praktický modul - zadání
Transkript prezentace:

Jitka Procházková

 Představa sebe sama v 65  Heslo: keep it simple  Základní dotaz: Jaké jsou hlavní činnosti, které chci v takovéto aplikaci, která má představovat realizaci komunikačního zařízení, dělat?

 3 hlavní činnosti: ◦ Chat ◦ Správa přátel ◦ Změna profilu ◦ Rozložení tlačítek?  Praváci x leváci  Nejčastěji využíva-á  ná funkce Hub and Spoke

 Sequence map – identifikace pozice užitavele v aplikaci

 Formulář pro nastavení profilu  Nahrání a nastavení fotografie – gesto posun fotografie

 Hlavní činnosti: ◦ Hledání a přidávání přátel ◦ Vyhledávání přátel v seznamu ◦ Mazání přátel ze seznamu

 Komunikace s přáteli v seznamu  Pamatování si konverzace

 Návrh 1:

 Návrh 2 – finální verze