Ing. Eva Forgáčová 18. 5. 2012. * Podání žádosti o udělení autorizace – 14. 11. 2007 * Udělení autorizace – 25. 1. 2008 na dobu 5 let * Pro 4 profesní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jděte vstříc změnám NSK pomáhá i nabízí šanci * Pracoval jsem v oboru jako obsluha čerpací stanice, ale nemám o tom žádný kvalifikační doklad. * Nyní.
Advertisements

Úloha sektorových rad v systému uznávání výsledků dalšího vzdělávání
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
TŘÍDNÍ SCHŮZKY přihlášky na SŠ leden 2013
Zahajovací konference projektu UNIV 3 BRNO
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Kvalita v dalším vzdělávání Hodnocení kvality dalšího vzdělávání v rámci sítě místních center celoživotního vzdělávání.
POVOLÁNÍ V OBLASTI OSTRAHA MAJETKU A OSOB
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
NAŠE ZKUŠENOSTI S DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍM V OBLASTI GASTRONOMIE.
Národní soustava kvalifikací Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Setkání se členy Svazu obchodu a.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
KRAJSKÁ KONFERENCE projektu UNIV 2 KRAJE v Karlovarském kraji 23. – hotel Thermal Karlovy Vary.
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary
Střední škola obchodu a služeb Jihlava
Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007 – 2013 „Rozvoj lidských zdrojů česko-polského Slezska“ Program Operacyjny.
AM Solvo, s.r.o. Nové rekvalifikace. Národní soustava kvalifikací Seznam dílčích kvalifikací Kvalifikační standart Hodnotící standart Plná kvalifikace.
Zákon č. 179/2006 Sb. a právní úpravy systému uznávání výsledků dalšího vzdělávání MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
Martin Sycha Konference UNIV 2 KRAJE Ostrava Další vzdělávání v ČR.
Mgr. Bc. Tereza Daňková Mgr. Bc. Václav Jarý
REKVALIFIKACE - základní segment VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Národní soustava kvalifikací v aktivitách Úřadu práce ČR.
Nabídka studijních a učebních oborů Školní rok 2012/2013.
Obor: H/01 Kuchař-číšník
NSK – ZÁKLADNÍ FILOSOFIE Dle zákona – 179/2006 Sb. Nová filosofie vzdělávání – orientace na výsledek Přestává platit – získané vzdělání vystačí na celý.
PaedDr. Vladimíra Štrynclová Ing. Petr Klíma Martina Cílková
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Další vzdělávání v terciárním vzdělávacím sektoru Současnost a výhled do budoucna MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
Národní soustava kvalifikací Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Konference projektu KRUH
Další vzdělávání a Rekvalifikace v ČR
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání Systém ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání podle zákona č. 179/2006 Sb.
Problematika ověřování a uznávání podle zákona č. 179/2006 Sb.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Neformální vzdělávání jako součást Strategie celoživotního učení ČR Martin Sycha
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. Fr. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 15Číslo.
Statutární město Ostrava
Projekt UNIV 3 – podpora procesů uznávání Rekvalifikační program Profesní kvalifikace:MANIKÉRKA A NEHTOVÁ DESIGNÉRKA ( H) Termín:1. 8. –
Národní soustava kvalifikací a možnosti jejího využití Monika Pokorná MŠMT
Zkušenosti s dalším vzděláváním ve Střední škole dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov.
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Na cestě k úplným kvalifikacím 29. – Lednice Střední škola potravinářská a služeb, Brno, Charbulova 106 RNDr. Jana Marková.
Konference UNIV 2 KRAJE 18. – 19. října Odborné učiliště v Hradci Králové má třiceti tříletou historii. Patří do sítě speciálních škol a je jednou.
1 HK ČR, Praha SPOLUPRÁCE SE VZDĚLAVATELI Z POHLEDU ZAMĚSTNAVATELŮ Kurikulum S Praha.
Create think tank! Doc. PhDr. Jaroslav Mužík DrSc. Další vzdělávání v ČR.
Krajská konference projektu UNIV 2 KRAJE v Pardubickém kraji
Aktuální údaje NSK SR pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Stavy žáků pro školní rok Obory vzdělání s výučním listemCelkem Mech.opravář motor. vozidel93 Instalatér26 Klempíř/Klempíř-stavební výroba18.
VY_32_INOVACE_08_PEK_443_Mus
UNIV 2 Kraje – Kraj Vysočina Mgr. Zdeněk Musil. Střední škola obchodní a služeb SČMSD, Žďár nad Sázavou, s.r.o.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Střední odborné učiliště, Liběchov Autoevaluace školy.
Národní soustava kvalifikací Praktický nástroj pro zaměstnavatele Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , Duben 2013.
Národní soustava povolání. Národní soustava povolání  Popis světa práce v ČR: otevřená, veřejně dostupná databáze.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Komenského Slavkov u Brna 495 Číslo a název operačního programu:
Střední škola potravinářská a služeb, Brno, Charbulova 106  Autorizace MMR pro dílčí kvalifikace vztahující se k povoláním: Kuchař (6 – ÚK 3) Číšník (2.
Víme jak na to! Jiná cesta k výučnímu listu SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora Další vzdělávání Dílčí kvalifikace UNIV 2 Kraje Budoucnost.
STŘEDNÍ ŠKOLA ZEMĚDĚLSTVÍ A SLUŽEB, MĚSTO ALBRECHTICE - CENTRUM CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ NA OSOBLAŽSKU.
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Pomůžeme Vám kvalifikovat potřebné profese Vypracovala Mgr. Věra Moderová Krajský koordinátor poradenství a rekvalifikačních kurzů VDTP.
2. BLOK Zákon o uznávání – nástroj propojení PV a DV Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 20. prosince 2010 CVLK - Liberec.
Aktuální stav dalšího vzdělávání a vize do budoucna Rekvalifikace a dílčí kvalifikace ; Monika Pokorná.
Střední škola jako centrum celoživotního vzdělávání.
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Transkript prezentace:

Ing. Eva Forgáčová

* Podání žádosti o udělení autorizace – * Udělení autorizace – na dobu 5 let * Pro 4 profesní kvalifikace * 2 autorizovaní zástupci * První zkoušky proběhly 10. a

* H Příprava teplých pokrmů * H Příprava pokrmů studené kuchyně * H Příprava minutek * H Složitá obsluha hostů * Kvalifikace směřují k možnosti získání výučního listu v oboru H/01 Kuchař – číšník

* 2008 – 3 zkoušky * 2009 – 15 zkoušek * 2010 – 9 zkoušek * 2011 – 2 zkoušky * 2012 – 1 zkouška * Celkem – 30 zkoušek (1 neúspěšná zkouška) * Pouze 1 nesměřovala k vykonání závěrečné zkoušky

* 3 pracovnice z kuchyně Psychiatrické léčebny HB – strach z propuštění, vyšší plat * Učitelka OV – doplnění vzdělání * 2 pracovnice školní jídelny – zaměstnavatel požadoval výuční list * 5 pracovníků pracující na pozici kuchař nebo číšník - zaměstnavatel požadoval výuční list

* Pracující v oboru * Nedokončili školu * Zájemci o živnostenský list v oboru * Nezaměstnaní * Účastníci rekvalifikačních kurzů

* Webové stránky školy * Ministerstvo pro místní rozvoj - d=5f67d7cf-a9bd bb1-f841f0ee d=5f67d7cf-a9bd bb1-f841f0ee4663 * Časopis Food Service (2009) * Úřad práce * Hospodářská komora

Ing. Eva Forgáčová Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod