Gambrinus liga SKI Slavia Praha. Tabulka ligy 1.Sparta 36 2.Slavia 34 3.Liberec 33 4.Boleslav 30 5.Jablonec 25 6.Brno 25 7.Budějovice 25 8.Teplice 24.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

PKML.
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
KOMBINACE BEZ OPAKOVÁNÍ
Najdi na slepé mapě České republiky města podle zadání.
Města ČR – orientace na mapě
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Š ternberk BRANKÁŘ – 15 – ULMON LIBOR C – 10 – NOVÁK JINDŘICH - 2 – MAZAL JAKUB - 2 – MAZAL JAKUB CHARVÁT VÍT CHARVÁT VÍT - 13 – NEUMAN.
Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel. Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
SEZÓNA 2012/2013. TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY  POČET TJ: 109  V MINUTÁCH: 8175  V HODINÁCH: 136,25  V DNECH: 5,67.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
KOMBINACE Mgr. Hana Križanová
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK 2.ROČNÍK MEMORIÁLU L.KOLLERTA o putovní pohár.
LIBOROVAČKA MS 2006 Riga, Latvija
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V KOPANÉ „O POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA“ konaný v rámci 7.ročníku zimních turnajů pod názvem „Sportem proti drogám“ Datum: sobota.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Proč je důležité studovat Principy
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Lekce 4 čas.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
Posloupnosti, řady Posloupnost je každá funkce daná nějakým předpisem, jejímž definičním oborem je množina všech přirozených čísel n=1,2,3,… Zapisujeme.
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Fotbal HokejTenisOblíbené Novinky Aktuální výsledky Administrace – Češi vyhráli Davisův pohár V rozhodujícím pátém zápase finále Davisova poháru.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
Technické kreslení.
Lední hokej.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Zde se dozvíte super věci o Slavii
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
DomůTýmyZápasyNápověda Výsledky: Slavia - Plzeň0:1 (0:1) Hradec Králové - České Budějovice0:1 (0:0) Jihlava - Jablonec0:1 (0:0) Sigma Olomouc - Příbram6:1.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
České hokejové zlato v Naganu 1998
O putovní pohár J. Verfla
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
České hokejové zlato v Naganu 1998
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

Gambrinus liga SKI Slavia Praha

Tabulka ligy 1.Sparta 36 2.Slavia 34 3.Liberec 33 4.Boleslav 30 5.Jablonec 25 6.Brno 25 7.Budějovice 25 8.Teplice 24 9.Ostrava Plzeň Most Olomouc Kladno Zlín Příbram Slovácko 9

Sestava Brankář Matúš Kozáčik Obránci Dosoudil Radek Hubáček David Krajčík Matěj Latka Martin Záložníci Dušan Švento Švec Michal Jarolím Lukáš Hrdlička Tomáš Útočníci Gaúcho Vlček Stanislav

Písnička o Slávii Slavie, naše věčná Slavie, to je ten tým, který my fanoušci, přece tolik milujem. Naši kluci sešívaní, to jsou velcí bojovníci, díky tomu každý ví, že červenobílá zvítězí. Výhra,prohra,remíza, smůla střídá štěstí, naše víra stále trvá, vždyť Slavie je nejlepší!

Článek o Martinu Latkovi Slávistický stoper Martin Latka odehrál první poločas přátelského utkání českého výběru do 21 let proti Slovinsku na přípravném turnaji v Portugalsku. Češi vyhráli 2:0 a postoupili do finále, kde se utkají s Portugalskem, které vyhrálo nad Estonskem 3:0. Martin Latka exkluzivně pro naše čtenáře popsal průběh střetnutí. „Utkání se nehrálo na dobrém terénu, trochu to ovlivnilo hru. V obraně jsme měli nové složení, jsem rád, že jsme si ho vyzkoušeli. Bylo to v pohodě, Slovince jsme k ničemu nepustili. Navíc jsme proměnili svoje šance, tak to má být,“ pochvaloval si náš stoper. „Trochu na nás byla znát i cesta, která v pondělí zabrala dvanáct hodin. Ve středu budeme trénovat a dojde i na odpočinek. V Portugalsku je hezké počasí, i když jsem to čekal ještě trochu lepší. Večery jsou chladnější,“ popsal Latka další program týmu.

Stadion v Edenu roste nad zem !!! V Edenu začala krátce po čtvrté odpolední další fáze stavby nového stadionu. Generální ředitel společnosti Hochtief CZ Tomáš Bílek vydal přímo ze staveniště pokyn a jeřáb v severovýchodní části areálu usadil do připravené železobetonové piloty první sloup. Montáž prefabrikovaných konstrukcí potrvá až do června, hrubá stavba bude dokončena v září. „Práce pokračují podle harmonogramu a přeje nám i příznivé počasí letošní zimy,“ těšilo Bílka. Spolu s ním dohlížela na akci řada čestných hostů. Nechyběli slávističtí sportovci – dorazili Standa Vlček, Franta Veselý i trenér Karel Jarolím. „Je to další etapa. Teď už poroste stadion před očima,“ řekl kouč...

A takto bude vypadat Mírné počasí posledních týdnů definitivně skončilo. V Česku hustě sněží, Prahu nevyjímaje. A teploty se pohybují okolo bodu mrazu. „My pokračujeme,“ říká stavbyvedoucí Edenu Michal Přibil ze společnosti Hochtief CZ. „Musíme však přijmout zimní opatření,“ pokračuje. Co to znamená? „Tam kde probíhají výkopové práce, shrnujeme sníh. A zakrýváme již hotové hlavy pilot,“ vysvětluje. „Ale stavební práce dál běží.“

A nakonec hokejová Slavie

Pár fotek HC Slávia Praha

Nejlepší hráči Svoboda, Sup, Graňák, Beránek