Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: 28.6.2010 Autor: Výbor BLMF.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

ČABR oblast východní Čechy sezóna Povinnosti rozhodčích.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE místo konání:KULK Liberec datum konání:
Průběh přijímacího řízení. Vyplňování a podávání přihlášek Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podává zákonný zástupce (rodič) žáka řediteli příslušné.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava –
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA ROZVOJ Pavel Chadim, místopředseda ČBA rozvoj mládeže.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Hry třetího tisíciletí
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Útvar sociální prevence - dětské dopravní hřiště
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
KR KVFS -Karlovy Vary Škola nových rozhodčích- první ročník 2009 Pod patronací KKFS Karlovy Vary a oddílu Baníku Sokolov.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Ekonomická zpráva CDO, o.s. Valná hromada ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROZPOČTU za období 1.1. – PŘÍJMY Celkové příjmy CDO do činí ,-
Technika řízení LH Přednáška 4 Vladimír Mana. Řady a předpisy ČSLH Soutěžní řád Disciplinární řád Registrační a přestupní řád Směrnice o licencích rozhodčích.
Jak psát projekt a bakalářskou práci. Termíny Dnes : Zadání projektu : odevzdání projektu : zveřejněn rozpis prezentací Týden
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
KM svaz stolního tenisu
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Registr ČAST KM svaz stolního tenisu.
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Dalibor Wijas Jiří Vodička Filip Navrátil
FLORBAL.
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
Šachy do škol 2016/2017 Pavla Tryhubová.
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
REORGANIZACE TŘETÍ LIGY
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
VTM 2019/2020 Bedřich Ščerban.
Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF
Transkript prezentace:

Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF

Co uslyšíte? Co je BLMF, vedení, komunikace Struktura soutěže, turnajové dny BLMFis Registrační, přestupní a matriční řád Rozhodčí Haly

Co je soutěž BLMF Založena v roce 2005, Pavel Žižka Šířit soutěžní florbal za minimum nákladů Legislativa (zákoník, registrační řád, matriční řád, …) Vedení (prezident, výbor, matriční komise, disciplinární komise) Galavečer BLMFD 2. největší v ČR (cca 70 týmů, 1000 hráčů)

Vedení soutěže Prezident (Pavel Žižka) Výbor (7 členů) Matriční komise (3 členové) Disciplinární komise a komise rozhodčích (3 členové)

Komunikace s BMLF Web: BLMFiswww.blmf.cz y: Oficiální BLMF: Matriční komise: Disciplinární komise: Poštovní adresa BLMF ↔ zástupce ↔ tým Mobily (pouze neodkladné případy)

Rozdělení soutěže Kategorie BLMF (1. liga, 2. liga, 3. liga) Každá soutěž týmů 3. liga rozdělena do divizí Postup, sestup (2 rovnou, 2 do baráže) Základní část, play off, baráže Hraje se formou turnajových dnů (TD)

Turnajové dny Základní část cca 10 TD (září – duben) Play off, baráže (duben – květen) zápasů, po 30 minutách (začátek obvykle v 8 nebo 9h) Začátek zápasu dle hlášenky (rozesílá pořadatel, návrh výbor) Tým odehraje 2-4 zápasy za TD

Pořádání turnajových dnů Každý TD je pořádán týmem Hlášenka Povinnosti (hala, administrativa, časomíra, míčky, …) Náklady 4-5 tis. (hala, odměny pro rozhodčí) Co nepořádající týmy?

BLMFis Informační systém BLMF Vznik v roce 2009, stále vyvíjen Cíl: kvalitnější a plynulejší chod soutěže Matrika (hráči, týmy) Zápasy a výsledky Tabulky, statistiky Zástupci mají přístup (matrika, zápisy, karty týmů, hráčů)

Registrační řád Pravidla pro registraci hráčů Registrace hráče Aktivní, neaktivní, blokovaný, volný Registrační karta Matriční komise

Jak zaregistrovat hráče? Zástupce – přihlášení do BLMFis Matrika – nová matriční žádost (průvodce) Typ žádosti „nový hráč“ Vyplnit údaje Zaslat fotku na poštovní adresu Manuál k BLMFis – na webu

Přestupní a matriční řád Pravidla pro změnu příslušnosti k týmu, soupiska týmu Přestupní období (15.8. – ) Matriční kniha – žádosti (10 typů) Matriční komise – schválení/zamítnutí Meziligové hostování (MZH)

Rozhodčí Listina rozhodčích Licence – N, C, B, A Zvýšení licence – praxe, školení, komise Nominace na zápasy – hlášenka (rozpis připravuje výbor) Odměna – dle licence, platí pořadatel

Koncepce rozhodčích BLMF si vychovává vlastní rozhodčí Školení rozhodčích Každý tým 2 rozhodčí Suplovaní rozhodčí (SR) Koncepce pro následující sezonu … ?

Kauce týmu Na začátku sezony 1000 Kč (účet týmu) Matriční žádosti, provinění !! POZOR !! náklady na pořádání TD se hradí zvlášť Převod do dalšího roku

Haly Pouze schválené haly Dnes 7 hal (Nezvěstice, Tlučná, …), hledají se další Hlediska pro schvalování Rozměry, mantinely, značení Termínová dostupnost Dopravní dostupnost Návrhy na

Povinnosti hráčů a týmů Dodržovat zákoník BLMF Zodpovědně komunikovat, reagovat včas Chovat se zodpovědně, v duchu fair-play Dostavit se včas k zápasům (3+1) Mít v pořádku výstroj Doložit registrační karty na TD Uhradit startovné a kauci Mít 2 rozhodčí Pořádat 1 TD za sezonu

Dotazy