SSPŠ a OA Kladno studentky třídy E2

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

Naše obec – Rožmitál p. Tř
Orientace ve městě.
Ústí nad Labem očima 7.C.
Jak tunel Blanka promění okolí Pražského hradu
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
Kladno.
Londýn Lukáš Povišer (student tercie). Všechno je tam velice drahé. Skoro všechny městské autobusy jsou dvoupatrové a červené.
ÚSTÍ U VSETÍNA.
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO OCHRANU A ROZVOJ PŘÍRODNÍHO PARKU ŠÁRKA – LYSOLAJE.
Svazek obcí Mikroregion Valašskomeziříčsko - Kelečsko.
Kde je ta knížka? Kde jsou ty boty? Kde je ta mapa? Kde jsou moje rukavice? Kde je ten slovník? Kde jsou moje brýle? Kde je moje taška? Kde jsou moje klíče?
Ž A M B E R K ŽAMBERK LEŽÍ NA VÝCHODĚ ČECH V PARDUBICKÉM KRAJI MĚSTO JE ROZPROSTŘENO V ÚDOLÍ KOLEM ŘEKY DIVOKÉ ORLICE A NACHÁZÍME JEJ I NA OKOLNÍCH KOPCÍCH.
ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Srpen 2011.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Český Krumlov PAMÁTKY UNESCO v ČR neporušena další výstavbou
Bezpečná cesta do školy ZŠ Meteorologická.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
ZAJÍMAVÉ BUDOVY a OBJEKTY v Brně
Průvodce Hlukem Vítejte v Hluku. V naší výpravě se podíváme na: Nám.Komenského (Základní škola,Komerční banka, kostel sv.Vavřince,Česká spořitelna) Zdravotní.
Vesnice Strupčice.
STUDIE ROZVOJE DOPRAVY V AGLOMERACI CHOMUTOV-JIRKOV
Kladno našima očima Klady a zápory města.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_258_Praha 2 AUTOR: Alena Hořavová ROČNÍK, DATUM: 9.,
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
Česká republika: Plzeň Hospodářský zeměpis
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Kultura a historie obce 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE
Naše město Vizovice Nela Svačinová.
Doprava, obchod, průmysl, vzdělání, kultura Obec, kde žiji.
města vesnice  méně domů  méně obyvatel  Je obklopena přírodou, lesama, polema a loukama.  co bývá ve vesnici?  škola  obecní úřad  kostel  menší.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Plzen.
SÍDELNÍ STRUKTURA ČESKÁ REPUBLIKA.
Městská část Brno BOSONOHY
12ZADI (cvičení) Marián Svetlík ZS 2011/2012 ZÁKLADY DOPRAVNÍHO INŽENÝRSTVÍ K612 Ústav dopravních systémů K612ZADI Základy dopravního inženýrství CVIČENÍ.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
2016 Slávistická třída – Kladno ZŠ, Kladno, Pařížská 2249 Slávistická třída – Kladno ZŠ, Kladno, Pařížská 2249.
VY__III/2__INOVACE__130 Prvouka Frýdlant. AnotaceŽák ve skupině sleduje prezentaci se současným komentářem učitele a odpovídá na kladené otázky. V prezentaci.
Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace Jana Karkošková Naše město Na vycházkách poznáváme své město, všímáme si.
Zazelenit: fasády, zábradlí u mostů Zabránění erozi: stromy, rybníky.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.4 Obec Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
MÍSTA Locative sg NÁMĚSTÍ-NA NÁMĚSTÍ NA NÁDRAŽÍ NÁDRAŽÍ.
ČESKÉ BUDĚJOVICE A3V Obor Historie a místopis dne
HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Mgr. Michal Oblouk.
VLASTIVĚDA 5. ROČNÍK VY_32_INOVACE_02_07_Česká Lípa.
Autor: Mgr. Eva Procházková
PEXESO – Místo, kde žiji ruský jazyk
Černý Petr Místo, kde žiji − rusky
Místo, kde bydlím Jakub Laurich
Výlet do Prahy VY_32_Inovace_10KR-7
Malé město, má asi obyvatel.
Autor: Andrea Kolářová
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Ruský obrázkový slovník XXXVIII Místo, kde žiji − Место, где я живу
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Základní škola Záhumení Rožnov pod Radhoštěm
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Alena Dohnalová Číslo
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jarmila Nováková
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Transkript prezentace:

SSPŠ a OA Kladno studentky třídy E2

Co se nám líbí? Historické památky Kultura Radnice Zámeček Kostely, kaple Kultura Kino Hutník Medvědárium Městské divadlo Dům kultury Zrekonstruované panelové domy Možnost sportovního využití Sletiště Aquapark, Bažantnice Hokejový a fotbalový stadion, volejbalové a tenisové kurty In-line dráhy, cyklostezky… Široká možnost vzdělání Doprava po městě Nákupní střediska

Co se nám nelíbí? Místy špatné silnice Stará část nemocnice Zrušení lůžkových oddělení v PP klinice

Co bychom rády změnily? Rekonstrukce hokejového a fotbalového stadionu Častější spoje do okolních vesnic Vzhled autobusových zastávek (např. autobusové nádraží, zastávka gymnázium) Jiné umístění budoucího nákupního centra Central Kladno (např. na okraj města) Rekonstrukce zbylých panelových domů Prodloužení in-line dráhy ve směru Sletiště- La park (možnost „objíždění dokola“, aby se nemuselo vracet po stejné cestě zpět)

Porovnání Zastávka Kladno, Teplárna Zastávka Kladno, Energie