PROGRAM pro MATEŘSKÉ ŠKOLKY Liberec 30.8.2012. A-STYL centrum Liberec se představuje: relaxaci v solné jeskyni možnost posezení a občerstvení u baru pořádání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ od do
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Orientace firmy FitVitalita s.r.o v aktuálním podnikatelském prostředí
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.2.06/
Fyzioterapie u SMA zásady cvičení osob s SMA poznatky z praxe
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště.
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.
MŠ Sedlčanská. MŠ Sedlčanská MŠ Plamínkové MŠ Kotorská.
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Rozmarýn.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
Předškolka a hlídání dětí
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
se sportovním zaměřením IČO
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
Automatické předvádění Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
P. VZDĚLÁVACÍ KURZ ASISTENTKA V PŘEDŠKOLNÍ PÉČI Lenka Hrkľová Odborná garantka mezinárodního projektu Péče o děti jako mezigenerační most.
BALNEOPARK LÁZNĚ JESENÍK.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
PITNÝ REŽIM NA ŠKOLÁCH a jak ho naplňovat
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Komunitní a otevřená škola
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ HELLER DANCE &FASHION T ANEČNÍ ŠKOLA H ELLER.
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
KLUB POHÁDKA Dům dětí a mládeže Praha Stodůlky. Dopolední blok pro rodiče s dětmi Klub Pohádka je určen pro rodiče s dětmi od 1 – 3 let. Cíl klubu: zapojení.
Projekt dětská skupina MOTÝL
Západočeská univerzita v Plzni
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
HIPOTERAPIE A CANISTERAPIE
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Téma: Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina.
Dětský aerobik Pod pojmem dětský aerobik rozumíme rozmanitá cvičení za hudebního doprovodu, která vycházejí především z aerobiku pro dospělé, ale také.
1 26. září 2016 Svaz léčebných lázní ČR Specifika lázeňské léčby dětí a dorostu prim. MUDr. Jana Rydlová, Vedoucí lékařka dětských léčeben, Lázně Luhačovice,
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Tel:
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
S MĚSTEM JIHLAVA PLAVE CELÁ RODINA
Terapeutické komunity
AUTOR: Blanka Petlánová
Bc. Kristýna Menclová MŠ Rozmarýnek
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Pracovní stáž Malta 2019.
Transkript prezentace:

PROGRAM pro MATEŘSKÉ ŠKOLKY Liberec

A-STYL centrum Liberec se představuje: relaxaci v solné jeskyni možnost posezení a občerstvení u baru pořádání vzdělávacích programů a kurzů NABÍZÍME velkou škálu tanečních a pohybových aktivit určených široké veřejnosti - od předškoláčků až po seniory - formou kurzů, jednotlivých lekcí či speciálních programů

NA ČEM SI ZAKLÁDÁME: Příjemné prostředí Přátelská atmosféra Individuální přístup Zkušení lektoři Profi technické a taneční zázemí - 4 zrcadlové sály, 4 šatny - videozáznam sálů, čipové karty, elektronický docházkový systém, interaktivní výuková tabule

OBECNĚ: A-STYL centrum vzniklo na podzim roku 2009, ale navazuje na více než 13letou tradici taneční školy A-STYL LIBEREC. Nachází se v komplexu Tipsport areny – Jeronýmova ulice A-STYL

PROGRAM MATEŘSKÉ ŠKOLKY CÍL: Představit dětem zajímavým způsobem zdravou a zábavnou formu pohybu a relaxace. Ukázat jim možnost aktivního trávení volného času a podnítit zájem o zdravý způsob života.

PARTNĚŘI PROGRAMU:

DÉLKA PROGRAMU: - dopoledne -od 8:30 odjezd -do 12:00 příjezd vlastní program120 minut NÁPLŇ PROGRAMU: -Taneční a pohybová průprava – cca 30 min. -Lekce bruslení – cca 45 min. -Relaxační pobyt v solné jeskyni – cca 30min.

TANEČNÍ A POHYBOVÁ PRŮPRAVA NÁPLŇ LEKCE: Děti se seznámí se základní pohybovou průpravou – správné držení těla, zlepšení celkové koordinace, zvládnutí základní akrobacie – (např. kotrmelec). Důraz je kladen také na cítění rytmu. Vše hravou formou – často formou pohádky, soutěže, využívány jsou např. plyšáčci nebo různé cvičební pomůcky (prolézací tunel apod.) LEKTOR: Mgr. Lucie Jakubcová – vedoucí taneční školy, lektorka s více jak 17letou praxí, držitelka licence porotce a trenéra tance pod ACI. POŽADAVKY: Sportovní obuv nebo cvičky

LEKCE BRUSLENÍ Pod vedením zkušených lektorů z klubu BK Variace si děti vyzkouší pohyb na bruslích. Zároveň jsou jim správně vysvětleny základy tohoto sportu, které jsou poté dle individuálního pokroku dětí dále prohlubovány. Vše hravou a zábavnou formou. POŽADAVKY: Pouze teplé oblečení, BRUSLE i OCHRANNÁ HELMA jsou ZAPŮJČENY!!!

SOLNÁ JESKYNĚ PROČ RELAXOVAT V SOLNÉ JESKYNI? Čisté ionizované ovzduší těchto jeskyní zlepšuje celkovou kondici organismu a napomáhá při léčení řady onemocnění. Např.: - kožní onemocnění, - onemocnění dýchacích cest, astma, - stimulace metabolismu, štítná žláza, různé druhy alergie - únava, deprese, skleróza, nadváha a další Naše solná jeskyně je vybudovaná výhradně z přírodního materiálu – různých druhů kamenů a solí polské, pákistánské, ukrajinské a mrtvého moře, které vytvářejí mikroklima, při kterém se uvolňují prvky jódu, vápníku, draslíku, sodíku, magnezia, bromu a selenu. Vynikající léčivé účinky soli jsou známé již po staletí a v současné době se k tomuto zdroji léčby opět vracíme.

CENA PROGRAMU : 110 Kč za 1dítě v rámci Liberce ( min Kč za dopoledne) při garanci počtu 44 dětí CENA ZAHRNUJE: - Lekci cvičení, bruslení a pobyt v solné jeskyni - DOPRAVU z MŠ do A-STYL Centra a zpět - pitný režim – čaj (je dětem podáván v době svačiny)

Identifikace rizik ?? - řešení Doprava ?? – zkušený dopravce – doprava od MŠ do A Styl centra a zpět, žádné přestupování Výuka tance ?? – profesionální lektoři v bezpečném zázemí Výuka bruslení ?? – zkušení lektoři z BK Variace – zapůjčení ochranných přileb Přesuny mezi sportovišti ?? – doprovod z MŠ – minimální vzdálenost cca 50 m.

fotoseriál

Kontakt: Pavel Jakubec – vedoucí projektu tel: