Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách."— Transkript prezentace:

1 EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Operačního programu Vzdělání pro konkurenceschopnost   Číslo a název klíčové aktivity: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo DUM: VY_12_INOVACE_NS.1R.1C.09 Jméno autora: Mgr. Daniela Ševčíková Datum (období) vytvoření DUM: duben až květen Ročník: Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Náš svět Klíčová slova: léto, letní měsíce, den letního slunovratu Anotace: Žáci se učí o létě, o změnách v přírodě, o dni letního slunovratu Druh učebního materiálu: Prezentace PowerPoint Očekávaný výstup: Žáci umí popsat změny v přírodě v létě, znají pojem den letního slunovratu, umí vyjmenovat letní měsíce.

2 ROČNÍ OBDOBÍ L É T O

3 Doplň názvy měsíců, které patří k Létu.
LÉTO začíná 21. června – tomuto dni se taky říká den letního slunovratu. Den je nejdelší a noc nejkratší. Doplň názvy měsíců, které patří k Létu. Č R N S R Č R N C Nápověda: červen, červenec, srpen.

4 Doplň názvy měsíců, které patří k Létu.
LÉTO začíná 21. června – tomuto dni se taky říká den letního slunovratu. Den je nejdelší a noc nejkratší. Ř E Š E N Í : Doplň názvy měsíců, které patří k Létu. Č E R V N S R P E N Č E R V N C Nápověda: červen, červenec, srpen.

5 Prohlédněte si letní obrázky. Povídejte si o létu
Prohlédněte si letní obrázky. Povídejte si o létu. Všímejte si, jak vypadá příroda v létě, jakým počasím se vyznačuje atd..

6

7 Vyluštěte křížovku a tajenku zapište
do neúplné věty dolů. Strom se srdčitými listy Máte ho na ruce Podnos Zvíře ozývající se: „Méé“ Teče z kohoutku Zdá se nám v noci Paraziti ve vlasech Ostrý výrůstek na růži Je jich 7 v týdnu Po roce pilné práce nás čekají PR

8 Ř E Š E N Í : Po roce pilné práce nás čekají PRÁZDNINY. L Í P A R S T
V D E N Š I Y Strom se srdčitými listy Máte ho na ruce Podnos Zvíře ozývající se: „Méé“ Teče z kohoutku Zdá se nám v noci Paraziti ve vlasech Ostrý výrůstek na růži Je jich 7 v týdnu Po roce pilné práce nás čekají PRÁZDNINY.

9 K o n e c Zdroje, obrázky, citace:
Autorem materiálu je Mgr. Daniela Ševčíková, pokud není níže uvedeno jinak. Použity obrázky sady MS Office. K o n e c


Stáhnout ppt "EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách."

Podobné prezentace


Reklamy Google