 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r. 1990 vychovala řadu tanečníků, z nichž.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

SPEED DOWN Mladá Boleslav
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Beckiland Firemní párty.
HLASOVÁNÍ O SESTAVENÍ ŠKOLNÍHO PARLAMENTU pro školní rok 2010/2011.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Můžeme i tančit Projekt probíhá od listopadu 2010 do prosince 2011

Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
BALETNÍ STUDIO při Moravském divadle Olomouc, o.s.
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Václav Metlička Cyklokros
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Oddělení mládeže a sportu
Český červený kříž Oblastní spolek Chrudim
Základní škola a Mateřská škola Brno, Merhautova 37
Mezinárodní soutěž mládeže CTIF je určena pro nejméně devítičlenné kolektivy mladých hasičů. Družstva mohou být složena z dětí obou pohlaví ve věku 12.
Vedení: Michal Bezruč – Tomáš Sloupský Asistentka: Lenka Jozífová
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
PROGRAM pro MATEŘSKÉ ŠKOLKY Liberec A-STYL centrum Liberec se představuje: relaxaci v solné jeskyni možnost posezení a občerstvení u baru pořádání.
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras.
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Vzdělávání dospělých - kategorie 50+. UNIV2 kurs 50+ Historie Založena roku 1994 Do výuky v České republice zavedla nové obory: ― Výpočetní techniku ―
FIRE DANCE 2013.
Reklamní kampaň pro ……… Nejlepší taneční songy od světových DJ´s Zdroj: Dance Radio, Play.cz, v tis. Internetová poslechovost na FM v Praze.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
FISAF FITNESS AND DANCE CONVENTION 31.říjen – 1. listopad 2009
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Příloha č.1 – Organizační schéma – PREZIDIUM - Prezident / první viceprezident / viceprezident Czech Dance Organization, o.s. PRVNÍ VICEPREZIDENT VICEPREZIDENT.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ HELLER DANCE &FASHION T ANEČNÍ ŠKOLA H ELLER.
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ
Z Mostu Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
FIRE DANCE 2017.
OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE pořádá na sále TRIO
Tanec Vypracovala: Natálie Odehnalová 9. C ZŠ Masarova Garant: p. uč
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Tanec.
FIRE DANCE 2018.
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
FIRE DANCE 2019.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž mnozí se tanci věnují profesionálně, pro jiné je to příjemný koníček. Činnost školy je rozdělena na výuku tanců v komerčních kurzech pro širokou veřejnost a dále výuku v souborech, které se tanci věnují profesionálně a účastní se tuzemských a zahraničních soutěží. Škola se věnuje disciplínám Street Dance (Hip Hop, Disco Dance, Break Dance, Electric Buggie, Disco Show), dále Performing Arts (Show Dance) a Speciálním párovým tancům (Merengue, Bachata, Salsa, Disco fox, Mixing Blues aj.). Ve škole vyučují profesionální lektoři, sami aktivní tanečníci i mezinárodní porotci. Škola se za rok 2010 stala nejúspěšnějším tanečním kolektivem v České republice dle hodnocení umístění v mezinárodních soutěžích (12 titulu Mistr světa, 1 titul Mistr Evropy) K hlavním komerčním činnostem patří pořádání základních tanečních, pokračovacích tanečních a kurzů pro dospělé. Dále škola nabízí plesová předtančení, vystoupení na kulturních a společenských akcích, moderování a modeling pro módní přehlídky. TaPŠ ILMA je organizátorem tuzemských i mezinárodních soutěží a v letošním roce bude již potřetí pořadatelem Mistrovství světa a Mistrovství Evropy párových tanců World Dance Latino Festival Babylon 2011, jehož vyhlašovatelem je IDO (International Dance Organization).

 pořádání tanečních pro mladé, pokračovacích kursů, taneční pro dospělé   taneční vystoupení na kulturních, sportovních a společenských akcích včetně ozvučení (sóla, dua, malé skupiny, formace, různé žánry a věkové kategorie )   společenské a zábavné moderování,  plesová předtančení   modeling pro módní přehlídky, hostes servis   zajištění firemních akcí na klíč 

 KOMERČNÍ KURSY nabízí výuku tance pro děti z mateřských školek, základních a středních škol  Kursy obsahují všeobecnou taneční průpravu - polka, disco, hip-hop, streetové technik  TANEČNÍ SOUBORY pod vedením zkušených lektorů již připravují tanečníky přímo pro tuzemské a zahraniční soutěže  Kategorie-mini(do 8 let),děti(do 11 let), junioři(12-15let), dospělí (16 let a výše)  Výukové tance – salsa, bachata, merengue, jive, disco fox, latino show, street dance, hip-hop, disco dance, break dance, R&B,

Příběh malíře Russian story Letušky