VIII. Ročník soutěže 2. prosince 2009. nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fakta o vývoji vlastnictví bytů v ČR za posledních 10 let Stanislav Drápal, Český statistický úřad Praha, 18. září 2012.
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
CELKOVÉ NÁKLADY STAVBY
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Popis jednotlivých tržních segmentů českého stavebního trhu prezentace
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Studijní program Stavební inženýrství
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Energetická bezpečnost regionu Workshop v rámci projektu Energetický Inovační Portál CZ-PL.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
NÁSOBENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Zábavná matematika.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
IX. Ročník soutěže 8. prosince 2010.
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
1 Střední škola technická a gastronomická Blansko škola moderních technologií 65 roků od založení školy.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, , Karlovy Vary Autor: MARIE KRAUSOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_.
Prezentace pro února, 2007.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Roneli – franchisa ve stavebnictví. Roneli (staví např. na Ukrajině, v Rusku, Kazachstánu a Gruzii) Generální dodávky staveb - stavby občanské, průmyslové,
Nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže X. Ročník soutěže 6. prosince 2011.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Firemní prezentace. Něco o nás Předmětem podnikání je stavební činnost s prioritním zaměřením na provádění dopravních, občanských, bytových, inženýrských.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_PROJEKTOVA.
KONTROLNÍ PRÁCE.
Porovnání výroby a prodejů vozidel ve světě
Struktura stavebního trhu Obr. č. 1:. Interakce stavebního trhu s vnějším okolím Obr. č. 2:
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
Popis jednotlivých tržních segmentů českého stavebního trhu
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Rozdělení pozemních staveb do typologických skupin
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Aktuální údaje o stavební výrobě a bytové výstavbě Tisková konference Stavebnictví.
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Aktuální údaje o stavebnictví a bytové výstavbě Tisková konference  Stavebnictví.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Rekonstrukce bývalé textilní továrny v Hejnicích Ještědská stavební společnost spol. s r.o.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Podnikání na venkově.
Člen skupiny HAVEX 1.
Setkání kariérových poradců Louny –
Setkání kariérových poradců Chomutov –
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Transkript prezentace:

VIII. Ročník soutěže 2. prosince 2009

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže

BÁŇSKÁ STAVEBNÍ SPOLEČNOST s.r.o. HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 113 rentabilita tržeb % 3,95 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 2 529,86

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Firma bss BÁŇSKÁ STAVEBNÍ SPOLEČNOST s.r.o. vznikla vyčleněním části výrobních kapacit a vybavenosti z Báňské stavební společnosti spol. s r.o Firma je vybavena a přizpůsobena na provádění stavebních prací bez územního omezení. S ohledem na stagnaci poptávky na trhu stavebních prací se dosud orientuje na regionální investory. Hlavními zákazníky jsou průmyslové podniky, obce, soukromí podnikatelé i občané. Činnosti : Realizace bytových, občanských, dopravních a průmyslových staveb, inženýrských sítí, včetně rekonstrukcí a modernizací, demolice. Kompletní zajištění staveb formou generální dodávky. Prodej PHM. Pronájem průmyslových objektů. Kamenolom Vítkov.

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Autosalon Schöner Golf Sokolov

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Logistické centrum Bor u Tachova ŘSD Karlovy Vary

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže TRAVEL FREE SHOP Sv. Kříž Vodní areál Michal Sokolov

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže

DYNASPOL, a.s. HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 49 rentabilita tržeb % 1,08 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 5 663,06

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Dynaspol, a.s. je česká stavební společnost střední velikosti se sídlem v Berouně. Působí zejména v Praze, západní části Středočeského kraje a na Plzeňsku a zabývá se především pozemním stavitelstvím – stavbou bytových domů, administrativních budov a průmyslových objektů. Mezi akce dokončené v letošním roce patří: ČOV Kolešovice, Bytové domy – Zahrady Čimice, Rekonstrukce a přístavba administrativní budovy I. v areálu ESA Kladno, Bytový dům Vila nad údolím Praha Nyní má společnost rozpracovány tyto zakázky: Bytový dům „L“, Zahrada II., Hostivice u Prahy, Bytový dům Věneček, Praha 5, Rodinný dům Praha-Trója, Skladová hala pro firmu HAGLEITNER, Bytový komplex Beroun

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže

Ing. Zdeněk Tomek - stavební firma HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 33 rentabilita tržeb % 11,61 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 5 759,67

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Našim zákazníkům zajišťujeme komplexní služby: kompletní projektovou a architektonickou přípravu díla, inženýrskou činnost, realizaci celé stavby „na klíč“ a smluvně zajištěný pozáruční servis formou pravidelných kontrol po celou záruční dobu. Zaměřujeme se především na projekci a realizaci průmyslových staveb. V případě zájmu zákazníka dodáváme vybavení interiéru či vybavení průmyslových objektů požadovanou technologií.

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Kondor Praha 2008 výstavba nového monobloku čtyř jednolodních hal

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Kovintrade Frýdlant nad Ostravicí 2007 prodejní skladové haly, jsou tvořeny soulodím dvou hal a zděnou dvoupodlažní administrativní budovou.

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže

Kepák, spol.s.r.o. HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 91 rentabilita tržeb % 14,13 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 2 645,34

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Společnost Kepák, spol. s r.o. vznikla v roce Svým výrobním programem je zaměřena především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí. Dodavatelský program společnosti využívá moderní zahraniční technologie a licence a je orientován na dosažení vysoké kvality dodávek, montáží a služeb. Krédem pracovníků společnosti je flexibilnost - a to počínaje zpracováním nabídky a projekcí až po dodání a smontování dodávaných ocelových konstrukcí.

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže River City Prague 2008

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže FS Slávie 2007 Central Park Menchester 2005

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže

POZIMOS, a.s. HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 45 rentabilita tržeb % 1,33 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 5 589,69

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Sanace panelového domu a ostatní doplňkové práce na objektu Slovanská, Plzeň „Spolehlivým partnerem pro Vaši stavbu“ Společnost POZIMOS, a.s. byla založena 18. ledna Předmětem činnosti je podnikání v oboru pozemního stavitelství. Je co do své územní působnosti velmi flexibilní a realizuje dodávky staveb na celém území České republiky a v příhraničních oblastech sousedních států. V letech 1991 až 1996 působila na území Spolkové republiky Německo, v oblasti Mnichova a Ingolstadtu realizovala řadu významných zakázek. V současnosti je největší objem stavební výroby realizován v lokalitě Zlínského kraje a na území hlavního města Prahy. Nejvýznamnější referenci představuje realizace projektu Rekonstrukce budov ústředí České národní banky, Na Příkopě.

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Sanace panelového domu a ostatní doplňkové práce na objektu Slovanská, Plzeň Mercedes Karlovy Vary

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Hotel Olympia – Mariánské lázně

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže

PrimaTech s.r.o. HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 32 rentabilita tržeb % 1,92 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 5 493,38

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Mezi nejvýznamnější zakázky, na kterých se naše firma podílela formou subdodávek, patří např. Hadovka Office Park Praha, Hotel Diplomat Plzeň, Hotel Imperiál Praha, Novo Plaza Praha, Tokovo Praha, Myšák Gallery Praha, Centrum Opatov Firma PrimaTech s.r.o., (dříve První česká vzduchotechnická společnost s.r.o.). působí v oblasti dodávek technického zařízení budov. Od počátku své činnosti v roce 1993, klade důraz na profesionalitu a respektování všech požadavků a přání zákazníka. Zodpovědným přístupem, poskytováním komplexních služeb od přípravy přes realizaci až k servisu zakázky se nám daří udržovat stálé zákazníky a nové získávat.

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Myšák Gallery

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže hotel Imperial

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Opatov

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže

R E A L M O N T, spol.s.r.o. HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 67 rentabilita tržeb % 3,01 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 4 309,55

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Motto podniku : Dodat a namontovat ocelové stavby na klíč v rozsahu občanské a průmyslové výstavby. Dodávat zámečnické celky vč. sanity a topení pro energetiku a průmysl v regionu celé České republiky. Celky jsou realizovány dle individuálních projektů a následných výrobních dokumentací. Velice stručný výběr z realizovaných akcí : Sarna Automative, Kamax Turnov, Nemak Most, Peguform Liberec, A.Raymond Jablonec n/N., Autobusové nádraží Liberec

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže

Stavební recyklace s.r.o. HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 34 rentabilita tržeb % 13,58 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 2 009,82

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže IMPA Společnost Stavební recyklace s.r.o. vznikla v roce 2003 Firma byla založena se zaměřením na provádění recyklace stavebního materiálu, který se získává při sanačních a demoličních pracích. Dále firma provádí ekologické zneškodňování stavebního odpadu včetně kontaminovaného. Dále vlastní kamenolom (Vítkov u Sokolova) a také příležitostně provádí výrobu drceného kameniva na zakázku v kamenolomech po celé ČR. Díky rozsáhlému portfoliu strojů jsme schopni provádět jednostupňové, dvoustupňové ale i třístupňové drcení a dle požadavků zákazníka vyrobit jakoukoliv frakci.

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže IMPA

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Český statistický úřad Plzeňského kraje

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže

Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 93 rentabilita tržeb % 19,18 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 3 759,34

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Společnost Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o., Veselí nad Moravou, byla založena v roce 2000 pracovníky, kteří mají dlouholeté zkušenosti s prováděním vodohospodářských staveb. Za devět let své působnosti společnost provádí vodohospodářské stavby a inženýrské stavby nejen v Jihomoravském a Zlínském kraji, ale i po celé republice. Za vše hovoří některé významné zakázky, které byly naší společností dosud zrealizovány: Průmyslová zóna Holešov, kanalizace Rychlostní silnice I/6, dvě Čistírny odpadních vod v obci Újezd, Náměstí Sv. Ondřeje v Uherském Ostrohu oceněné čestným uznáním v soutěži Stavba roku 2008 Zlínského kraje a spousta dalších staveb, které byly naší společností doposud zrealizovány.

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže

ZNAKON, a.s. HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 85 rentabilita tržeb % 7,96 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 3 060,41

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Firma Znakon, a.s., vznikla 1.ledna 2002 transformací z firmy Vladimír Kotrch - Znakon, která působila na trhu od roku Dnes firma zaměstnává více než 50 kmenových zaměstnanců Základní filozofií firmy je profesionální odvádění kvalitní práce. Činnost firmy je rozdělena do pěti středisek: - pokládka asfaltových směsí - opravy, rekonstrukce a údržba komunikací - vodorovné a svislé dopravní značení - montáž svodidlových systémů - pozemní a inženýrské stavitelství

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Svodidla Bernartice

nejúspěšnější účastníci v VIII. ročníku soutěže Kubova Huť – Horní Vltavice Klatovy Nová Víska