VYTVOŘILI JSME DOTAZNÍKY TÝKAJÍCÍ SE DOPRAVY A NECHALI JE VYPLNIT VEŘEJNOST, UČITELE A ŽÁKY NAŠÍ ŠKOLY VYTVOŘILI JSME DOTAZNÍKY TÝKAJÍCÍ SE DOPRAVY A.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MHD Žďár nad Sázavou nezávislé internetové stránky
Advertisements

Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
 Městská hromadná doprava ve Žďáru nad Sázavou zabezpečuje přepravní potřeby na území města čtrnácti autobusovými linkami (1A-1D, 2A, 2B, 3A-3C, 4A-4C,
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ
Provoz a ekonomika dopravy
Návrh řešení integrovaného dopravního systému kraje Vysočina (IDS KV)
Vítejte u dopravní prezentace Abyste si mohli naši prezentaci prohlédnout,musíte nejprve si ji nainstalovat Instalovat.
Jak doprava zatěžuje životní prostředí
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
Patnácté výročí založení společnosti CZECH Consult, spol. s r.o. (1995 – 2010) – patnáct let práce v oblasti dopravy a dopravního inženýrství. Děkujeme.
Plynofikace vozového parku
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
ZŠ Meteorologická a MŠ Montessori
Možnosti rozvoje alternativních paliv v dopravě v České republice Praha
Smluvní zajištění Pražské integrované dopravy
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
DOPRAVA U: s. 101 – 102 Použitá literatura: Voženílek, V.: Zeměpis České republiky. Prodos, Olomouc ISBN
ROZVOJ VEŘEJNÉ DOPRAVY VE ZLÍNSKÉM KRAJI
Použití CNG v dopravě Svaz dopravy 5. března 2009 Ing. Jan Zaplatílek.
STUDIE ROZVOJE DOPRAVY V AGLOMERACI CHOMUTOV-JIRKOV
Učitel. Náplň práce  Kvalitní učitel by měl napomáhat zlepšování prostředí, ve kterém se odehrává vzdělávací a výchovný proces. Měl by předávat své zkušenosti,
Ú s t e c k ý k r a j Varnsdorf, Odbor dopravy a silničního hospodářství Dopravní obslužnost, oblast Šluknovsko Tisková konference k zahájení.
Volební číslo: Volby do Studentské komory Akademického senátu 3.
LMC podzim 2006 (9-10/2006) Výběr médií ke kampani Práce.cz.
Úvod do MHD Trolejbusy: úvod.
2 OBSAH 2 1HISTORIE SPOLEČNOSTI 2HLAVNÍ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI 3CENTRÁLNÍ PNEUSERVIS ( CP )  Minulost  Správa pneumatik  Nákup pneumatik  Činnosti středisek.
Integrovaná doprava Plzeňska (změny od 1.dubna 2012)
Seminární práce OSOBNÍ DOPRAVA historie napříč staletími
Organizátor REgionální DOpravy V Královéhradeckém a Pardubickém kraji
Aleš Řebíček 444 dní za volantem. Dvě hlavní témata  Z hlediska veřejnosti jsou nejsledovanějšími tématy z resortu dopravy:  důsledky novelizace zákona.
Sledování vozidel v reálném čase a využití pro informování cestujících
Tlumočník. Náplň práce překlad materiálů z cizího jazyka překlad materiálů do cizího jazyka vyhledávání odborných materiálů a konzultace s odborníky překlad.
Lázně Bohdaneč Integrovaná doprava Plzeňska současný stav a možnosti rozvoje Ing. Zdeňka Kmochová.
Organizátor regionální dopravy V Královéhradeckém a Pardubickém kraji.
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
Dopravní obslužnost a dopravní infrastruktura Pardubického kraje.
Zatraktivnění MHD ve Žďáru nad Sázavou konference Integrované dopravní systémy května 2016.
CHAPS spol. s r.o. Bráfova Brno Tel.: Fax: Internet:
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní politika ČR.
DOPRAVA VY_32_INOVACE_1C_13 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové.
Veřejné finance Mgr. Oldřich Hájek. Financování veřejné dopravy Význam a charakteristika dopravy: Propojuje všechna odvětví hospodářství Propojuje všechna.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Projekt KORIS Luhačovice Ing. František Brachtl.
Městská hromadná doprava ve Stockholmu Studentská konference Nedorost Jakub, DMŽ3.
Jakub Stieranka, Michal Vlášek  Autobusové linky.
Lineární funkce v praxi Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického portálu
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko, Úřad Regionální rady Dopravní infrastruktura v ROP Datum: Místo: Prezentuje: Praha Jiří.
Vítejte. Ke škole bezpečněji Projekt:Cíle projektu  Vize projektu vznikla od samotných žáků školy ZŠ Krátká v Klášterci nad Ohří, s cílem zvýšit bezpečnost.
Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních.
Setkání členů Rady Libereckého kraje se starosty měst a obcí úterý
Společná dopravní politika Mgr. Oldřich Hájek. Společná dopravní politika Důvody pro společnou politiku: Důvody pro společnou politiku: Postupující ekonomická.
ZLEPŠENÍ REALIZACE SPOJENÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU V RELACI Č.KRUMLOV – Č.BUDĚJOVICE A ZPĚT PROSTŘEDNICTVÍM MATEMATICKÝCH METOD AUTOR PRÁCE: BC. MICHAELA PEKAŘOVÁ.
Integrovaný dopravní systém pro oblast Českobudějovicka od
VLAKY Od koněspřežky po super vlaky Autor: Eduard Špička.
Návrh dopravního řešení Jižního Města
Elektronické předprodeje
XII. Konference samospráv Olomouckého kraje
Dopravní podnik města Brna a.s.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Návrh dopravního řešení Jižního Města
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov
Role SVAZU při podpoře městské mobility
Činnost společnosti Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje s.r.o. Konference IDS Žďár nad Sázavou,
Wien – Baden: integrace tramvaje se železnicí
TOP 10 největších letišť v Evropě podle počtu odbavených cestujících
Financování železniční infrastruktury
Nová dopravní koncepce ve Zlínském kraji
Transkript prezentace:

VYTVOŘILI JSME DOTAZNÍKY TÝKAJÍCÍ SE DOPRAVY A NECHALI JE VYPLNIT VEŘEJNOST, UČITELE A ŽÁKY NAŠÍ ŠKOLY VYTVOŘILI JSME DOTAZNÍKY TÝKAJÍCÍ SE DOPRAVY A NECHALI JE VYPLNIT VEŘEJNOST, UČITELE A ŽÁKY NAŠÍ ŠKOLY NÁŠE DOTAZNÍKY VYPLNILO CELKEM 523 LIDÍ. NÁŠE DOTAZNÍKY VYPLNILO CELKEM 523 LIDÍ. VŠE JSME ZPRACOVALI DO GRAFŮ A STATISTIK VŠE JSME ZPRACOVALI DO GRAFŮ A STATISTIK VYBRALI JSME SI AUTOBUSOVOU DOPRAVU VYBRALI JSME SI AUTOBUSOVOU DOPRAVU Autobusová doprava je již nejrozšířenější druh veřejné dopravy. Autobusová doprava je již nejrozšířenější druh veřejné dopravy.veřejné dopravyveřejné dopravy To již zhruba padesát let. To již zhruba padesát let. Zajišťována je autobusy provozovanými po silničních komunikacích. Zajišťována je autobusy provozovanými po silničních komunikacích.autobusysilničních komunikacíchautobusysilničních komunikacích V českých zemích byly první linky zavedeny roku 1908, a to linka Pardubice – Bohdaneč (11 km, 64 minut) a Pardubice – Holice. V českých zemích byly první linky zavedeny roku 1908, a to linka Pardubice – Bohdaneč (11 km, 64 minut) a Pardubice – Holice.PardubiceBohdanečPardubiceHolicePardubiceBohdanečPardubiceHolice

 Zlepšit lepší návaznost spojů v autobusové a vlakové dopravě  Přísnější testy při získávání řidičského průkazu  Studentské slevy na benzín  Více propagovat a investovat do výzkumu alternativních paliv  Investovat více peněz do silnic  Vytvořit lepší podmínky pro práci řidičů   Vybudovat více letišť a zlevnit tuto dopravu  Propagovat více MHD

Vytvořili jsme web Vytvořili jsme plakáty upozorňující na nebezpečnost dopravy Výsledky svého projektu jsme umístili na nástěnce ve škole a ve městě Písek Zdroje informací: Odborná konzultace s řidiči a dopravci