DXN Představení výrobků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Otázky a odpovědi.
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Slovní úlohy – směsi 4..
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Nápoje Člověk potřebuje denně asi 3 litry vody, z toho nejméně 1 litr v nápojích. Nedostatek tekutin se projevuje bolestmi hlavy, suchou pletí a tvorbou.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Nově pěstované rostliny a jejich využití
Ganoderma Lucidum zvaná REISHI A Cordyceps
KOFEIN.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
Sídlo ve Vancouveru v Kanad ě Evropská centrála v Holandsku.
15 DŮVODŮ, PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO!
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Proč finské doplňky stravy FINCLUB?. PROČ NAŠE PRODUKTY NEMAJÍ KONKURENCI?
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_20
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_17
Výživové a zdravotní značení (tvrzení)
„EU peníze středním školám“
“Vhodné moderní jídlo”
Fluorid v zubní hygieně
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Houba Lion's Mane.
Automatické předvádění Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Lidské plíce. Lidské plíce Venkovní znečištění vzduchu 1. Znečištění vzduchu Výfukové plyny automobilů, průmyslové emise,venkovní.
Sacharidy a jejich význam ve výživě člověka
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
UGO.
Potravinový talíř Člověk a jeho zdraví.
„EU peníze středním školám“
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO Čerstvě naražený ležák není jen chutný,ale i zdravý. Pivo obsahuje fůru vitamínů (hlavně skupiny b) a kopu minerálů.
Henna?. Co je henna? je keřík do výšky 2m (Lawsoniainermis) s malými, zelenými, vonnými lístky Lawsonia Inermis, Lawsonia Alba a Lawsonia Spinoza – známé.
IMMUBLEND.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Superfoods superpotraviny.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Mezinárodní den mléka? Cože? Kdy?.
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast:Nápojová gastronomie Název vyučovací oblasti: Káva Ročník / obor studia:2. a 3.. ročník / Kuchař.
Koření.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Eternity FuCoyDon SpectraMaxx
ČAJ o Čaj je zpracovaná nadzemní část rostlin – listy, plody, květy Rozdělení čaje 1. Čaj pravý – černý, zelený, žlutý, bílý, matcha 2. Čaj ovocný.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
ČOKOLÁDA A JEJÍ PUTOVÁNÍ PO TĚLE Biologicko-chemický projekt.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
Nealkoholické nápoje. Sodová voda uměle tvořená kyselina Výroba nezávadná voda + hydrogen uhličitan sodný + malé množství kuchyňské soli Sytí se pod tlakem.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Potravinářské zbožíznalství
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
PREKYSLENIE ORGANIZMU pôvodca takmer všetkých chorôb
NINGXIA RED Infúze živin pro celé tělo.
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO
Výživa.
Mouky. Mouka pšeni č ná -Obsahuje LEPEK -Nejpoužívanější mouka -Je ochuzena o vlákninu, minerální látky a vitamíny -Vyrábí se z vnitřní části obilky Typy.
Transkript prezentace:

DXN Představení výrobků

Lidé na celém světě pijí kávu - jak starší, tak mladší Lidé na celém světě pijí kávu - jak starší, tak mladší. Vytvořilo se několik tisíc studií o kávě, ze kterých stále jasněji vyplývá, že pití 4-5 šálků kávy denně není škodlivé. Dokonce může být i zdravé, neboť káva obsahuje antioxidanty, které nás chrání před toxickými volnými radikály. Káva stimuluje krevní oběh v mozku, její svěží účinek upravuje taktéž duchovní činnost.

Proč DXN káva? Brání překyselení tkání. Zlepšuje krevní oběh. Stimuluje imunitní systém. Obsahuje antioxidanty. Zlepšuje náladu. Zvyšuje hladinu energie. Snižuje pocit únavy.

Lingzhi Black Coffee Černá káva Lingzhi 2 v 1 je vyrobena podle ojedinělé receptury z nejkvalitnější instantní kávy a extraktu z Ganodermy. Černá káva DXN Lingzhi neobsahuje cukr a doporučuje se těm, kteří potřebují snížit příjem cukrů. Obsah balení: 20 sáčků x 4,5g Členská cena: 252 Kč Prodejní cena: 315 Kč

Lingzhi Coffee 3 in 1 Káva Lingzhi Coffee 3 v 1 je vyrobena z nejkvalitnějších kávových zrn a ze 100% čisté Linghzi zvláštní metodou. Neobsahuje syntetická barviva ani konzervační látky. Je mimořádně osvěžující a zdravá. Obsah balení: 20 sáčků x 21g Členská cena: 262 Kč Prodejní cena: 328 Kč

Zhi Mocha DXN Zhi Mocha je jeden z druhů kávy Lingzhi, který jsme připravili pro ty milovníky kávy, kteří mají v oblibě i čokoládu. Aromatická Zhi Mocha je směsí instantního kávového prášku vyrobeného z tříděných kávových zrníček, výtažku z Ganodermy a kakaového prášku. Obsah balení: 20 sáčků x 21g Členská cena: 328 Kč Prodejní cena: 410 Kč

Eu Café Je dokonalou směsí tříděných kořenů Tongkat Ali a kávového prášku vynikající kvality. Pro jednoduchou přípravu a konzumaci Vám ji nabízíme ve formě dopředu připravené instatní směsi. Eu Café je neodolatelná svojí lákavou, aromaticky bohatou kávovou chutí a přírodním původem. Obsah balení: 20 sáčků x 21g Členská cena: 308 Kč Prodejní cena: 385 Kč

Vita Cafe DXN Vita Cafe je exkluzivní káva 6 v 1, do které je přidaný žeň-šen, Tongkat Ali a Ganoderma extrakt. Svojí nádhernou, tradiční chutí a bohatým aroma každého osvěží. Obsah balení: 20 sáčků x 21g Členská cena: 333 Kč Prodejní cena: 416 Kč

Cordyceps Coffe 3 in 1 Cordyceps káva 3 v 1 je vyrobena z instantní kávy a výtažku z Cordycepsu. Výsledkem je hedvábná a aromatická káva, která zabezpečí celodenní vitalitu. Obsah balení: 20 sáčků x 21g Členská cena: 272 Kč Prodejní cena: 340 Kč

Cocozhi DXN Čokoláda je vyrobena z nejkvalitnějšího kakaa a z výtažku Ganodermy. Ke konzumaci ji nabízíme v práškové formě, která Vás bude rozmazlovat čokoládovou chutí. Kromě vynikající kakaové vůně si můžete vychutnat i přednosti vyplývající z obsahu Ganodermy. Stačí obsah sáčku nasypat do šálku s horkou vodou, promíchat a okamžitě můžete vychutnat osvěžující účinky nápoje, který je vhodný pro celou rodinu! Obsah balení: 20 sáčků x 32g Členská cena: 328 Kč Prodejní cena: 410 Kč

Oblíbené chutě DXN Obsah dárkového balení: 3 sáčky Lingzhi Coffee 3 in 1 (3 x 21 g) 3 sáčky Lingzhi Black Coffee (3 x 4,5 g) 3 sáčky Zhi Mocha (3 x 21 g) 3 sáčky Eu Cafe (3 x 21 g) 3 sáčky Vita Cafe (3 x 21 g) 3 sáčky Cordyceps Coffee 3 in1 (3 x 21 g) 3 sáčky Cocozhi (3 x 32 g) Dohromady 21 sáčků + 1 ks šálku (s logem DXN) Členská cena: 500 Kč Prodejní cena: 625 Kč

Reishi Gano Tea Čaj DXN Reishi Gano nemá jen dobré vlastnosti čaje: při pravidelném užívání nás ozdravuje i přídavkem vysocekvalitního Reishi Gano prášku. Čaj DXN Reishi Gano neobsahuje konzervační látky, syntetická barviva ani dochucovadla. Osvěží ducha i tělo, podporuje trávení a udržuje zdraví. Obsah balení: 20 sáčků x 2g Členská cena: 288 Kč Prodejní cena: 360 Kč

Cordypine DXN Cordypine je směsí kvalitního cordycepsu a kvašené ananasové šťávy. DXN Cordypine je velmi účinný, protože enzymy vznikající při kvašení v ananasové šťávě jsou schopny synergicky spolupracovat s účinnými látkami cordycepsu a tím se dosáhne velmi dobrých výsledků a vynikajícího účinku. V 285ml a 700ml balení Členská cena: 671 Kč (285ml) Členská cena: 1 478 Kč (700ml) Prodejní cena: 839 Kč (285ml) Prodejní cena: 1 848 Kč (700ml)

Spirulina Cereal Spirulina je všeobecně známá jako vyvážená potrava, obilniny obsahují vysoký obsah vlákniny, kterou doporučují odborníci na výživu. DXN Spirulina obilné vločky se připravují z nejkvalitnějších obilných vloček a prášku Spiruliny. Je to jeden z nejlepších, lehce dostupných potravinových zdrojů. Obsah balení: 30 sáčků x 30g Členská cena: 656 Kč Prodejní cena: 820 Kč

Zhi Mint Plus Škrábe Vás v krku. Trápí Vás nepříjemný dech Zhi Mint Plus Škrábe Vás v krku? Trápí Vás nepříjemný dech? DXN Vám představuje novinku Zhi Mint Plus. Jakmile si vložíte jednu pastilku do úst, ihned pocítíte její ledovou svěžest a uklidňující účinek. Nejen že zastaví kašel a přinese úlevu hrdlu, ale při jejím užívání se budete cítit i svěže a sebejistě. Obsah balení: 12 sáčků x 25g Členská cena: 510 Kč Prodejní cena: 638 Kč

Zhi Ca Plus DXN Zhi Ca Plus jsou aromatické, kávou ochucené bonbóny, připravené pro ty spotřebitele, kteří chtějí omezit příjem cukru. Jsou výborné kvality, připravené z tříděných kávových zrn, doplněné blahodárným účinkem extraktu z Ganodermy. DXN Zhi Ca Plus uspokojí Vaši chuť po sladkostech a doplní Vám energii. Obsah balení: 10 sáčků x 9,5g Členská cena: 156 Kč Prodejní cena: 196 Kč

Reishi Gano (RG) Reishi Gano (RG) je výtažek z houby Ganoderma lucidum, obsahující polysacharidy, adenosin, triterpenoidy a proteiny. Zpracovaná Ganoderma lucidum se získává z 90 denní červené houby. Každodenní konzumace Reishi Gano (RG) všeobecně přispívá k udržení dobrého stavu organizmu. RG-30 30x270 mg RG-90 90x270 mg RG-360 360x270 mg Členská cena: 227 Kč (RG30) Členská cena: 641 Kč (RG90) Členská cena: 2 195 Kč (RG360) Prodejní cena: 284 Kč (RG30) Prodejní cena: 801 Kč (RG90) Prodejní cena: 2 744 Kč (RG360)

Ganocelium (GL) Ganocelium (GL) obsahuje Ganodermu lucidum Ganocelium (GL) Ganocelium (GL) obsahuje Ganodermu lucidum. Od Reishi Gano se liší tím, že se získává z 18 denního mycelia Ganodermy lucidum. Mycelium je bohaté na polysacharidy, organické germanium, vitamíny a minerální látky. Má vynikající účinky na zlepšení všeobecné kondice. GL-30 30x450 mg GL-90 90x450 mg GL-360 360x450 mg Členská cena: 227 kč (GL30) Členská cena: 641 Kč (GL90) Členská cena: 2 195 Kč (GL360) Prodejní cena: 284 Kč (GL30) Prodejní cena: 801 Kč (GL90) Prodejní cena: 2 744 Kč (GL360)

Cordyceps kapsle DXN Cordyceps kapsle obsahují 100% - ní Cordyceps sinensis. Ten obsahuje hodně výživných látek a takových bioaktivních sloučenin jako jsou kyselina cordycepsová, cordycepín, aminokyseliny, glutaminové kyseliny, vitamín B12 atd. DXN Cordyceps je hodnotný výživový doplněk, který posiluje vytrvalost a odolnost organizmu. 60x450 mg Členská cena: 802 Kč Prodejní cena: 1 003 Kč

Spirulina tabletky Spirulina je druh modrozelené řasy, bohaté na proteiny, betakaroten, chlorofyl, antioxidanty a jiné minerální látky, které jsou potřebné pro náš organizmus. Je to najznámější zásaditá potrava, která pomáhá změnit stav oslabeného a překyseleného organizmu na zdravě zásaditý. Tabletky DXN Spirulina obsahují přírodní spirulinu, která dodává organizmu zdraví prospěšné a energizující výživové látky. 120x250 mg 500x250 mg Členská cena: 278 Kč (120 ks) Členská cena: 1 034 Kč (500 ks) Prodejní cena: 347 Kč (120 ks) Prodejní cena: 1 293 Kč (500 ks)

Ganozhi šampon Šampon DXN Ganozhi má neutrální pH hodnotu a doporučuje se na všechny typy vlasů. Používáním šetrně působícího DXN Ganozhi šamponu, syceného výtažkem z Ganodermy a vitamínem B5, budou Vaše vlasy zdravější, hedvábnější a lesklejší. 250 ml Členská cena: 242 kč Prodejní cena: 303 Kč

Ganozhi sprchový gel Ganodermou obohacený DXN sprchový gel jemně čistí pokožku, aniž by z kůže odstraňoval její přirozené tuky. Pokožka zůstane po umytí na pohmat jemná a hladká. 250 ml Členská cena: 242 Kč Prodejní cena: 303 Kč

Ganozhi mýdlo Speciální mýdlo Ganozhi je obohacené výtažkem z Ganodermy a palmovým olejem. Jemně čistí pokožku - přičemž zachovává obsah v ní se nacházejících přírodních tuků. Použitý palmový olej bohatý na vitamín E a antioxidanty revitalizují pokožku a zpomalují její stárnutí. Při používání mýdla Ganozhi bude Vaše pokožka hladší. 2x80 g Členská cena: 151 Kč Prodejní cena: 189 Kč

Ganozhi zubní pasta Zubní pasta Ganozhi neobsahuje sacharin ani barviva, jen kvalitní výtažek z Ganodermy, alginát sodný, mentol a mátový olej. Účinně čistí zuby a zanechává v ústech příjemnou chuť. Naše zuby jsou při jejím užívání lesklejší a zdravější. 1x150 g Členská cena: 151 Kč Jednotná cena: 189 Kč

Děkujeme Vám za pozornost! DXN Děkujeme Vám za pozornost!