Partnerský Program FibreCat Luděk Kremser 3. srpna 2005.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyskytuje se ve třech rovinách:
Advertisements

Vztah distribuční společnosti a Zákazníka po otevření trhu se zemním plynem Ing.Milan Kajtman člen představenstva Jihočeské plynárenské a.s. 1.
Představení společnosti
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
I. Dálkový přístup k postupům řešení životních situací Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele.
Financování Vniřní a vnější. Vnitřní financování  Důvody:  Větší hospodářská a finanční nezávislost  Lepší likvidita  Lepší přístup k úvěrům  Menší.
Prémiová automatická objednávka
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
DATA MINING Irma Macháčová PROČ DATA MINING?
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
O co se jedná? Státu trvá 3 – 6 měsíce než DPH vrátí Často vrácení předchází finanční kontroly atd. Exportérům a firmám nárokujícím si velké odpočty DPH.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
ODPOVĚDNÉ DODAVATELSKO – ODBĚRATELSKÉ VZTAHY? ANO JUDr. Michaela Chaloupková, MBA Členka představenstva a ředitelka Divize nákup, Skupina ČEZ.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
PRIMERGY Server Innovation Radovan Hošek Bratislava, 11.květen 2006
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Cisco Confidential © 2010 Cisco and/or its affiliates. All rights reserved. 1 Cisco Services Zbynek Pakandl / / comm
Společnost Eurotel a Integrovaný záchranný systém.
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
– soutěž PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Business novýma očima Elektronické tržiště veřejné správy CenTrade Ing. Michal Rosenbaum konference ISSS
Microsoft Dynamics CRM
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
MARKETINGOVÝ MIX.
Shrnutí poznatků ze semináře o půjčování audiovizuálních děl v knihovnách v České republice V Praze 23. března 2007 Aleš Danielis a Ondřej Materna Přílohou.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
1 Cenová úroveň roku 2003, vývoj cen pro OZ 1. a 2. etapy otevírání trhu, problematika LDS – stručné shrnutí a úvod dalšího bloku Asociace Energetických.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
MARKETING A MANAGEMENT CESTOVNÍHO RUCHU část 4 RNDr. Aleš Krejčí, CSc.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Distribuce - placement
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Franchising VY_62_INOVACE_ ledna 2014
Firemní data mimo firmu: z pohledu zákoníku práce JUDr. Josef Donát, LLM, ROWAN LEGAL ISSS 2014, Hradec Králové.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
InovaJET Podnikatelský inkubátor ČVUT
Marketingový plán podniku
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Transkript prezentace:

Partnerský Program FibreCat Luděk Kremser 3. srpna 2005

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 2 Kdo je Fujitsu Siemens Computers? přední evropská IT společnost nabízející jedno z nejúplnějších portfolií produktů a služeb v oblasti výpočetní techniky společný podnik Fujitsu Limited a Siemens AG, který má rozsáhlé výrobní kapacity v Německu, zaměstnává více než 7000 lidí a působí ve 25 zemích Evropy, Středního východu a Afriky firma, která nabízí bezkonkurenční znalosti a zkušenosti s nasazením výpočetních systémů v podnikové sféře, včetně dodávek prvotřídních serverů na bázi platforem Intel a UNIX, mainframů či zařízení pro ukládání dat (datová úložiště) přední dodavatel profesionálních PC, notebooků a pracovních stanic firemní klientele největší evropský výrobce počítačů pro domácí uživatele a malé kanceláře

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 3 Co je to FibreCat? FibreCat je registrovaná značka pro produkty a řešení Fujitsu Siemens Computers pro ukládání, zálohu, archivaci a ochranu dat do prostředí malých, středních i velkých firem.

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 4 Přehled produktů FibreCat? Online Storage FibreCat CX300/CX300i FibreCat CX500/CX500i FibreCat CX700/CX700i FibreCat N20i FibreCat N40i FibreCat SX60 FibreCat SX80 Páskové systémy FibreCat TXV FibreCat TX10 PacketLoader FibreCat TX24

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 5 Proč prodávat produkty a řešení FibreCat? Mnoho zákazníků musí každý rok zdvojnásobovat místo pro svá data Většina společnosti musí mít zajištěnu dostupnost dat po celý den/týden/rok Právní požadavek na uchovávání mailů a důležitých dokumentů po dlouhou dobu Velké objemy dat musí být dostupné velmi rychle a přitom jednoduše Prodej datových úložišť vykazuje větší zisky a roste rychleji než ostatní produkty Zákazníci utrácejí více peněz za datová úložiště než za servery Jakmile se jednou prodá datové úložiště, lze počítat s jeho brzkým upgradem

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 6 Desatero výhod FibreCat partnerství 1.individuální přístup 2.zvýhodnění při vyhledávání partnerů zákazníkem (Reseller Locator) 3.přednostní přidělování poptávek a zákazníků (SME Leads) 4.marketingová podpora (materiály, workshopy pro zákazníky….) 5.osobní pomoc při řešení obchodních případů 6.přístup k demopoolu 7.možnost využití a nabídky financování PrimeRent 8.nejobsažnější nabídka storage produktů od jednoho zdroje 9.nabízíme produkty předních výrobců v kombinaci s vlastními produkty 10. bonusový systém

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 7 Podmínky FibreCat partnerství předložení profilu firmy vstupní kvalifikační školení/workshop připravený a schválený plán pro produkty a řešení FibreCat přiřazení zodpovědné osoby za produkty a řešení FibreCat podepsání smlouvy certifikace (1xpresales a 2xsales)

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 8 Certified Professional a Certified Consultant Kritéria pro udělení: Písemné složení zkoušky  při prvním pokusu není třeba absolvovat školení  po neúspěšné zkoušce je třeba povinně projít příslušným školením před reparátem zkoušky Doba platnosti: 12 měsíců + 3měsíční lhůta na znovusložení zkoušky  při neobnovení certifikace je titul automaticky odebrán Správní poplatek 100 Kč za jednu zkoušku

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 9 Certified Professional a Certified Consultant Výhody: Možnost používat titul Fujitsu Siemens  Certified Sales Professional, Certified Pre-Sales Consultant Nadstandardní „klubové“ výhody poskytované FSC  přístup k neveřejným technickým informacím, partnerský portál, extranet  zdarma přístup na akce pořádané FSC (VISiT)  speciální akce pouze pro certifikovanou komunitu  produktová hotline - možnost využívat konzultací přímo s produktovými manažery FSC  možnost nakupovat demo produkty a produkty ze zápůjčního poolu FSC za zvýhodněné ceny

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 10 Certifikace firem: FibreCat Certified Partner (CP) Partner musí mít požadovaný počet certifikovaných pracovníků: 2x Certifed Storage Sales Professional 1x Certified Storage Presales Consultant 1x Absolvování školení na System Architect

Další výhody pro partnery Demo Pool Partnerský portál

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 12 Storage Demo Pool k dispozici výhradně pro Storage Certified Partnery nutnost vystavení produktů v předváděcí místnosti nebo předložení zprávy o zapůjčení koncovému zákazníkovi průběžná obnova demo poolu v rámci životního cyklu dané modelové řady nutnost přihlásit demo model předem a předložit doklad o jeho pořízení  standardní nákup u distributora za cenu obvyklou (standardní partnerská cena)

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 13 Partnerský portál – Programy školení Marketingové informace a novinky Informace o partnerských programech Technické informace  Datasheety  White Papers  Informy Ceníky Nástroje Servis

PRIMERent Program financování serverů a úložišť poskytovaný FSC

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 15 Základní požadavky na PrimeRent Jednoduchá kalkulace výše splátek Minimální byrokracie pro partnera i koncového zákazníka Možnost realizovat prostřednictvím distribučního kanálu Standardizované podmínky, pokud možno žádná dodatečná vyjednávání FY04 figures unaudited

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 16 Základní principy programu PrimeRent Financování poskytuje FSC CZ Produktové omezení na Primergy, Primepower a datová úložiště Dostupný pouze certifikovaným partnerům (prozatím rovněž QP) Nájemní vztah je mezi FSC CZ a koncovým zákazníkem Partner vede veškerá jednání, předloží FSC CZ ke konečnému schválení a podpisu standardní nájemní smlouvu podepsanou koncovým zákazníkem. Financování je poskytováno na zákaznickou cenu dohodnutou mezi partnerem a zákazníkem. Pro omezení rizika budou stanoveny limity maximální výše zakázky, nad níž bude nutno schvalovat individuálně a rovněž maximální souhrnný kredit poskytnutý jednomu zákazníkovi.

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 17 Schéma fungování programu PrimeRent FSCDistributorPartnerZákazník FSC prodá zařízení distributorovi. Partner nakupuje od distributora Partner získá zakázku a nechává zákazníka podepsat nájemní smlouvu s FSC. FSC odkupuje zařízení od partnera, partner realizuje obrat a marži FSC pravidelně měsíčně fakturuje zákazníkovi pronájem zařízení

Partnerský program Luděk Kremser © Fujitsu Siemens Computers 2005 All rights reserved 18 Základní obchodní podmínky programu PrimeRent Zákaznickou cenu dohodne partner, FSC CZ neschválí cenu vyšší než doporučenou koncovou (REUP). Doba pronájmu činí 3 roky (36 měsíců). Měsíční splátka je 1/33 dohodnuté zákaznické ceny. Vztahuje se pouze na Primergy, Primepower, datová úložiště a k nim příslušející rozšířené záruky. Finanční limit jedné zakázky je Kč. Maximální výše kreditu pro jednoho zákazníka je 1 milion Kč. Pro vyšší částky je nutné individuální schválení. FSC CZ si vyhrazuje právo neschválit smlouvu předloženou partnerem

Děkuji za pozornost a hodně úspěchů při prodeji produktů Fujitsu Siemens Computers.