Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NINGXIA RED Infúze živin pro celé tělo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NINGXIA RED Infúze živin pro celé tělo."— Transkript prezentace:

1 NINGXIA RED Infúze živin pro celé tělo

2 NINGXIA RED NingXia Red je jedním z nejoblíbenějších produktů wellness od Young Living. Je to nápoj bohatý na živiny plný super-ovoce oplývajícího antioxidanty a doplněný účinnými esenciálními oleji. NingXia Red obsahuje vitální živiny, které mohou chybět nebo být v nedostatečném množství při některých způsobech moderního stravování a které by mohly být klíčem k zajištění skvělého prožitku wellness a přílivu energie. Je to ideální způsob, jak začít den.

3 DODÁVÁ ENERGII. POSILUJE. DOPLNÍ ZÁSOBY.
NingXia Red doplňuje energii, posiluje a doplňuje zásoby živin na úrovni těla i mysli díky patentované směsi čistých esenciálních olejů a kustovnice (goji), známé jako účinný antioxidant. Další superpotraviny bohaté na vitamíny v produktu NingXia Red dodávají tělu životně důležité antioxidanty a fytonutrienty zajišťující přísun živin do celého organismu.

4 CO JSOU ANTIOXIDANTY? Jedním z mnoha důvodů, proč pít NingXia Red, je ten, že dodává tělu důležité antioxidanty. Antioxidanty jsou živiny, například vitamíny, minerály a enzymy, které pomáhají bojovat proti účinkům volných radikálů. Náš organismus je denně vystaven přirozenému jevu zvanému oxidace, která může vytvářet škodlivé vedlejší produkty, tzv. volné radikály. Tyto volné radikály mohou poškozovat buňky podobně jako chemická reakce, k níž dojde například v nakousnutém jablku, které na povrchu zhnědne. Vystavení volným radikálům se může zvýšit v důsledku smogu, stresu, toxinů, kouření a alkoholu.

5 ANTIOXIDAČNÍ ROVNOVÁHA
NingXia Red nabízí široké spektrum antioxidantů a fytonutrientů. Antioxidanty jsou blahodárné pro optimální zdraví, ale nepotřebujete velké množství jakéhokoli jednoho antioxidantu, a to bez ohledu na sílu jeho účinku. Aby si tělo zajistilo nejlepší obranu proti volným radikálům, potřebuje celou řadu nejrůznějších antioxidantů. Klíčem k optimální podpoře je rovnováha. Stejně jako je zdravý jídelníček pestrou skladbou ovoce a zeleniny, antioxidační doplněk musí rovněž pocházet z nejrůznějších zdrojů, aby podpořil optimální zdraví.

6 INFÚZE ŽIVIN PRO CELÉ TĚLO
Wellness od hlavy k patě antokyany bór vápník katechin galát měď železo lykopen hořčík mangan fenoly draslík sodík tokoferoly tokotrienoly vitamín C zinek NingXia Red nabízí celou řadu antioxidantů na podporu celého organismu. Tento vyvážený přístup v doplňování antioxidantů je důvodem, proč tolik lidí zažívá příliv energie, vitality a životní síly, když začne tento produkt užívat. NingXia Red: Obsahuje vyvážené složky, jejichž skladba představuje infúzi živin pro celé tělo, na podporu zdraví a skvělé kondice. Obsahuje účinné látky, které jsou obsaženy v mnoha procesech přírodních antioxidantů. Dodává esenciální oleje z citrusů, které obsahují d-limonen, účinnou složku citrusových olejů. V jeho účinném složení se nachází kustovnice (goji) známá pro svou zdravotní prospěšnost. Je to zdravý nápoj pro každý den

7 KUSTOVNICE Nápoj NingXia Red obsahuje pyré z celých plodů kustovnice.
Kustovnice obsahuje všestranně nezbytné aminokyseliny. Kustovnice patří díky 13 procentům proteinů mezi ovoce s nejvyšším obsahem bílkovin. NingXia Red obsahuje pyré z celých plodů kustovnice Ningxia. Využíváme všechny cenné složky - šťávu, slupku, semena a ovoce - čímž zajistíme, aby se v každé láhvi nacházela optimální směs živin, které toto mimořádné ovoce skýtá. Naše kustovnice pochází z provincie Ningxia v severní Číně, kde je uctívána již celá staletí. Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny a 13 procent bílkovin, největší množství ze všech druhů ovoce. Dosud probíhá výzkum zjišťující další výživné vlastnosti kustovnice.

8 ESENCIÁLNÍ OLEJE Mandarinka tanžerina (Tangerine) Pomeranč (Orange)
Yuzu Citron (Lemon) Složení NingXia Red nabízí rovněž esenciální oleje, další výjimečnou vlastnost tohoto unikátního produktu. Esenciální oleje Pomeranč (Orange), Mandarinka tanžerina (Tangerine), Citron (Lemon) a Yuzu obsahují bohaté množství účinného d-limonenu a zvyšují chuťové kvality každé láhve NingXia Red.

9 OVOCNÁ SMĚS Pyré z kustovnice Borůvka Arónie Třešeň Granátové jablko
Švestka Hroznové víno NingXia Red obsahuje kromě kustovnice celou řadu dalších druhů ovoce oplývajících množstvím živin: arónie, borůvka, třešeň, granátové jablko a švestka. Společně nabízejí celé spektrum působení antioxidantů, které vašemu tělu dodají energii, sílu a chybějící živiny. Uvedené ovoce má vysoký podíl bioflavonoidů a fenolických sloučenin, např. antokyany a zeaxantin, které jsou účinnými fytonutrienty.

10 VĚDĚLI JSTE TO? Nápoj NingXia Red je schválen jako košer a halal.
Young Living používá patentovaný extrakt ze semen hroznového vína. NingXia Red neobsahuje průmyslově vyrobená sladidla s vysokým obsahem fruktózy. Young Living využívá patentovaný extrakt ze semen hroznového vína, která obsahují polyfenolickou látku. Nápoj NingXia Red je mírně oslazen přírodním a nekalorickým výtažkem ze stévie.

11 VĚDĚLI JSTE TO? Borůvka, třešeň, arónie, granátové jablko a švestka byly pečlivě vybrány pro své bioaktivní fytonutrienty a schopnost dodat energii.

12 CO VÁM PŘINESE TENTO ČERVENÝ NÁPOJ?
Podpora zdraví celého těla a celkové dobré kondice. Obsahuje d-limonen, účinnou složku citrusových olejů. Doplňuje energii. Pomáhá chránit proti oxidačnímu stresu. Zeptejte se posluchačů: „Kdo již vyzkoušel některé z přínosů nápoje NingXia Red?“

13


Stáhnout ppt "NINGXIA RED Infúze živin pro celé tělo."

Podobné prezentace


Reklamy Google