KTV PRŽNO Listopad 2014. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Rodinné centrum Mašinka – pozvánka (NOVÉ)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
Advertisements

KTV Pržno Květen 2014.
KTV Pržno Listopad Program KTV  Naši jubilanti  Kompostéry!!!!!!!  Výměny řidičských průkazů!!! POZOR!  Klub seniorů  Co najdete na úřední.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Duben Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.
 Kácení maje s hasiči  Výsedky voleb do Evropského parlamentu  Poruchy a výpadky KTV  Naši jubilanti  Setkání 3. generací – smažení vaječiny  Den.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
KTV Pržno Prosinec Program KTV  Naši jubilanti  ADVENTNÍ KONCERT – pozvánka  Vánoční koncert Pržňanky – pozvánka  Zpívání se sousedy  Vánoční.
KTV PRŽNO Září 2014.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Listopad 2009 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Kabelová televize Pržno LISTOPAD Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
KTV listopad 2010.
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v lednu SmVaK - odečty vodoměrů Tříkrálová sbírka Informační SMS systém CZECH.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Červen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
29. srpna 2015 Informační TV obce Kamýk nad Vltavou Poslední úprava dne 29. srpna 2015.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně na administrátora.
KTV PRŽNO Listopad Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Září 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Červenec 2017.
INFOkanál Pržno PROSINEC 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Transkript prezentace:

KTV PRŽNO Listopad 2014

Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Rodinné centrum Mašinka – pozvánka (NOVÉ) Svoz odpadů v listopadu Kontejnery na listí jsou přistaveny Zasedání zastupitelstva - Oznámení

Naši listopadoví jubilanti V listopadu oslaví svá výročí a jubilea tito spoluobčané: paní Vlasta Němcová80 let pan Petr Vokal65 let paní Libuše Kulihová65 let paní Jarmila Matýsková60 let paní Jarmila Matýsková55 let paní Marta Boková50 let Vážení a milí jubilanti, připojujeme se s gratulací a přejeme vám hodně zdraví a štěstí do dalších let. OÚ Pržno

Mikulášské odpoledne. V sobotu od hodin se uskuteční tradiční Mikulášské odpoledne a jarmark. Místem konání bude opět areál naší školy. A na co všechno se mohou návštěvníci těšit? Stejně jako každý rok si budou moci nakoupit spoustu vánočních propriet, prohlédnout si práci řemeslníků, nebo se jen tak setkat se známými a sousedy. Na děti se samozřejmě přijde podívat Mikuláš s čertem a těm hodným určitě přinesou malou nadílku. Pro všechny bude připraveno občerstvení a pro potěchu ducha i kulturní vystoupení. K večeru se pak poprvé rozzáří vánoční strom. Na akci Vás srdečně zveme. Obec Pržno, ZŠ a MŠ Pržno a Kulturní a sportovní komise. V sobotu od hodin se uskuteční tradiční Mikulášské odpoledne a jarmark. Místem konání bude opět areál naší školy. A na co všechno se mohou návštěvníci těšit? Stejně jako každý rok si budou moci nakoupit spoustu vánočních propriet, prohlédnout si práci řemeslníků, nebo se jen tak setkat se známými a sousedy. Na děti se samozřejmě přijde podívat Mikuláš s čertem a těm hodným určitě přinesou malou nadílku. Pro všechny bude připraveno občerstvení a pro potěchu ducha i kulturní vystoupení. K večeru se pak poprvé rozzáří vánoční strom. Na akci Vás srdečně zveme. Obec Pržno, ZŠ a MŠ Pržno a Kulturní a sportovní komise.

Zasedání zastupitelstva obce Pržno - oznámení Zasedání Zastupitelstva obce Pržno se uskuteční dne od hodin v zasedací místnosti hasičské zbrojnice, Pržno č.p.140.

Seminář s informacemi pro občany ohrožené ztrátou zaměstnání. Úřad práce ČR ve Frýdku-Místku organizuje ve středu v 16:00 hodin, v zasedací místnosti č. 018, v budově Úřadu práce ČR, Na Poříčí 3510, seminář pro občany, kteří jsou ohrožení ztrátou zaměstnání a nemají v nejbližší době předpoklad rychlého nalezení nového zaměstnání Co se můžete dozvědět na semináři: kdo může být uchazečem o zaměstnání, možnost zařazení do evidence zájemců o zaměstnání (pro zaměstnané), kdy se přijít zaevidovat na úřad práce, jak se zaevidovat na úřadu práce, jaké dokumenty s sebou přinést, podpora v nezaměstnanosti, její výše a délka vyplácení, základní práva a povinnosti uchazeče o zaměstnání, co požadují zaměstnavatelé, možnosti rekvalifikací, možnosti hledání zaměstnání před podáním žádosti na úřadu práce

Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno. Oznamujeme rodičům dětí a také občanům využívajícím služby dovozu obědů, že stravné na měsíc prosinec 2014 bude vybíráno dne od hodin v kanceláři Mateřské školy Pržno.

RODINNÉ CENTRUM MAŠINKA pořádá II. PŘEDADVENTNÍ KREATIVNÍ PODVEČER TENTOKRÁT NA TÉMA: Adventní věnce a dekorace z přírodnin KDY? V PÁTEK V KOLIK? od 18,00 do cca 21,30 hod KDE? Tělocvična ZŠ Pržno KDO? Dospělí kreativci VSTUPNÉ: úsměv a dobrá nálada (je vhodné rezervovat si předem místo, abychom zajistili dostatek míst k sezení, a to nejpozději do ) na u KONTAKT PRO PŘÍPADNÉ DOTAZY: paní Javorková: nebo Přineste si s sebou:

Kreativní večer s MAŠINKOU Přineste si s sebou:  slaměný, proutěný či polystyrenový základ (kruh či ovál na věnec, koule/kužely různých velikostí na ostatní dekorativní předměty), polystyrenový základ bude nutno předem obalit do tmavší látky či nabarvit tmavší barvou, pokud se na něj chystáte lepit tmavé přírodniny,  různé přírodniny z lesa a polí: např. kaštany, žaludy, šišky, šípky, větvičky jehličnanů, klacíky, drobné kamínky, mech, pírka, drobounké okrasné dýně a kukuřice, neloupané ořechy, okrasná „mini“ jablíčka, sušené rostliny, různé přírodniny z domova: např. bílé, červené či strakaté drobné i velké fazolky a nepůlený hrách, sáček zrnkové kávy (nemletá!), pecky od švestek či jiných peckovin, neloupaná dýňová semínka,  v omezeném množství mohou být i zakoupené umělé rostliny a plody či další dekorace,  přírodní lýko (barvené i nebarvené), jutový či lněný provázek, stuhy, svíčky s bodci,  tavnou/lepící pistoli s dostatečným množstvím tyčinkových náplní, tenký aranžérský drátek,  starší karton či obal od vajec a noviny (na práci s tavnou pistolí),  obyčejné nůžky a zahradní nůžky (na větvičky). Dobrý kolektiv, pozitivní nasazení, zaškolení a motivaci dodáme my, ostatní je na Vás. Čajík či kafíčko zajištěno, drobná domácí kulinářská produkce VÍTÁNA, obzvlášť uděláme-li si dlouhý tvořivý večer.

Co najdete na úřední desce. KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T Oznámení – Státní pozemkový úřad Oznámení záměru prodejemajetku č. 6/2014 Výzva k podání nabídky – úvěr na rekonstrukci COV Zasedání zastupitelstva - oznámení

Svoz odpadů v listopadu Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 12. a Máte-li zájem o zahradní kompostér, můžete si jej i nadále vyzvednout na OÚ.

Kontejnery na listí Vážení spoluobčané, v obci jsou opět rozmístěny kontejnery Do nich můžete tento biologický odpad průběžně odkládat. Jsou umístěny stejně jako v loňském roce (u hasičárny, za kravínem, lok. Bojdová) Vážení spoluobčané, v obci jsou opět rozmístěny kontejnery na listí a drobný zelený odpad ze zahrad. Do nich můžete tento biologický odpad průběžně odkládat. Jsou umístěny stejně jako v loňském roce (u hasičárny, za kravínem, lok. Bojdová) Občané se zájmem o ekologickou likvidaci listí, si mohou na OÚ zakoupit PVC pytle / 5,- Kč. Občané se zájmem o ekologickou likvidaci listí, si mohou na OÚ zakoupit PVC pytle / 5,- Kč. POZOR!!!!!!!!!!! Zaměstnanci OÚ budou od 20. října vždy v pondělí a ve čtvrtek svážet pytle s listím. Pytle zanechávejte u plotu do 7.00 ráno. Využijte této služby, nepalte listí!! Zaměstnanci OÚ budou od 20. října vždy v pondělí a ve čtvrtek svážet pytle s listím. Pytle zanechávejte u plotu do 7.00 ráno. Využijte této služby, nepalte listí!! Listí do kontejnerů z pytlů vysypávejte!!! Listí do kontejnerů z pytlů vysypávejte!!!