Priority volebního programu KSČM pro předčasné volby do PS PČR v roce 2013 Vratimovský odborný seminář Kulturní dům Frýdek, Heydukova 2330, 738 01 Frýdek-Místek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hlediska hodnocení při výzkumech veřejného mínění  A) Podle oblastí (stav/očekávání)  Životní prostředí  Školství  Životní úroveň  Zdravotnictví 
Advertisements

Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka Projekty SIPVZ Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006.
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
Víkendový klavírní seminář VIII.
NS-LEV 21 proti korupci JUDr. Mgr. Karel Horák http://
Krizový stav čerpání evropských fondů Jiří Paroubek předseda NS-LEV http://
Tupé škrty nás z krize nedostanou Jiří Paroubek předseda NS-LEV http://
... ve vztahu k životnímu prostředí. dobrovolné začleňování ekonomických, sociálních a environmentálních aspektů do činnosti člověka obec nebo město,
Inovační aktivity podniků v letech 2008–2010
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | czso.cz1/X Petra Kuncová OTEVŘENÁ STATISTICKÁ DATA.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Rozdíly a interakce veřejné služby a dobrovolnické služby Mgr. Petr Beck Odbor rodiny a dávkových systémů Ústí nad Labem
Veřejnost proti korupci
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
JUDR. LENKA DEVEROVÁ Červenec 2013 MAS OPS nebo sdružení (spolek)
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
ZAHRANIČNÍ ROZVOJOVÁ SPOLUPRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY MZV ČR.
Lidská práva.
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_PŘV.5.34 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Veřejná správa – úvod.
Sociální zabezpečení 3. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Ekonomický program NS-LEV 21 Filip Drapák http://
Životní podmínky osob s PAS – poznatky ochránce Petra Zdražilová, Praha, 6.listopadu 2014 Petra Zdražilová / 6. listopadu, © Copyright Veřejný ochránce.
TÉMA: SPRAVEDLIVÁ REFORMA HOSPODÁŘSKÉ POLITIKY AUTOŘI: JAN MLÁDEK, JIŘÍ HAVEL HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA.
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
AKTUÁLNÍ VÝZVY PROGRAMOVÉHO OBDOBÍ Horizont
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
Financování politických stran a regulace politických kampaní Prorůstání ekonomiky a politiky Vladimíra Dvořáková CESTA Praha, , hotel Jalta.
 EU je jedinečné hospodářské a politické partnerství 27 demokratických evropských zemí  jejím cílem je mír, prosperita a svoboda pro 498 milionů občanů.
Efektivnější úřad díky mobilní komunikaci, Zdeněk Hajn, Efektivnější úřad díky mobilní komunikaci.
Využití controllingových nástrojů ve veřejné správě Ing. Michal Polák.
NS-LEV 21 pro lepší zdravotnictví prof. MUDr. Ivan Šterzl, CSc „Nenechat nadnárodní vlivy zprivatizovat české.
Základní registry – řešení GORDIC
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Národní strategie finančního vzdělávání (inspirovaná Koncepcí informačního vzdělávání na vysokých školách v ČR)
Penzijní systém podle NS-LEV 21 Tereza Holišíková http://
Jan Duben 1 Hradec Králové duben 2008 ODok – elektronické knihovny Úřadu vlády ČR – současnost a praktické využití.
Společenská odpovědnost organizací
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLSTVÍ A VĚDY V PROGRAMU NS-LEV 21 RNDr. Stanislav Palša http://
Výzkum, vývoj a inovace v ČR Výzkum, vývoj a inovace v ČR Seminář Ochrana průmyslového vlastnictví Praha, 6. června 2007.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
KONFERENCE „MÍRA REGULACE V ÚZEMNÍCH PLÁNECH VE STŘEDOEVROPSKÉM PROSTORU“ ČESKÝ TĚŠÍN 8. A ING. ARCH. PETR GAJDUŠEK.
Sociální zabezpečení 3. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Program rozvoje venkova ČESKÉ REPUBLIKY na období 2007 – 2013.
LOKÁLNÍ A REGIONÁLNÍ POLITIKA VEP ZS 2007_2008. Kritéria členění veřejné politiky Segmenty veřejného zájmu (VeP obranná, kulturní, vzdělávací, energetická,
Ústavní základy ochrany životního prostředí JUDr. Veronika Vlčková.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Ústava ČR, Listina základních práv a svobod. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Aktualizace Strategie rozvoje Moravskoslezského kraje (SRK) Jednání pracovní skupiny č. 3 Návrh nové struktury specifických strategických cílů
Strategie sociálního začleňování na období let 2012 – 2020 Příspěvek ke konferenci "Sociálně vyloučené lokality - vznik, rizika, možnosti řešení"
JUDr. Ing. Robert Szurman ředitel odboru předseda Rady kvality ČR 8. Národní konference kvality ve veřejné správě, Praha Národní konference.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
Metodická pomoc obcím Porada se starosty obcí Pardubického kraje
PRÁVO SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ Prameny, mezinárodní organizace, vztah ČR a EU JUDr. Petr Čechák, Ph.D.
Správa sociálního zabezpečení
Lesy Kontrolní úkol je zaměřen na vlastníky nebo uživatele lesů v souvislých lesních porostech o celkové výměře vyšší než 50 hektarů. Cílem kontroly je.
„Policejní reforma dostala zelenou!“
REGIONÁLNÍ VEŘEJNÝ ZÁJEM
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Sociální zabezpečení Funkce Činitelé, financování
„Policejní reforma dostala zelenou!“
Sociální práce v praxi Oblasti působení soc. pracovníků
člen Asociace občanských poraden
Transkript prezentace:

Priority volebního programu KSČM pro předčasné volby do PS PČR v roce 2013 Vratimovský odborný seminář Kulturní dům Frýdek, Heydukova 2330, Frýdek-Místek Miroslav Opálka, vedoucí kandidát KSČM do PS PČR v MSK

2 I. Poctivost se musí vyplácet II. Práci místo sociálních dávek III. Budoucnost mládí, jistoty stáří IV. Odpovědnost k prostředí, ve kterém žijeme V. Více rozhodovacích pravomocí lidem VI. Ano světu, ne zbraním Struktura volebního programu

I. Poctivost se musí vyplácet Předně skoncovat s korupcí, prověřit staré neprůhledné kauzy a zamezit rozkrádání zbytku státního majetku.

II. Práci místo sociálních dávek Hlavní váhu dáváme na zvýšení zaměstnanosti a spravedlivou mzdu, což m. j. zmírní sociální napětí a sníží potřebu peněz na sociální dávky.

III. Budoucnost mládí, jistoty stáří S tím souvisí stabilizace a dostupnost zdravotnictví, školství, sociálních služeb, důchodového systému i podpora rodin s dětmi a potřebných.

IV. Odpovědnost k prostředí, ve kterém žijeme Samostatnou oblastí je udržení hospodářského rozvoje se zajištěním ekologických i sociálních standardů a ochrana přírodního bohatství.

V. Více rozhodovacích pravomocí lidem Chceme upevnit demokratický stát na principech svobodné soutěže politických stran a více zapojit občany do rozhodování i kontroly.

VI. Ano světu, ne zbraním Požadujeme dodržování mezinárodního práva, podporu mírovému úsilí a kolektivní spolupráci.

1. Udržení zaměstnanosti a tvorba nových pracovních míst 2. Hospodářský rozvoj v součinnosti se zlepšováním životního prostředí 3. Dořešení dopravních investic 4. Boj proti negativním jevům včetně xenofobi 5. Zvýšení atraktivity kraje pro mladou generaci Volební priority KSČM v Moravskoslezském kraji

Zveřejněno týden před volbami

Děkuji za pozornost