Spolupracujeme se školami

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Profil HR poradce a školitele
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
SKILLS Pracovní hodnocení zaměstnanců
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Isolit–Bravo spol. s r.o. Jablonné nad Orlicí. Co děláme? Vývoj a výroba vysoce náročných nástrojů a forem Lisování sofistikovaných termoplastů a termosetů.
Identifikace a rozvoj talentů ve skupině PRECIOSA
Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne:
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
TPK, spol. s r.o fúze dvou závodů
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
„Talent 2020 aneb…“ TALENT – UNIVERZITA – PRAXE – ?
Další vzdělávání v technických oborech Krajská konference projektu UNIV 2.
Montérský dorost XI. Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Vyškov, Gabriela Vostřelová E.ON Česká republika, s.r.o.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Motivační program.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Kariérové poradenství v Tranzitním programu pro neslyšící APPN, o.s. Projekt Tranzitní program pro neslyšící je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Continental Automotive Czech Republic s. r. o
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Strana 1 Projekt Reflex Flexibilní odborníci ve společnosti znalostí Nové požadavky na terciární vzdělávání v Evropě Jan Koucký Středisko vzdělávací politiky.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
Stav realizace 2011 Ondřej Rut Rada ředitelů AutoSAP
Vstřícný zaměstnavatel Kritéria soutěže. 1. Organizace práce Vstřícnost a reálné možnosti využívání flexibilních forem práce Další úpravy pracovního režimu.
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Personální plán pro podnikatelský plán
Personální strategie mezinárodní firmy
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
IPS Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a změnu zaměstnání Ing. Ivana Šatrová.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
… 32 Základní informace ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ - ÚK tel.: fax:
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Stipendijní program.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
ŠKODA předsériová logistika
Profil společnosti Nový Dvůr
Ostravská univerzita (1991 → )
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Při technické univerzitě v Liberci
Spolupráce se školami.
Setkání kariérových poradců
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Transkript prezentace:

Spolupracujeme se školami Autor: WITTE Automotive Datum: březen 2014

WITTE Automotive: 1 Tým – 1 Jméno

WITTE Automotive v Evropě 1 D, Velbert, od r.1899, Vedení společnosti, Prodej & Vývoj 2 Representation Sweden D, Velbert, od r.1999, Montáž, Speciální strojírenství Representation Russia 3 D, Wülfrath, ve skupině WITTE od r. 2008, Vstřikovna plastů, odlévání, lisování, montáž Representation GB 4 1+2 D, Bitburg, ve skupině WITTE od r.1995, Vstřikovna plastů 3 6 4 5 5 8 D, Stromberg, ve skupině WITTE od r.1999, Výroba pantů Representation France 6 CZ, Nejdek, od r. 1992, Prodej & Vývoj, Zpracování plastů, Montáž Representation Italy 7 7 BG, Ruse, od r. 2008, Vývoj, Montáž = Prodej 8 = Prodej & Vývoj F, Paris, od r. 2008, Prodej & Vývoj Additionally: Prodej & Vývoj v Japonsku a Korei s partnery VAST Aliance

Kdo jsme? Jsme WITTE Automotive v Nejdku Mezinárodní skupina WITTE dodává klíčové koncepty světovým značkám. Více než dvacet let v České republice vyvíjíme, testujeme a montujeme tradiční výrobky (klíče, zámky, lišty, kliky) i novinky (WITOL, LED softtouch). Jsme nejdynamičtěji rostoucím zaměstnavatelem v Karlovarském kraji. Naše specializovaná pracoviště rozšiřujeme také v Plzni. Stavíme na zkušených profesionálech v rámci mezinárodní aliance VAST. Talentům nejen v technických školách pomáháme v odborném růstu. Podporujeme naše zaměstnance formou rozvojových, vzdělávacích a benefity programů v jejich profesní kariéře i v osobním životě.   S Vámi se chceme stát světovou třídou mezi dodavateli automobilového průmyslu.

Dodáváme klíčové koncepty pro… Zadní víka: Zámky s přitahováním Multifunkční moduly Zámky Panty Kapoty: Ochrana chodců Zámky Panty Dveře: Bezklíčový přístup dveří Vnější kliky dveří Vnitřní kliky dveří Zámky Zapalování Výrobky s osvětlením Područky Posuvné boční dveře Sedadla: Zadní sedačkové zámky Sedačkové zámky pro MPV vozy Automatický vymezovač tolerancí

Naši zákazníci Výrobci osobních automobilů Výrobci užitkových a nákladních vozů Výrobci systémů

Studentům nabízíme: 1. Při studiu Praxe a odborné stáže během školního roku Exkurze (pro třídy a studijní skupiny) Brigády (celoroční/letní) Zpracování seminárních prací, dlouhodobých maturit, bakalářských/diplomových prací WITTE Stipendijní program – pro studenty VŠ (4.-5.ročníků) WITTE Trainee program – pro absolventy VŠ Pozvánky na firemní akce PŘIJÍMÁME PŘIHLÁŠKY NA CELOROČNÍ A LETNÍ BRIGÁDY 2014-2015 KONTAKTUJTE NÁS: STUDENT@WITTE-AUTOMOTIVE.CZ 2. V zaměstnání Nižší a střední management obsazujeme z vnitřních zdrojů formou interních výběrových řízení - možnost postupu v rámci firmy Vytvoření kariérového plánu při nástupu do zaměstnání, na nějž navazuje individuální systém školení (kurzy manažerských dovedností, jazykové kurzy) WITTE Benefity (Fixní: stravování, firemní lékař a další, Cafeteria: finanční benefity, vzdělávání, zdraví, Individuální benefity) Odborné kurzy a jazykové vzdělávání AKTUÁLNÍ NABÍDKA VOLNÝCH MÍST NA: WWW.WITTE-AUTOMOTIVE.JOBS.CZ KONTAKTUJTE NÁS: ZAMESTNANI@WITTE-AUTOMOTIVE.CZ