Proč finské doplňky stravy FINCLUB?. PROČ NAŠE PRODUKTY NEMAJÍ KONKURENCI?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fyziologie zažívacího systému
Advertisements

Lidské zdraví a potrava - pokračování
VSTUPTE DO DALŠÍHO ROČNÍHO OBDOBÍ “PODZIM”
Lněné semínko, jak ho možná neznáte
Tuky Mgr. Lenka Fasorová.
VY_32_INOVACE_G Otázky na bílkoviny
Látkové složení lidského těla- prvky
15 DŮVODŮ, PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO!
Zásady výživy sportovce
VITAMÍNY.
Informační studie Lukáš Marek, Kurs: IZI215, Po ,00001 Volba optimálního doplňku stravy pro sportovce.
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Zdravá výživa II Dagmar Šťastná.
Mgr. Ivana Blažíčková Základní škola a Mateřská škola Nymburk, Tyršova 446 EU-ICT-Ch-9-04.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Automatické předvádění Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
DETOXIKACE – očista organismu
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
ZDRAVÍ “Jak si zajistit dlouhodobé zdraví a ideální váhu“ Průvodce Vaším zdravím.
Stopové prvky Olivia Stamates.
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
HOBITI.
Antioxidanty Hejmalová Michaela.
Výživa Metabolismus = látková výměna – soubor chemických dějů v buňkách katabolismus: štěpení živin na jednodušší látky, definitivně končí u CO2, H2O a.
VITAMÍNY A MINERÁLY.
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
II..
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO Čerstvě naražený ležák není jen chutný,ale i zdravý. Pivo obsahuje fůru vitamínů (hlavně skupiny b) a kopu minerálů.
IMMUBLEND.
Přírodní látky Bílkoviny = Proteiny –přírodní látky složené ze 100 – 2000 molekul aminokyselin (AK) → makromolekuly –obsah – C, H, N, O, S, P –vazby mezi.
VITAMÍNY Jiří Folbrecht.
Superfoods superpotraviny.
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Vitamíny Lépe přírodní než umělé! Obr. 1
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
Zdravá výživa VY_52_INOVACE_119.
Eternity FuCoyDon SpectraMaxx
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
„Sluneční“ Vitamín D - v zimě nedostatkové zboží.
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
Dieta v prevenci a léčbě aterosklerozy Zjišťování výž. Zvyklostí
Antioxidanty  Antioxidanty jsou látky, které zabraňují oxidačním procesům probíhajícím v našem těle  Oxidační procesy v těle vyvolávají volné radikály.
Mikroživiny jsou vedle makroživin (sacharidy, tuky, bílkoviny) nezbytnou částí našeho jídelníčku. minerály Mikroživiny jsou tvořeny vitamíny. Tyto látky.
Citrony Limetka Pomeranče Šípky – Rose Hips Acerola Hesperidin Rutin.
Vitamíny Jejich funkce a kde je najdeme VY_32_INOVACE_05_36.
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
PEČUJEME O ZDRAVÍ VY_32_INOVACE_II-C-14. Výživa - rostlinná, živočišná (živiny, vitamíny, jídelníček) Obranyschopnost - nemoc, úraz, imunita Pohyb a aktivita.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Lidské tělo - kostra.
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_JABLKO Výchova.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Kosterní soustava.
Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO
Mouky. Mouka pšeni č ná -Obsahuje LEPEK -Nejpoužívanější mouka -Je ochuzena o vlákninu, minerální látky a vitamíny -Vyrábí se z vnitřní části obilky Typy.
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Bílkoviny = Proteiny Přírodní látky
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Proč finské doplňky stravy FINCLUB?

PROČ NAŠE PRODUKTY NEMAJÍ KONKURENCI?

JEDINEČNOST JE VE VÝROBĚ …

ÚČINOST PRODUKTŮ JE ZARUČENA VÝSLEDKY NAŠÍCH SPECIALIZOVANÝCH LÉKAŘŮ

OČISTA TĚLA Do těla se dostávají: Toxiny, konzervační látky z výživy, léků, tabáků, znečištěného ovzduší,… Tělo odstranit škodlivé látky neumí protože: - Jsme ve stresu, stárneme, nemáme čas na pohyb na čerstvém vzduchu Naším čistě přírodním pomocníkem je: fin DETOXITABS  Patentovaný brokolicový extrakt BroccoRaphanin (300mg) = 300g surové brokolice  Silný antioxidant  Aktivuje schopnost těla odstraňovat toxiny Zároveň  Posilňuje oslabený organismus  Pečuje o srdečně cévní aparát

POZOR!!! Naše tělo si neumí vytvořit vitamín C… Vitamín C - vitalita pro organismus - Silný antioxidant -Posilňuje imunitu -Působí proti psychickému vyčerpání přírodní vitamín C umí naše tělo lépe vstřebat Fin XYLIACERTABS  Přírodní extrakt z třešně a rybízu  60mg – vitamínu C  Bioflavonoidy – látky, které efekt vitamínu C násobí  Xylitol – prevence zubního kazu

POSÍLIT IMUNITU DNEŠNÍ DOBA = vysoký obsah škodlivin v ovzduší, vodě i potravinách = organismus NENÍ schopen nastartovat imunitní procesy sám Co imunitní systém aktivizuje? Fin BIOMARE CAPS  olej ze žraločích játer  Alkyglyceroly a squalen  Omega 3 nenasycené mastné kyseliny Účinek  Rychlá reakce organismu na infekci  Posilňuje organismus  Podporuje krve tvorbu a činnost ledvin  Přispívá ke správné hladině cholesterolu

Jste unavení, nechce se Vám nic dělat, trpíte apatii, Vaše pracovní výkonost klesá nebo máte nedostatek energie? Fin DYNAFORSIS -Výtažek z bylinky ROZCHODNICE RŮŽOVÉ Co všechno taková bylinka umí? 1)Pomáhá přizpůsobit organismus stresu 2)Zlepšuje soustředění a zbystření 3)Stimuluje centrální nervový systém 4)Zmírňuje podrážděnost z únavy 5)Zvyšuje pracovní výkonost 6)Při nedostatku energie funguje jako životabudič

BOJ PROTI CIVILIZAČNÍM CHOROBÁM Každý den na nás útočí obrovské množství VOLNÝCH RADIKÁLŮ, které napadají buňky v těle a poškozuji je = Rychlejší stárnutí, zdravotní potíže Fin SELENITABS – co všechno chrání? -Nezbytný pro správnou funkci imunity -Zvyšuje schopnost organismu odolávat nádorovým buňkám -Chrání organismus před volnými radikály Pozitivní vliv na: 1)Oči – ochraňuje před šedým zákalem 2)Klouby – omezuje vznik artrózy 3)Štítnou žlázu – přispívá ke správné funkci 4)Mozek – podporuje paměť a myšlení 5)Srdce a cévy – chrání před aterosklerózou Organický selen, zinek, mangan a vitamín C

SYMBOL KLIDU A PRUŽNOSTI FINTABS CD -Hodnotný zdroj vápníku důležitý pro stavbu kostí a zubů -Vápník je obohacen o hořčík, který spolu s vitamínem D a C zajišťuje optimální vstřebatelnost -Chrání proti odvápnění v pozdějším věku -Hořčík je nezbytný pro správnou funkci svalů, srdce, oběhového systému.

Bez KOLAGENU ani KROK!!! Chrupavka v kloubu je až ze 40% tvořena z kolagenu Až polovina bílkovin v těle je tvořena kolagenem ? Vypadávají Vám vlasy? ? Zhoršila se Vám pokožka? ? Lámou se Vám nehty? ? Loupe Vám v kloubech? ? Pobolívají Vás záda? = Nedostatek kolagenu Opotřebení kloubů už ve 25 letech. Kvalita kolagenu určuje: správný růst, pevnost, pružnost a stárnutí pokožky, vazů a kloubů

VÝHODY PRO ČLENY A PORADCE 1)NÁKUP PRODUKTŮ S 22% - 25% SLEVOU 2)PŘÍSTUP KE ZVÝHODNĚNÝM AKCÍM– ZÍSKÁVÁNÍ PRODUKTOVÝCH DÁRKŮ 3)FINANČNÍ ODMĚNY, A HODNOTNÉ POUKAZY NA NÁKUP PRODUKTŮ -SBÍREJTE BODY (1 BOD – CCA:50KČ) 4)MOTIVACE – ZÍSKEJTE S NÁMI FINANČNÍ/VĚCNOU ODMĚNU -NASBÍREJTE 300BODŮ ZA 3 MĚSÍCE A ZÍSKEJTE: 100KUSŮ VIZITEK ZDARMA PLUS 1000KČ ODMĚNU

5)ZÍSKEJTE CERTIFIKÁT - BEZPLATNÉ ON-LINE PRODUKTOVÉ A OBCHODNÍ ŠKOLENÍ 6)PREZENTACE LÉKAŘŮ A ODBORNÍKŮ 7)ODBORNÉ ŠKOLENÍ – OBCHODNÍ ŠKOLENÍ BRNO – POJEĎTE S NÁMI 8)POTŘEBUJETE OKAŽITOU POMOC, RADU? OBRAŤTE SE NA VAŠEHO SPONZORA – JE TADY PRO VÁS VÝHODY PRO VÁS JEŠTĚ NEKONČÍ…