…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čísla stran v Microsoft Office Word
Advertisements

MALUJEME ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ, INFORMAČNÍ
PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Kreslení, kliparty, obrázky OLE, video
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
Karta Domů, skupina Odstavec
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Grafická úprava seminární práce
SmartArt  MS PowerPoint, Word, Excel nebo v ové zprávě aplikace Outlook  Do ostatních programů Office 2007 je lze vkládat  Vizuální znázornění.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.7 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - sestava Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Nabídka karty Soubor Soubor. Nabídka karty Domů Domů práce se schránkou formátování písma zarovnávání formát čísel práce se styly práce s buňkami vyhledávání.
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
ŠIROKOÚHLÁ PREZENTACE Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 4.0 (Text)
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Lupa Tlačítko Lupa umožňuje zvětšit část obrázku. Klepněte na tlačítko Lupa a vyberte úroveň přiblížení pod panelem nástrojů. V obrázku se lze pohybovat.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Tvorba tabulek Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
VY_32_INOVACE_7C20 Předloha snímku Jana Vosáhlová.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Tvorba grafu Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Tabulky, kreslení, diagramy, šablony
Formátování tabulek n postupné formátování tabulek n automatické formátování tabulek Vypracovala: Veronika Nováková, 4. B 2.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Jak vytvořit prezentaci
Práce se šablonami v MS Word 2007
Moderní učitel.
Power Point– popis prostředí
INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
WORD - Tabulky 2. března 2013VY_32_INOVACE_080115_Word_Tabulky_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Satková.
Vytvoření hypertextového odkazu
Word – Tabulky a Grafika ve Wordu
INFORMATIKA 9 MS Excel II. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
EXCEL ÚPRAVY GRAFU, KARTA FORMÁT. MINIGRAFY ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
EXCEL – tisk a tvorba grafů Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_058.ICT.13 Automatická prezentace.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Školení k aplikaci Microsoft® Office Access 2007
Název společnosti Produkty a služby
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Klasické fotoalbum.
Název školicí prezentace
Klasické fotoalbum.
PowerPoint.
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Současné fotoalbum.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Rozložení obrázku s titulkem
Prezentace v Power Pointu
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Rozložení nadpisu s obrázky
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Zpracování a využití informací
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující tituly a jména nahraďte tituly.
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Transkript prezentace:

…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…

Funkce Rychlé styly obrázku umožňuje vytvořit skvělé snímky jedním klepnutím.

Na kartě Nástroje obrázků | Formát můžete vytvořit vlastní rámečky a upravit obrázky, například provést úpravu kontrastu a jasu nebo obrázek oříznout, aby přesně odpovídal vašim představám.

Toto fotoalbum obsahuje vzorové stránky, které vám usnadní vytvoření alba. Chcete-li přidat vlastní stránky, klepněte na záložku Domů a na galerii Nový snímek.