TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Porovnání učebních plánů SŠ % 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% GymnáziaTechnické lyceum SPŠSOU Výběrové/Disponibilní.
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Evaluace na SSZŠ Litvínov
Vysoké mýto.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
Taneční a pohybová výchova
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Kurikulární reforma a pedagogický sbor ZŠ Vrané nad Vltavou.
Vlastní hodnocení z pohledu ředitele školy
Podpůrná a vyrovnávací opatření v inkluzivní škole
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. PODPORA ROZVOJE MATEMATICKÉ A ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI CZ.1.07/1.2.33/
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA.
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Školní speciální pedagog. Diagnostika speciálních vzdělávacích potřeb žáka Provádění, event. zajištění krátkodobé i dlouhodobé individuální práce se žákem.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
MAP Trutnovsko Vyhodnocení dotazníkového šetření ZŠ , Havlovice MAP Trutnovsko.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Rokytná, o.p.s. Srázná Moravské Budějovice.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Oslavka, o.p.s. sídlo: Masarykovo náměstí
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
MAP Trutnovsko Vyhodnocení dotazníkového šetření MŠ , Havlovice MAP Trutnovsko.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
Zhodnocení II. zahraniční stáže Mgr. Petra Trtíková vedoucí zdravotního úseku.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Mgr. Pavel Škramlík, ředitel SSZŠ
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Setkání zpracovatelů MAP ve Středočeském kraji
Šablony OP VVV a podpora nadání
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Aktuální informace o stavu
Plán vzdělávacích aktivit
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Jak na akční plán?.
Neživá příroda ve výuce přírodopisu
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Přírodovědecká fakulta UJEP
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Š A B L O N Y II.
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
Informace o projektu IKAP
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Školní vzdělávací program
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Transkript prezentace:

TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ http://comm.sszslitvinov.cz/ comm@sszlitvinov.cz SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA s.r.o. http://www.sszslitvinov.cz skola@sszslitvinov.cz 

Realizátor projektu 417 žáků, 19 tříd 36 pedagogických pracovníků, 50 zaměstnanců celkem Školní družina a školní klub Školní jídelna Školní poradenské pracoviště Studijní a informační centrum pro žáky Zaměření na sport, jazyky a informatiku

Realizátor projektu - zkušenosti Personální zázemí: Lektorský a trenérský tým (vedení seminářů, tréninků, lektorská činnost) Zkušenosti z oblasti vzdělávání dospělých (supervize, mentoring, koučování) Spolupráce školy se vzdělávacími institucemi v regionu a v celé ČR Zkušenosti s realizací projektu v oblasti výchovy a vzdělávání Zkušenosti s prezentačními dovednostmi Kontakty se zahraničím (zahraniční stáže)

Školné: 610,-Kč měsíčně (tj Školné: 610,-Kč měsíčně (tj. 20,- Kč denně) V ceně školného garantujeme: Třídy maximálně do počtu 25 žáků (průměr 22 žáků na třídu) Příspěvky sportovním klubům (HC, FŠ, volejbal, gymnastika, aerobik) Půlené vyučování (Aj, MAT, ČJ, informatika) Doučování žáků, individuální plány pro sportovce Služby speciálního pedagoga a asistentky ve výuce Zájmová činnost – více než 20 zájmových kroužků Pracovní sešity pro žáky, učební potřeby pro žáky, žákovské sešity Vlastní žákovské knížky SSZŠ Doprava žáků, cestovné, připojištění pro žáky školy na výjezdy Příspěvek třídám na exkurze, výlety, návštěvy divadel, odměny žákům

Sportovní specializace školy: HOKEJ KOPANÁ GYMNASTIKA AEROBIK JUDO ŠACHY VOLEJBAL

Škola v pohybu: školní vzdělávací program SSZŠ Vize školy: „Škola respektovaná a vyhledávaná“ Škola, která se „zastaví“, neobstojí u žáků ani u rodičů. Vize spočívá v neustálém rozvoji lidských a materiálních zdrojů. Tím bude schopna reagovat na rychle se měnící okolní svět. Škola má sportovní zaměření a pohyb je nedílnou součástí života školy. Škola směřuje „je v pohybu“ i směrem k efektivním formám vzdělávání a ke smysluplnému obsahu učiva, tzn. takovému, které je využitelné v praxi a které umožní obstát na dalších stupních škol.

Škola v pohybu: profilace školy ve výuce Sport: 4 hodiny TV, spolupráce se sportovními kluby Jazyky: AJ od 1. třídy, NJ od 7.třídy, výuka metodou CLIL, zahraniční spolupráce Informatika: od 4 třídy, předmět digitální technologie Hodnocení a sebehodnocení žáků: Kriteriální hodnocení Předměty: OSV, Umělecký seminář, Kompenzační cvičení, Etika, Přírodovědné praktikum, Administrativa, Volba povolání Projekty: Business games, projektové a oborové dny, obhajoby prací žáků 9. tříd Školní poradenské pracoviště Pobyty žáků: Lyžařský, turistucký, adaptační, ŠVP, soustředění Formy a metody práce učitelů (E-U-R, KRITMYŠ, genetická metoda čtení)

9 oblastí kvalit SSZŠ Litvínov Kvalitní výuka - sport, jazyky, informatika, Spolupráce s rodiči Vybavení školy - pomůcky, počítače, technika Zájmová činnost - kroužky Školní družina a školní klub Pedagogický sbor, klima školy Dobré výsledky našich žáků (sportovní i výukové) Školní poradenské pracoviště Školní jídelna a kantýna

Tréninky dalšího vzdělávání Vzdělávání dospělých Tréninky dalšího vzdělávání

Vzdělávání dospělých Lektorská činnost

Hala školy Kantýna na hale školy

Učebny 1.stupně

Interaktivní učebna Učebna chemie

Obě počítačové učebny

Učebna přírodopisu Žákovská knihovna

Velká tělocvična Školní jídelna

Školní tradice

„Škola v pohybu, škola respektovaná a vyhledávaná“ SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA s.r.o. http://www.sszslitvinov.cz skola@sszslitvinov.cz  „Škola v pohybu, škola respektovaná a vyhledávaná“