Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NewTime Languages Karolína Soukupová. O nás  zaměstnáváme zkušené lektory a několik rodilých mluvčích,  lekce jsou cenově přijatelné,  v učebnách se.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NewTime Languages Karolína Soukupová. O nás  zaměstnáváme zkušené lektory a několik rodilých mluvčích,  lekce jsou cenově přijatelné,  v učebnách se."— Transkript prezentace:

1 NewTime Languages Karolína Soukupová

2 O nás  zaměstnáváme zkušené lektory a několik rodilých mluvčích,  lekce jsou cenově přijatelné,  v učebnách se nachází nejmodernější vybavení,  výuka probíhá s pomocí nejmodernějších výukových pomůcek,  vyučujeme: - anglický jazyk, - německý jazyk, - ruský jazyk, - francouzský jazyk, - španělský jazyk.

3 Graf

4 Ceník * = 10 lekcí po 2 hodinách

5 Rozvrh Anglický jazykPo, St, Pá od 16 do 18 h. Německý jazykÚt, Čt od 15 do 17 h. Ruský jazykPo, St, Pá od 16 do 18 h. Francouzský jazykÚt, Čt od 17 do 19 h. Španělský jazykPo, St, Pá od 18 do 20 h.

6 Fotogalerie

7 Skupiny podle úrovní jazyka Záčátečníci Záčátečníci Pokročilí Pokročilí Experti Experti

8 Studijní zájezdy  Naše škola nabízí také studijní zájezdy do Velké Británie, Německa, nebo Španělska.  Ubytování probíhá u prověřených rodin.  Studenti pravidelně dochází do výukových center.  Zájezd je většinou v délce jednoho až dvou týdnů.

9 Snímky  NewTime Languages  O nás  Graf  Ceník  Rozvrh  Fotogalerie  Skupiny podle úrovní jazyka  Video  Studijní zájezdy

10 Odkazy  Vlastní zdroje  http://www.ut.ee/en/news/college-languages-and-cultures- going-be-formed-university-tartu http://www.ut.ee/en/news/college-languages-and-cultures- going-be-formed-university-tartu  http://termcoord.eu/2014/06/consider-culturally-aware/ http://termcoord.eu/2014/06/consider-culturally-aware/  http://www.youtube.com/watch?v=kSNvVFu6d74 http://www.youtube.com/watch?v=kSNvVFu6d74  http://www.ypothesis.cz/ http://www.ypothesis.cz/  http://www.domino-skola.cz/cs/uvod.html http://www.domino-skola.cz/cs/uvod.html  http://www.dmarketing.cz/tag/jazykova-skola-lite/ http://www.dmarketing.cz/tag/jazykova-skola-lite/  http://www.jazykove-pobyty-italie.cz/ http://www.jazykove-pobyty-italie.cz/  http://www.skolaekonom.cz/index.php?typ=EWA&showid=35 2 http://www.skolaekonom.cz/index.php?typ=EWA&showid=35 2  https://fotogalerie.vspj.cz/fotogalerie-skola https://fotogalerie.vspj.cz/fotogalerie-skola

11 Dekuji za pozornost


Stáhnout ppt "NewTime Languages Karolína Soukupová. O nás  zaměstnáváme zkušené lektory a několik rodilých mluvčích,  lekce jsou cenově přijatelné,  v učebnách se."

Podobné prezentace


Reklamy Google