Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PROGRAM pro MATEŘSKÉ ŠKOLKY Liberec 30.8.2012. A-STYL centrum Liberec se představuje: relaxaci v solné jeskyni možnost posezení a občerstvení u baru pořádání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PROGRAM pro MATEŘSKÉ ŠKOLKY Liberec 30.8.2012. A-STYL centrum Liberec se představuje: relaxaci v solné jeskyni možnost posezení a občerstvení u baru pořádání."— Transkript prezentace:

1 PROGRAM pro MATEŘSKÉ ŠKOLKY Liberec 30.8.2012

2 A-STYL centrum Liberec se představuje: relaxaci v solné jeskyni možnost posezení a občerstvení u baru pořádání vzdělávacích programů a kurzů NABÍZÍME velkou škálu tanečních a pohybových aktivit určených široké veřejnosti - od předškoláčků až po seniory - formou kurzů, jednotlivých lekcí či speciálních programů

3

4

5

6 NA ČEM SI ZAKLÁDÁME: Příjemné prostředí Přátelská atmosféra Individuální přístup Zkušení lektoři Profi technické a taneční zázemí - 4 zrcadlové sály, 4 šatny - videozáznam sálů, čipové karty, elektronický docházkový systém, interaktivní výuková tabule

7 OBECNĚ: A-STYL centrum vzniklo na podzim roku 2009, ale navazuje na více než 13letou tradici taneční školy A-STYL LIBEREC. Nachází se v komplexu Tipsport areny – Jeronýmova ulice A-STYL

8 PROGRAM MATEŘSKÉ ŠKOLKY CÍL: Představit dětem zajímavým způsobem zdravou a zábavnou formu pohybu a relaxace. Ukázat jim možnost aktivního trávení volného času a podnítit zájem o zdravý způsob života.

9 PARTNĚŘI PROGRAMU:

10 DÉLKA PROGRAMU: - dopoledne -od 8:30 odjezd -do 12:00 příjezd vlastní program120 minut NÁPLŇ PROGRAMU: -Taneční a pohybová průprava – cca 30 min. -Lekce bruslení – cca 45 min. -Relaxační pobyt v solné jeskyni – cca 30min.

11 TANEČNÍ A POHYBOVÁ PRŮPRAVA NÁPLŇ LEKCE: Děti se seznámí se základní pohybovou průpravou – správné držení těla, zlepšení celkové koordinace, zvládnutí základní akrobacie – (např. kotrmelec). Důraz je kladen také na cítění rytmu. Vše hravou formou – často formou pohádky, soutěže, využívány jsou např. plyšáčci nebo různé cvičební pomůcky (prolézací tunel apod.) LEKTOR: Mgr. Lucie Jakubcová – vedoucí taneční školy, lektorka s více jak 17letou praxí, držitelka licence porotce a trenéra tance pod ACI. POŽADAVKY: Sportovní obuv nebo cvičky

12

13 LEKCE BRUSLENÍ Pod vedením zkušených lektorů z klubu BK Variace si děti vyzkouší pohyb na bruslích. Zároveň jsou jim správně vysvětleny základy tohoto sportu, které jsou poté dle individuálního pokroku dětí dále prohlubovány. Vše hravou a zábavnou formou. POŽADAVKY: Pouze teplé oblečení, BRUSLE i OCHRANNÁ HELMA jsou ZAPŮJČENY!!!

14

15 SOLNÁ JESKYNĚ PROČ RELAXOVAT V SOLNÉ JESKYNI? Čisté ionizované ovzduší těchto jeskyní zlepšuje celkovou kondici organismu a napomáhá při léčení řady onemocnění. Např.: - kožní onemocnění, - onemocnění dýchacích cest, astma, - stimulace metabolismu, štítná žláza, různé druhy alergie - únava, deprese, skleróza, nadváha a další Naše solná jeskyně je vybudovaná výhradně z přírodního materiálu – různých druhů kamenů a solí polské, pákistánské, ukrajinské a mrtvého moře, které vytvářejí mikroklima, při kterém se uvolňují prvky jódu, vápníku, draslíku, sodíku, magnezia, bromu a selenu. Vynikající léčivé účinky soli jsou známé již po staletí a v současné době se k tomuto zdroji léčby opět vracíme.

16

17 CENA PROGRAMU : 110 Kč za 1dítě v rámci Liberce ( min.4.400 Kč za dopoledne) při garanci počtu 44 dětí CENA ZAHRNUJE: - Lekci cvičení, bruslení a pobyt v solné jeskyni - DOPRAVU z MŠ do A-STYL Centra a zpět - pitný režim – čaj (je dětem podáván v době svačiny)

18 Identifikace rizik ?? - řešení Doprava ?? – zkušený dopravce – doprava od MŠ do A Styl centra a zpět, žádné přestupování Výuka tance ?? – profesionální lektoři v bezpečném zázemí Výuka bruslení ?? – zkušení lektoři z BK Variace – zapůjčení ochranných přileb Přesuny mezi sportovišti ?? – doprovod z MŠ – minimální vzdálenost cca 50 m.

19 fotoseriál

20 Kontakt: Pavel Jakubec – vedoucí projektu tel: 605 980 002 email: jakubec@pjart.cz@pjart.cz www.astyl.cz


Stáhnout ppt "PROGRAM pro MATEŘSKÉ ŠKOLKY Liberec 30.8.2012. A-STYL centrum Liberec se představuje: relaxaci v solné jeskyni možnost posezení a občerstvení u baru pořádání."

Podobné prezentace


Reklamy Google