Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sdružení automobilových dopravců Role ČESMADU BOHEMIA v oblasti silničních přeprav chemikálií a dodržování bezpečnostních a kvalitativních parametrů v souladu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sdružení automobilových dopravců Role ČESMADU BOHEMIA v oblasti silničních přeprav chemikálií a dodržování bezpečnostních a kvalitativních parametrů v souladu."— Transkript prezentace:

1 Sdružení automobilových dopravců Role ČESMADU BOHEMIA v oblasti silničních přeprav chemikálií a dodržování bezpečnostních a kvalitativních parametrů v souladu s ADR a SQAS

2 1. Vzdělávání, poradenství a prosazování zájmů dopravců
1. Vzdělávání, poradenství a prosazování zájmů dopravců Miloslav Válek 2. Další legislativní předpisy pro přepravu nebezpečných věcí Ing. Kahuda

3 ČESMAD BOHEMIA je největší školitel ADR v ČR
ČESMAD BOHEMIA je největší školitel ADR v ČR. V roce  858 proškolených řidičů, - důraz na kvalitu - vysoká úspěšnost u zkoušek, školení osob podílejících se na přepravě (manipulační a skladoví dělníci..)

4 Školení DGSA K 1.1.2006 stovky kvalitně proškolených poradců s vysokou úspěšností u zkoušek

5 Klub DGSA Klub bezpečnostních poradců byl založený v r. 2003
Klub DGSA Klub bezpečnostních poradců byl založený v r K dnešnímu dni má 354 členů. Pravidelně 2 x ročně pořádáme seminář pro členy klubu a to celorepublikové semináře i regionální workshopy.

6 Členům Klubu je několikrát ročně rozesílán infomail s aktualitami z oblasti ADR. Provozujeme diskuzní fórum na (k řešení problémů v oblasti ADR a vzájemné podpoře členů Klubu)

7 Poradenství v oblasti ADR 11 DGSA poradců vykonává funkci bezpečnostního poradce pro 63 dopravních i odesilatelských firem po celé ČR

8 SQAS ČESMAD BOHEMIA inicioval v ČR systém SQAS a ve spolupráci se  společností Moody Int. se snažíme o jeho uplatnění nejen v dopravě

9 SQAS Máme zpracovaný poradenský projekt přípravy k hodnocení SQAS, který má pomáhat k dosažení co nejvyššího hodnocení

10 Expertní skupiny ADR ČESMAD BOHEMIA – za účasti zástupců všech zainteresovaných stran (MD ČR, dopravní firmy, odesilatelské firmy, Policie ČR, SOD…) řeší aktuální problémy v oblasti ADR, iniciuje změny legislativy jak v národním tak v mezinárodním měřítku (návrh na vypuštění zákazu použití protektorů u cisternových vozidel v režimu ADR aj.)

11 Zastoupení v ES IRU pro přepravy ADR (GEMD) - ČESMAD BOHEMIA aktivně prosazuje změny v ADR navrhované v ES GEMD

12 a sám iniciuje aktivity vedoucí k odstranění překážek při mezinárodní a národní přepravě ADR - (Souhrn národních odlišností v ADR v signatářských zemích ADR, návrh na změnu písemných pokynů aj.)

13 Zastoupení ve WP15 EHK OSN (pracovní skupiny pro ADR) prostřednictvím IRU (GEMD) a dalších pracovních skupinách (ADR/RID, EU, FIATA atd.) 


Stáhnout ppt "Sdružení automobilových dopravců Role ČESMADU BOHEMIA v oblasti silničních přeprav chemikálií a dodržování bezpečnostních a kvalitativních parametrů v souladu."

Podobné prezentace


Reklamy Google