25.3. 2012 Začátek letního času. Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v březnu Informační SMS systém Zápis do MŠ Pržno.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
Advertisements

KTV Pržno Březen 2010.
KTV Pržno Květen 2014.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
KTV Pržno Prosinec 2008.
KTV Pržno Listopad Program KTV  Naši jubilanti  Kompostéry!!!!!!!  Výměny řidičských průkazů!!! POZOR!  Klub seniorů  Co najdete na úřední.
Obecní vysílání. ZD Žatčany přijímá od vlastníků půdy objednávky na brambory a krmnou řepu do 14. února na tel. čísle , nebo osobně v kanceláři.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Duben Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Kabelová televize PRŽNO ÚNOR Únoroví jubilanti Informace FÚ Frýdlant n/O Co najdete na úřední desce Výsledky Tříkrálové sbírky Oznámení SmVaK Oprava.

BŘEZEN 2007 KTV PRŽNO Březen – za kamna vlezem, duben – ještě tam budem, máj – vyženem kozy v háj.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Kabelová televize Pržno LISTOPAD Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
Kabelová televize Pržno
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v lednu SmVaK - odečty vodoměrů Tříkrálová sbírka Informační SMS systém CZECH.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Začátek letního času. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce MC Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Klub seniorů - pozvánky Výzva.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Červen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
SLEDUJETE O strovačické T elevizní A ktuality.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Leden 2018.
Transkript prezentace:

Začátek letního času

Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v březnu Informační SMS systém Zápis do MŠ Pržno CZECH Point Kulturní pozvánka - Josefovská merenda Klub seniorů - pozvánka Nabídka pracovních míst - MOTOR LUČINA, Dlobis s.r.o., AZ kov komaxit Provozovna Dana Švecová - Rozšíření služeb Informace o úředních hodinách Fin. úřadu ve F.n.O.

Naši oslavenci Paní Růžena Nytrová oslaví v tomto měsíci úctyhodných 82 let. Přejeme jí hodně zdraví, štěstí a elánu do dalších let. Všem dalším jubilantům vinšujeme rovněž hodně zdraví, optimismu a pohody. Jsou jimi: - paní Věra Adamcová75 let - paní Emilie Sopčáková65 let - paní Šárka Skotnicová60 let - pan Miroslav Buchal50 let

Žádost o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání od školního roku do Mateřské školy Pržno, bude přijímána v úterý v době od hod. v budově MŠ Pržno. MŠ Pržno je součástí příspěvkové organizace ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PRŽNO. K zápisu přineste s sebou rodný list dítěte a občanský průkaz zákonného zástupce. Těšíme se na Vás.

OBEC BAŠKA pořádá v roce 25. jubilejní sezóny svého kulturního domu, u příležitosti Mezinárodního dne žen KONCERT JUBILANTŮ JOŽKA ČERNÝ, jeden z nejznámějších moravských zpěváků, král lidové písně. GRACIA, cimbálová muzika, host mnoha televizních a hudebních pořadů patří k našim hudebním klenotům. neděle 11. března –15.00 hod. KD Baška vstupné 150.-Kč

Klub seniorů - pozvánky ZMĚNA!!!  Výlet - odpolední výlet, procházka do Klopuše, připravujeme ve čtvrtek Sraz ve hodin u obecního úřadu.

Co najdete na úřední desce Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 9/2011 Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 1/2009 Nařízení KVS pro MS kraj č. 2/2010 Nařízení KVS pro MS kraj č. 4/2010 Nařízení Státní veterinární správy ze Nařízení KVS pro MS kraj č. 3/2011 o mimořádných veterinárních opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy - varroázy včel Veřejně prospěšné práce MŽP stanovisko -Posuzování vlivů na životní prostředí -MORAVIA VTL- plynovod

Svoz odpadů v březnu Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 7. a

Informační SMS systém Spoluobčané, máte-li zájem zapojit se do systému zasílání informačních SMS zpráv (akutní témata - ohrožení, výpadky el., vody, popř. jiné důležité informace), zaregistrujte se na webových stránkách obce Pržno, případně zašlete SMS na tel. č , nebo jej zanechejte na OÚ, vč. jména, příjmení a čísla popisného.

CZECH Point na OÚ Pržno Služeb CZECH Pointu na OÚ Pržno mohou občané využít v úřední dny, tedy v pondělí a ve středu od 7.00 do a do Na pracovišti CP v Pržně můžete pořídit tyto výpisy: výpis z bodového hodnocení řidiče výpis z insolvenčního rejstříku výpis z katastru nemovitostí výpis z obchodního rejstříku výpis z rejstříku trestů výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů výpis ze živnostenského rejstříku konverze dokumentů

Strojírenská firma Dlobis s.r.o. Přijme obráběče kovů (horizontáře, frézaře, soustružníka) Nástup možný ihned i dohodou, plný úvazek Provozovna Metylovice 35 (bývalý Zastroj) Kontakt: ,

AZ kov-komaxit,s.r.o., přijme zaměstnance. DĚLNÍK DO LAKOVNY, ZÁMEČNÍK Požadujeme: pracovitost, manuální zručnost, spolehlivost, solidní vystupování. Nabízíme: práci v menším kolektivu, zvýhodněné závodní stravování. Nevyučené v oboru zaučíme. BRIGÁDNÍK(i důchodce) -ŘIDIČ sk.C Avia Kontakt: tel: ,

Finanční úřad ve Frýdlantě nad Ostravicí Informace o rozšíření úředních hodin v době od – Den Úřední hodiny podatelny Úřední hodiny pokladny : :00 9:00 – 11:30 12:30 – 15: : : : :00 9:00 – 11:30 12:30 – 15: : : : : : :00 9:00 – 11:30 12:30 – 15: : :00 9:00 – 11:30 12:30 – 15: : :00 9:00 – 11:30 12:30 – 15: : :00 9:00 – 11:30 12:30 – 15: : :00 9:00 – 11:30 12:30 – 15: : :00 9:00 – 11:30 12:30 – 15:00

Sdělení občanům - změna úředních hodin Městský úřad Frýdlant nad Ostravicí, odbor vnitřních věcí a obecní živnostenský úřad, úsek cestovních dokladů a občanských průkazů sděluje změnu úředních hodin a to : Po 8.00 – hod hod. Út hod hod. St hod hod. Čt hod hod. Pátek zavřeno Tyto úřední hodiny budou změněny od Informace k těmto agendám na tel. čísle Občanské průkazy Cestovní doklady Důležitá zpráva! Pokud bude někdo nemobilní ( starší občané, nemocní,nepohybliví), -provádíme službu k občanským průkazům ( dle domluvy),doma. To se jedná o focení, podpisy na žádostí – pořízení žádosti. Předání občanského průkazu se dá taktéž předat, dle domluvy, doma. Tel. pro domluvu , 116, 117.

Rozšíření služeb Paní Dana Švecová oznamuje, že od rozšířila své služby. Ke stávající manikúře, pedikúře a modeláži nehtů, přibylo holičství a kadeřnictví. Provozovna se nachází ve staré školce, zadní vchod