PRVNÍ SLUŽBA DLOUHOTRVAJÍCÍ KERATINOVÉ KŮRY PRO HEDVÁBNÉ VLASY AŽ PO DOBU 5 MĚSÍCŮ, KTEROU LZE UPRAVIT PŘÍMO VÁM NA MÍRU SE 100% VÝSLEDKY. KERASILK.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

FARNÍ CHARITA Karlovy Vary
Hristo Trajkovski – VerbaVoice GmbH Komunikační podpora pro neslyšící a nedoslýchavé lidi Přepis na mobilu – Přepis mluvené řeči – Živé.
Základní škola Krátká 676 v Klášterci nad Oh ř í ud ě luje DIPLOM Jan ě Zr ů stkové za 1. místo ve školním kole Olympiády z č eského jazyka Mgr. Jana Dimunová.
důkaz nenasycených uhlovodíků odbarvení bromové vody = adice bromu na dvojné vazby.
Na téma: Jak ovlivňuje můj život současná technika.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
Střední škola Pohoda s.r.o. Litoměřice
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Ud ě lej si č as! Udělej si čas na lásku … Je to tajemství věčného mládí.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
P ř ítel Přítel, to je nejkrásnější věc, kterou můžete mít a nejlepší věc, kterou můžete být.
Typografie formální úprava
…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…
Chemické složení organismů
Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky.
LES GENÊTS D’OR PREZENTACE ASOCIACE HODNOTY Naše asociace Les Genêts d’Or má za cíl uznat, přijímat, pomáhat a integrovat handicapované a závislé.
Trainee Program SEKUNDA 2013 / 2014 Marie Mourková, Senior HR Business Partner Březen 2013.
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
FACEBOOK Fenomén 21. století Vypracoval: Daniel Mrkvica
Alessandro Volta ( ).
Školní rok 2013/2014. Organizace výuky  Zahájení vyučování v 7:50 (ranní kruh)  Týdenní služba – tabule, květiny, sešity, pořádek ve třídě (vždy dvojice,
„Máme tady jenom pět chlebů a dvě ryby." Ježíš řekl: „Přineste mi je sem." Společná modlitba Lidé, kterým jsi pomohl, ti možná nebudou vděční. Nevadí pomáhej.
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
KYSLÍKATÉ DERIVÁTY UHLOVODÍK Ů ve svých molekulách obsahují vedle atomů ………. a ………. ještě atom ………. atom kyslíku: elektronová konfigurace : 1s 2 2s 2 2p.
BÍLKOVINY Proteiny.
Aplikační potenciál keratinových vedlejších produktů masného průmyslu
Přírodní látky Bílkoviny = Proteiny –přírodní látky složené ze 100 – 2000 molekul aminokyselin (AK) → makromolekuly –obsah – C, H, N, O, S, P –vazby mezi.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***
Vítejte na hodině Marketingu
ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Fráni Šrámka Praha 5 Jak přistupují školy k autoevaluaci PhDr. Mgr. Milan Matějů Jak přistupují školy k autoevaluaci PhDr.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
První světová válka ( ) změnila světový vývoj v módě.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, p ř ísp ě vková organizace AUTOR: Silvie Šime č ková NÁZEV:VY_32_INOVACE_17_Chemie 9.ro č ník TÉMA: Proteiny-opakování Č.
BÍLKOVINY. DEFINICE Odborně proteiny, z řeckého PROTEIN=PRVNÍ. Jsou to přírodní makromolekulární látky vznikající z aminokyselin. Obsahují vázané atomy.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_490_Amoniak. NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Malí ř ská esence 20. století Č íslo DUM: VY_32_INOVACE_DVK_4_18 Číslo projektu: CZ.1.07./1.5.00/ / Číslo projektu: CZ.1.07./1.5.00/ / Název.
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
ODHALTE TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH A SILNÝCH VLASŮ
VY_32_INOVACE_461 Základní škola Luhačovice, příspěvková organizace
Výukový materiál VY_52_INOVACE_25_ Bílkoviny-vlastnosti
Infokanál obce Vigantice
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Základní škola a Mateřská škola Řepníky
Název materiálu: Internetová adresa
Klasické fotoalbum.
VYS_32_INOVACE_485_Chemické a fyzikální vlastnosti vlasů NÁZEV ŠKOLY
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
Látky kyselé Proč jsou kyselé? Jaké mají pH?.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NEDOMICE, okres Mělník
První světová válka ( ) změnila světový vývoj v módě.
Vlasy se ostříhaly plastickým střihem, seřezáváním směrem do obličeje.
Hry.
INFORMAČNÍ TABULE VE TVARU „A“ 550x850mm cca
Bílkoviny = Proteiny Přírodní látky
Transkript prezentace:

PRVNÍ SLUŽBA DLOUHOTRVAJÍCÍ KERATINOVÉ KŮRY PRO HEDVÁBNÉ VLASY AŽ PO DOBU 5 MĚSÍCŮ, KTEROU LZE UPRAVIT PŘÍMO VÁM NA MÍRU SE 100% VÝSLEDKY. KERASILK

Daniela

KERASILK ZKROTÍ NEPODDAJNÉ VLASY ZJEMNÍ VLNY A VYHLADÍ VLASOVOU STRUKTURU ZREDUKUJE KLIENTŮV ČAS, POTŘEBNÝ NA KAŽDODENNÍ ÚPRAVU VLASŮ nová technologie KERASHAPE OBSAHUJE GLYOXYLICKOU KYSELINU A VYHLAZUJÍCÍ SLOŽKY KEREATINU A HEDVÁBNÉ PROTEINY VYTVÁŘÍ NOVÉ KERATINOVÉ VAZBY A STABILIZUJE NOVÝ TVAR VLASŮ AŽ NA 5 MĚSÍCŮ

Také máte pocit, že si vaše vlasy žijí svým vlastním životem, že jsou rozcuchané a nepoddajné? Myslíte, že máte doma hromadu produktů, které nepomáhají a úprava účesu vám trvá každý den celou věčnost? Poznejte dvousložkový systém KERASILK KREATIN TREATMENT v našem salonu, jenž dodá vašim nepoddajným a krepatým vlasům upravitelnost. Zbavte se frustrace a poznejte jedinečnou proměnu. Používejte přípravky pro domácí péči STUDIO

Daniela STUDIO Poznejte dvouslo ž kový systém KERASILK KREATIN TREATMENT v našem salonu, jen ž dodá vašim nepoddajným a krepatým vlas ů m upravitelnost. Zbavte se frustrace a poznejte jedine č nou prom ě nu. Pou ž ívejte p ř ípravky pro domácí pé č i