Ing. Eva Forgáčová
* Podání žádosti o udělení autorizace – * Udělení autorizace – na dobu 5 let * Pro 4 profesní kvalifikace * 2 autorizovaní zástupci * První zkoušky proběhly 10. a
* H Příprava teplých pokrmů * H Příprava pokrmů studené kuchyně * H Příprava minutek * H Složitá obsluha hostů * Kvalifikace směřují k možnosti získání výučního listu v oboru H/01 Kuchař – číšník
* 2008 – 3 zkoušky * 2009 – 15 zkoušek * 2010 – 9 zkoušek * 2011 – 2 zkoušky * 2012 – 1 zkouška * Celkem – 30 zkoušek (1 neúspěšná zkouška) * Pouze 1 nesměřovala k vykonání závěrečné zkoušky
* 3 pracovnice z kuchyně Psychiatrické léčebny HB – strach z propuštění, vyšší plat * Učitelka OV – doplnění vzdělání * 2 pracovnice školní jídelny – zaměstnavatel požadoval výuční list * 5 pracovníků pracující na pozici kuchař nebo číšník - zaměstnavatel požadoval výuční list
* Pracující v oboru * Nedokončili školu * Zájemci o živnostenský list v oboru * Nezaměstnaní * Účastníci rekvalifikačních kurzů
* Webové stránky školy * Ministerstvo pro místní rozvoj - d=5f67d7cf-a9bd bb1-f841f0ee d=5f67d7cf-a9bd bb1-f841f0ee4663 * Časopis Food Service (2009) * Úřad práce * Hospodářská komora
Ing. Eva Forgáčová Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod