Českoslovanská akademie obchodní Resslova 5

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidské tělo v číslech a pod mikroskopem
Advertisements

Číselné soustavy Pro člověka je přirozené počítat do deseti, protože má deset prstů. Matematici s oblibou říkají, že počítáme v desítkové soustavě. To.
ČESKÁ REPUBLIKA – SÍDELNÍ STRUKTURA
Struktura dat v počítači
Obrázky: zdroje Snímek 4 - cbkladno
VY_32_INOVACE_ 01_ Lidé a čas
Cizopasníci člověka.
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
V pondělí v 1hodinu mám kroužek s p.uč. Najmanovou a pak mám dramaták s paní učitelkou Machalovou. Pak j du ven bobovat.
Bílé plemeno Člověk se mění
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Daniel Hanzlík Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Práce s informacemi Autor: Eva Trávníčková, ZŠ Gabry a Málinky Štítná nad Vláří Informatika 5. ročník.
TA NAŠE Z POČERNIC. Skupina +/- takhle vypadajících lidí.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Proč je důležité studovat Principy
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Dokáže člověk vytvořit něco tak dokonalého jako je příroda ? …snad možná hudbu..
A … jdeme na to - klikni si Poloautomatické střídání stránek s hudbou a poučením :
NewTime Languages Karolína Soukupová. O nás  zaměstnáváme zkušené lektory a několik rodilých mluvčích,  lekce jsou cenově přijatelné,  v učebnách se.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Pro Tyršovku k osmdesátinám. Ať je teplo nebo zima, v naší škole je vždy prima. Malí, velcí, kluci, holky chodí rádi do Tyršovky!
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
Mgr. Michal Oblouk SOUVĚTÍ SOUŘADNÉ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Psychomotorický vývoj dítěte do jednoho roku
Stadia lidského života
SLOVESA Slovesa nám vyjadřují DĚJ. Co mohou dělat osoby, zvířata a věci. Ptáme se na ně otázkou: „CO DĚLÁ….?“ Označujeme je číslem 5. U sloves určujeme.
Přírodověda 5. ročník Gabriela Mikulková Slouží nám jako zdroj energie Bez jídla by nemohlo naše tělo vykonávat žádný pohyb.
Advent máme, svíce plane…
Mentální anorexie.
Dopis od Boha.
ale i na kytaru. Jsem patron Noťáčku, kde bydlím s kamarádem Leem. Ahoj, říkají mi Flažolet. Rád hraju na klarinet,
V naší prezentaci, videích a fotkách chceme ukázat, jak taková kyberšikana vypadá, zvláště chceme poukázat na to, že i vzhled dělá hodně!
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Život není procházka růžovou zahradou… A jen těžko si ho takový můžeme udělat… Ale proč by taková nemohla být prezentace?
Je zbožnost cool? ZAJÍMAVÁ ZÁBAVNÁ PŘITAŽLIVÁ. Jak lidé kolem nás vidí zbožnost? Je to něco společného s Bohem Je to nuda Nejspíš to nemá žádný praktický.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Elektronická učebnice - I
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
ZEMĚ NAŠE PLANETA Dílna 4 SKUPINOVÁ PRÁCE V CENTRECH AKTIVIT PŘI ZÍSKÁVÁNÍ POZNATKŮ PRACUJEME SPOLEČNĚ A UČÍME SE: -ROZDĚLIT SI MEZI SEBOU ÚKOLY -ZAPOJIT.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Škola:Chomutovské soukromé gymnázium Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Moderní škola Název materiálu:VY_32_INOVACE_MATEMATIKA1_1 8 Tematická.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
PŘÍSUDEK Mgr. Michal Oblouk.
Příslovečné určení 2 Český jazyk 7. ročník ZŠ
MOJE RODINA Josef Novák.
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015.
Klikej, abys viděl obrázky...
Masarykovo gymnázium Vsetín
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vendulka Kudlíková. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
1 Základní škola Ostrava, Kounicova 2, příspěvková organizace Registrační číslo projektu – III/2 – CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu - Moderní.
Proč milovat důchod Poloautomatické střídání stránek s hudbou
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Režim dne I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
CHYTRÉ SDÍLENÍ JAKO ZPŮSOB VYUŽÍVÁNÍ VĚCÍ
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Vítejte milí žáci/studenti!
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Transkript prezentace:

Českoslovanská akademie obchodní Resslova 5 www.cao.cz

Tohle je naše škola ...

Pomocí krátkého animovaného videa Vám zkusíme vysvětlit, jak to u nás chodí...

Pokud se Vám video nepřehraje automaticky, klikněte prosím na následující odkaz VIDEO (může to chvilku trvat, než se načte). 1) Ráno jdeme včas do školy. 4) Ze školy odcházíme neradi. 2) Pak se učíme užitečné věci pro život. 5) Doma se pilně učíme. 3) O přestávce se připravujeme na další hodinu. 6) Večer chodíme brzo spát.

Náš denní rituál už znáte, takže je čas na to, abychom se představili... Daniel Arnošt 16 let Říkáme mu Árný Hraje hokej Má rád hodně jídlo

Jakub Šneberk 16 let Odborník přes matematiku Pořád se směje a vtipkuje

Michaela Rendová 16 let Přiměřeně chytrá Je přátelská Miluje psaní - chce být spisovatelka

Hanka Skramoušská 16 let Miluje hokej Je spolehlivá a přátelská Z naší skupiny má nejdelší vlasy :)

Klára Todorovová 17 let Má ráda jídlo Je s ní legrace Je nejmenší, ale nejstarší :)

Nás pět se bude snažit zpracovat tento projekt na takové úrovni, aby každému došlo, že člověk se má ve svém těle cítit co nejlépe. Držet přehnané diety, abychom vypadali jako vychrtlé modelky z módních časopisů, je nenormální. A přiznejme si - nikomu se to nelíbí. Jsme průměrní studenti 2. ročníku ze střední školy, kteří mají rádi běžné jídlo. Rádi se najíme i nezdravých jídel, ale samozřejmě s mírou. Nechceme vypadat třeba takhle...

Nebo takhle ...

Záleží to jen na nás...

Zdroje http://files.viaweb.cz.imag3box.com/image/27/deti-a-rodina-anorexie-2.jpg http://af.2i.cz/fotky/b/6208/anorexie!!!-3.4007364951156E+17.jpg http://www.pise.cz/blog/img/kobliha/46025.jpg http://www.instablogsimages.com/images/2008/06/18/obese-man_fAjJn_279.jpg http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01238/peterowens_1238335c.jpg http://cao.cz/cs/o-skole/soucasnost/