Duben 2012 – říjen 2012.  KLŠVS, VMP  Klíče pro život  lodě a vybavení (slevy apod.)  krojové doplňky  žebříček výsledků závodů  Tři jezy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Prezentace pro rodiče a uživatele Internetu © PaedDr. Miloslav Psota, 2012.
Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Od Setkání 2012 po Setkání 2013 SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až
…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Vítáme Vás!! Závěrečná konference projektu OPVK oblast podpory Zvyšování kvality ve vzdělávání Centrum podpory EtV v Olomouckém kraji 5. června.
A KTUALITY A NOVINKY VE VÝCHOVNÉM PROGRAMU J UNÁKA.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Role projektu „Klíče pro život“ v podpoře práce s dětmi a mládeží.
Management a rozvoj obcí
MALÁ MATURITA 9.ROČNÍKU ZŠ a MŠ Regionu Karlovarský venkov.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Bc. Lucie Kratochvílová
Co se honí želvími hlavami. Celoroční plán Proč jej dělat? – Práce s dětmi není náhodná, chceme někam směřovat – Všichni vedoucí chtějí dosáhnout s dětmi.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Moderní formy profesního vzdělávání Konference k projektu Orlová -
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
Krajský sněm ledna 2011 radnice, nám. Dr. E. Beneše, Liberec Volební program Jerry a Slůně |
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Nabídka týmu PR. Co už můžete využívat dnes: informační bulletin RADAr obecně orientované prezentace k oběma systémům fact sheets  souhrn podkladů pro.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. zasedání předsednictva RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název OP OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Ovčin. Odbor pro Vzdělávání ČINovnic a činovníků Skupina dobrovolníků pod zpravodajkou VRJ pro vzdělávání – Funguje jako podpůrný, pracovní a poradní.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 3 Seminář Seč 6. října 2015.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
NZZ – Nová závěrečná zkouška IPN Dana Kočková, NÚOV MŠMT,
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
MAP – jak dál – akční plánování
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Společenská odpovědnost a školy
Vzdělávání Okresní sněm 2016
Cíle, vize a obsah projektu PPUČ
Název projektu: Ve škole po škole
Hlavní kapitanát vodních skautů
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Mgr. Dominika Pudilová manažerka projektu
NOVÉ FORMY VÝUKY VE ŠKOLÁCH JMK
Podpora procesů uznávání
Název a termín akce Žadatel
Transkript prezentace:

duben 2012 – říjen 2012

 KLŠVS, VMP  Klíče pro život  lodě a vybavení (slevy apod.)  krojové doplňky  žebříček výsledků závodů  Tři jezy

 zajištění vodáckých článků do časopisu Skauting - 4 stránková příloha v červnovém čísle, vyjednání dalších  Mod/kré stránky - koordinace spolupráce autorů s grafikem MS pro žabičky a vlčata  odborky - předání výstupů z minulého srazu K+K, komunikace s Dickem a vedoucím pracovní skupiny o dalším postupu  sepsání několika článků - KP, web, Skauting  Námořní akademie

 příprava vodáckých změn RVČČJ (diskuse se zpravodajkou VRJ, OVČinem, zpracování podkladů vodácké kapitoly)  diskuse o podobě kompetenčních profilů vodáckých kvalifikací  příprava podkladů pro administrativu vzdělávacích akcí přes SkautIS, které se týkají vodáckých kvalifikací  příprava znění Směrnice VRJ o bezpečnosti při vodácké činnosti  příprava propagačního letáku o vodním skautingu  administrativa vodáckých vzdělávacích akcí (srazy, kurzy ZVM, kapitánské zkoušky)  přednášení na vzdělávacích akcích (NA, KLŠVS, Klíče)

 vytvoření propagačního letáku o vodním skautingu  zajištění účasti 2 zástupců na Eurosea  dodělání vize kvalitního HKVS, pracuje se na kritériích  příprava a realizace Navigamu

Kromě podílu na práci HKVS, resp. KVS v roli statutára:  v rámci projektu Klíče pro život – Tvorba, inovace a ověření vzdělávacích programů v oblasti uznávání neformálního vzdělávání průběh, vedení a ukončení modulu Vedoucí dětí a mládeže se zaměřením na vodácké aktivity (do 18 let)  jednání o spolupráci projektu Kovářov  jednání s VRJ o bezpečnostní směrnici při konání skautských vodáckých akcích  jednání v NJ o novele Řádu pro vzdělávání činovníků a činovnic Junáka  jednání s pardubickým komodorem o N2015  návštěva, přednáška a zkoušení KLŠ  Námořní akademie  text Plaveb Čolka a Žabky (+ texty do S-J, Světýlka a MS)  příprava, ale neuskutečnění výjezdního zasedání HKVS v Andělské hoře

 webvěšák – dávání příspěvků na web HKVS (nutný dennodenní přístup k internetu, cca 30 minut času týdně, umění psát bez hrubek, není nutná znalost html/php