Dům ze slaměných panelů -

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Potenciální dopady energeticko-klimatického balíčku na průmysl ČR Ministerstvo průmyslu a obchodu C O O C O O C O O C O O C O O C O O 20. listopadu 2008.
Advertisements

Lisovna plastů, spol. s r.o.
Solární systémy pro aktivní topení
Ryze přírodní stavební materiály (stručný přehled, výčet)
Metoda QFD metoda plánování jakosti založená na principu maticového diagramu umožňuje transformaci požadavků zákazníků do navrhovaného produktu a procesu.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
SILNĚ OVLIVNĚNÉ VODNÍ ÚTVARY METODY A JEJICH VYUŽITÍ V PŘÍPADOVÉ STUDII V POVODÍ LABE, ČESKÁ REPUBLIKA Hradec Králové, 20. leden 2004 Johan Van Assel Aquaplus.
VIP – vakuové izolační panely Prezentace společnosti VIRTUAL, s.r.o. Připravil: Zdeněk Hastrman.
Systémy tisku CTP a CTF semestrální práce
HISTORICKÝ VÝVOJ 1900 Výrobková normalizace, vojenský průmysl
Kodex řízení evropské akvakultury FEAP. EIFAC – evropská komise pro sladkovodní rybářství (FAO) FEAP – federace evropských chovatelů ryb –( Federation.
Sluneční elektrárna.
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Energetický audit VYHLÁŠKA.
Řízení jakosti Číslo předmětu: Na cvičení je nutno nosit: - vlastní přezůvky, -kalkulačku se základní statistikou Cvičení budou v laboratoři.
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
Product Fact Book. 2 Product Management Continental / André Voigt / 2010 © Continental AG Product Fact Book ContiEcoContact™ 5 ContiEcoContact 5 Optimalizace.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
SYSTÉMY ŘÍZENÍ ZÁSOB Jana Burešová Kateřina Cimická
Hliníkový fasádní systém COTTA
ÚČEL AUTOMATIZACE (c) Tralvex Yeap. All Rights Reserved.
Moderní zařízení pro energetické využití odpadů (EVO) malých kapacit
Zkušenostní křivka Petr Bouška IŘT 2007/2008.
přehled základních technologii zpracování kovů
1 Divize Project Development ZELENÁ FILOZOFIE SKANSKA.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
DŘEVOSTAVBY PRO BYDLENÍ
Roneli – franchisa ve stavebnictví. Roneli (staví např. na Ukrajině, v Rusku, Kazachstánu a Gruzii) Generální dodávky staveb - stavby občanské, průmyslové,
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu Průmyslová politika ve vazbě na automobilový průmysl Zasedání rady ředitelů AutoSAP.
Elektrárna Počerady Leží v severozápadní části České republiky, přibližně uprostřed trojúhelníku měst Louny, Žatec a Most. Vlastní výstavba probíhala.
Technologie – výrobní proces ve strojírenství
6. Grafická dokumentace desek plošných spojů..
Produktová prezentace
Ekonomické aspekty fotovoltaiky A5M13FVS-12. Ekonomické hodnocení PV systémů Cena elektřiny vyrobená nějakým systémem (např. fotovoltaickým) se obvykle.
Možnosti modelování požadavků na informační systém
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Marketing Návrh výrobku Vývoj, konstrukce Příprava výroby Zásobování Výroba Montáž, kompletace Prodej Poprodejní služby měření, zkoušky, testy konkurenčních.
Ruská federace x WTO a OECD
MARKETING.
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Zásady montážních prací Ročník:2. Datum vytvoření:prosinec.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
III. Analýza nabídky Přehled témat 8. Technologie 9. Minimalizace nákladů 10. Maximalizace zisku 11. Alternativní teorie firmy.
POSTAVENÍ FIRMY - Rizika povolání FIRMA ORGANIZACE LIDSKÝ FAKTOR CÍLE Ekonomie Politika Ekologie Legislativa Trh Riziko v centrálně řízené ekonomice v.
Lepení dřeva Teorie lepení
1 Tvůrci energetické politiky ? Hodnocení variant - ukazatele Vychází se z tzv. analýzy životního cyklu LCA, to je přístup zohledňující náročnost na zajištění.
Globální družicové polohové systémy Galileo a GLONASS
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Tržní prostředí.
1 Příprava aplikace Nařízení REACH v BorsodChem MCHZ, s.r.o., Ostrava v BorsodChem MCHZ, s.r.o., Ostrava Průmyslová toxikologie a ekotoxikologie Ing. Přemysl.
EKOINKUBÁTOR PODNIKOVÁ EKONOMIKA ENVIRONMENTÁLNÍ MANAGEMENT Ing. Eva Štěpánková ESF MU Katedra podnikového hospodářství
Magické slovo Sustainability  Udržitelnost je jako „megatrend“ hlavním strategickým tématem kterékoliv stavební firmy, pojmy udržitelná strategie, finance,
Regionalistika 2 Základní nástroje a možnosti rozvoje území.
8. podlahy II. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
KONCEPCE NAVRHOVÁNÍ NÍZKOENERGETICKÝCH A PASIVNÍCH BUDOV Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Šance pro všechny CZ.1.07/1.2.06/ Montáže Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová.
Strategická analýza společnosti TIBBIS, s. r. o.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Požární ochrana 2015 BJ13 - Speciální izolace
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Jištění kvality technologických procesů
Výroba. Výroba Výrobní proces zahrnuje všechny činnosti, které vedou k hotovému výrobku.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ENVIRONMENTÁLNÍ MANAGEMENT
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
Systém vodních staveb v Evropě
Podnikatelské koncepce
Transkript prezentace:

Dům ze slaměných panelů - ekonomické řešení pro ekologický život Marius Tarvydas UAB “Ecococon“ Manager marketingu a prodeje

Cílem UAB “Ecococon” je Historicky bezprecedentní nárust ve výrobním sektoru a technologická úroveň výroby 20 st. má silný dopad na přírodní, sociální a ekonomické problémy. Nezodpovědný přístup v oblasti bydlení způsobující plýtvání zdroji a poškozování přírodního prostředí a lidského zdraví zapříčinil mnoho nevratných negativních následků. Cílem UAB “Ecococon” je vytváření a stavba zdravých a ekonomických domů z přírodních materiálů Věříme, že domy stavěné ze slaměných panelů Ecococon jsou : velmi slibné, protože jsou ekonomické, teplé a jejich konstrukce vyžaduje nízké náklady na pracovní sílu; přátelské k životnímu prostředí a odpovídající ekologickým principům; originální, protože dovolují použítí nejmodernějšího designu a vytváření obzvlášť individuálních domů.

UAB “Ecococon” Založeno v roce 2008 V současné době má naše společnost tým o velikosti 20 lidí Vyrábíme až 10,000 m2 slaměných panelů ročně Za rok vyrobíme v Litvě kolem 20 slaměných domů V současnosti je náš výrobek certifikovaný Evropskou unií Naše výrobky jsou vyváženy také do Litvy, Rakouska a na Slovensko

“Ecococon” výrobky slaměné panely jednoduchý montážní systém produkce hotových eco - materiálů

Panely mohou být lepeny k sobě Panely ze slámy I : Technologie zpracování slámy do panelů je jedinečná a ve světě nemá obdoby. Panely mohou být lepeny k sobě použitím suché metody při zachování 0.6 m šířky panelu použitím mokré metody při zachování 1.2 m šířky panelu

Panely ze slámy II : Sláma je do panelů natlačená rovnoměrným tlakem a hustota stlačení je přibližně 120 kg/m3. Vyčnívající sláma je stříhána speciálními nástroji do roviny, takže panely mohou být nahozeny daleko menším množstvím omítky, než jiné druhy panelů nebo slaměných povrchů.

Panely ze slámy III : Ecococon panely se odlišují od jiných dvojitým rámem Typický panel má rozměry 3 x 1.2 x 0.4 m. Překlady a okenní parapety jsou vyráběny podle daného projektu, tzn. k dostání v různých velikostech Panely nejsou příliš těžké (váha se pohybuje od 20 do 200 kg), takže mohou být přenášeny ručně, nebo pomocí malého vysokozdvižného vozíku.

Unikátní montážní systém panelů I: Zdi ze slaměných panelů mají funkci nosné zdi celé stavby; Je možné vyrobit jedno- dvou nebo tříposchoďové domy za použití Ecococon panelů;

Unikátní montážní systém panelů II: Obzvlášť velká výhoda našich panelů spočívá v rychlosti montáže přímo na místě stavby. V závislosti na úrovni přípravy, je možné smontovat 100m2 plochy za 1-2 dny; Při montáži Ecococon panelů, je zcela vyloučena tvorba rosných bodů, protože v místech, kde se panely spojují dohromady se sláma z boční strany jednoho panelu stlačí se slámou z druhého panelu a tím je dosaženo mimořádné těsnosti . Montáž je tak jednoduchá, že panely jsou k sobě spojovány pouze za použití vrtačky. Unikátní montážní systém panelů II:

Technická požadavky panelů ze slámy: Ecococon panely vyhovují všem požadavkům v oblasti odporu, tlaku, nehořlavosti a životnosti materiálu. Díky unikátní technologii a přísné kontrole všech kroků výrobního procesu, nepřesahuje vlhkost ve slámě 15%.

Budovy/Design Ze slaměných panelů může být navržen jakýkoli typ veřejné nebo soukromé budovy. Dle vámi poskytnutého návrhu, vám připravíme technický návrh panelů a vyrobíme požadované velikosti a množství panelů.

Výroba hotových eko-materiálů Naším cílem je maximalizovat množství používaného přírodního materiálu při výstavbě domu. Naše produkty zahrnují: Hliněné omítky; Hliněné podlaží; Finální omítky z bílé a hnědé hlíny;

Hledáme partnery Ty, kdo chtějí reprezentovat naši společnost ve své zemi a prodávat výrobky Ecococonu; Vítáme spolupráci s architekty, kteří doporučí náš produkt svým zákazníkům; Výrobní společnosti, které by měly zájem vyrábět domy ze slaměných panelů.

Děkujeme za vaši pozornost WWW.ECOCOCON.LT