O společnosti Založena v roce 1995, ISO 9001 Stabilní pozice v severních a středních Čechách Garance kvality a původu PHM Pobočky – Litvínov, Praha Obrat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

PREZENTACE SPOLEČNOSTI DIVIZE PŮJČOVNY DIESELAGREGÁTŮ
Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Záznam o praxi vykonávané od do Vypracovala : Monika Veselská.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
CW – 13 LOGISTIKA Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. 22. PŘEDNÁŠKA Logistika a jakost.
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 2 T AFORGE A. S.  patří do holdingu TATRA TRUCKS, a.s.  zaujímá jednu z vedoucích pozic kovárny zápustkových výkovků v ČR 
Půjčovna lodiček Přízámčí Uherský Ostroh
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
ALTERNATIVNÍ PALIVA ČESKÁ ASOCIACE PETROLEJÁŘSKÉHO PRUMYSLU A OBCHODU Pracovní skupina pro bezpečnost petrolejářského průmyslu a obchodu.
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Exportního financování do zemí SNS Petr Širůček 26. ledna 2005.
Plynofikace vozového parku
možnosti a význam použití
Integrované dopravní systémy
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
Užití zemního plynu v dopravě Tisková konference Praha 16. března 2006 Lubomír Kolman, Project Manager RWE Transgas, a.s.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
CNG jako lék na znečištěný vzduch Karel Havel, člen dozorčí rady Svazu dopravy, předseda představenstva ČSAD Česká Lípa a.s. CNG jako lék na znečištěný.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Integrovaná povolení v Moravskoslezském kraji , Marek Bruštík.
Technické řešení ČEPRO, a. s
Tisková konference: „Ministr bude jednat o přerušení dodávky surové ropy z Ruska“ Martin Říman - ministr průmyslu a obchodu Pavel Švarc – generální ředitel.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Nákup materiálu.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.
Podpora dopravních společností provozující CNG autobusy Svaz dopravy – sekce silniční dopravy, SOR Libchavy Lubomír Kolman, Project Manager RWE.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Skupina RWE v České republice
1 Konference „Ekologická daňová reforma“ Ekologické daně a teplárenství I. Miroslav Krejčů.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
2 OBSAH 2 1HISTORIE SPOLEČNOSTI 2HLAVNÍ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI 3CENTRÁLNÍ PNEUSERVIS ( CP )  Minulost  Správa pneumatik  Nákup pneumatik  Činnosti středisek.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
3 Řízení materiálového hospodářství a fyzické distribuce
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
Téma prezentace Jméno přednášejícího, funkce
Sdružení automobilových dopravců Role ČESMADU BOHEMIA v oblasti silničních přeprav chemikálií a dodržování bezpečnostních a kvalitativních parametrů v souladu.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Kjnjnjnlkjnéíáýžřčšě. o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
RWEStrana 1 Zemní plyn v dopravě - řešení pro čistá města Staňte se jedničkou v CNG společně s námi OSA – SDP ČR , Monínec 9/22/2016.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Vývoj maloobchodního trhu s pohonnými hmotami Jan Mikulec výkonný ředitel ČAPPO Petrol Summit 2015.
Majetek podniku. oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) dlouhodobý.
DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY – POHON CNG Z POHLEDU VÝROBCE Josef Jeleček TEDOM.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Bezpečnost IT v rámci strategie infrastruktury Pavel Král, CIO Česká rafinérská, a.s.
Vývoj maloobchodního trhu s pohonnými hmotami Jan Mikulec výkonný ředitel ČAPPO Petrol Summit 2016.
Elektronické předprodeje
Nový zákon o ochraně ovzduší
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Pracovní skupina Parkoviště P+R
Vývoj CNG v České republice
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Problematika MHD v městech SR Bojnice 30. září 2010
Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy
Transkript prezentace:

O společnosti Založena v roce 1995, ISO 9001 Stabilní pozice v severních a středních Čechách Garance kvality a původu PHM Pobočky – Litvínov, Praha Obrat litrů měsíčně Vlastní doprava (S4, s.r.o.) Člen Sdružení čerpacích stanic (SČS)

Dodávky všech druhů PHM Provozování čerpacích stanic Autodoprava PHM Optimalizace logistiky Uskladnění PHM AdBlue – GreenChem B.V. Holandsko Nabídka

Všechny druhy benzínů a motorové nafty Směsné motorové nafty MEŘO II generace Pravidelný monitoring kvality Výdejní místa - Litvínov, Kralupy n/Vltavou - 16 terminálů Čepro, a.s. po celé ČR Daňová čistota PHM

V souladu s emisními limity - EURO 4, EURO 5 Exkluzivní obchodní zastoupení GreenChem Standard ISO Dodání samostatně i včetně výdejních zařízení Komplexní logistika Příznivé ceny Záruka jakosti AdBlue

Kanystry, sudy, IBC kontejnery – 18 až 1000 litrů GreenStar – 2,9m 3 až 15m 3 Možnost pronájmu, různé druhy financování AdBlue – výdej a skladování Podrobné informace na

Prostřednictvím dceřiné společnosti S4, s.r.o. 6x 5ti komorové cisterny s celkovou kapacitou více než litrů 2x 3 komorové cisterny s celkovou kapacitou litrů 1x cisterna Mercedes s kapacitou litrů ON-LINE sledování pohybu vozidel na PC NONSTOP vlastní dispečink Doprava PHM

Vojtanov – hraniční přechod Mníšek – hraniční přechod Varnsdorf Pernink Libouchec Praha - Letňany Čerpací stanice

Poradenství v oblasti nákupu PHM Poradenství při záměru přechodu na MEŘO II Příprava žádosti o vydání Zvláštního povolení na přijímání a užívání vybraných výrobků osvobozených od daně Palivové platební karty Komplexní řešení pro dopravce Vnitropodnikové ČS na klíč Možnost společných projektů Další služby

Matimex spol. s r.o. Petrol Plzeň s.r.o. Technické služby Benešov, s.r.o. Technické služby Beroun, s.r.o. Technické služby města Mostu, s.ro. Technické služby města Varnsdorf, s.r.o. DP měst Mostu a Litvínova, a.s. Speciální stavby Most, s.r.o. REKULTIVAČNÍ VÝSTAVBA Most, a.s. HERKUL a.s. Mostecká uhelná společnost PRVNÍ MOSTECKÁ a.s. Reference