P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ 2009. FOR GOLF a přátelé - TOUR 2009 KARLŠTEJN 5.5. úterý KARLOVY VARY 14.6. neděle MALEVIL 20.6. sobota golf.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEVERNÍ PRŮMYSLOVÁ ZÓNA – PÍSEK
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
…..přijďte si s námi zahrát
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Lokální partnerství FÓRUM PRO RODINU
Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Golf & Country Club Piešťany
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Cena eTwinning Ve dnech 20. a 21. září 2005 se vyučující Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 6 zástupci tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce pracovali tříd.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
ELTODO CUP První jarní homerun
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Seriál sportovních akcí pro firemní týmy
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Mapa zájmu - plány.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Tandem Koordinační centrum česko-německých.
Eagles Partners KORYNA TOUR Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Sdružení mediálních a reklamních firem by Vám rádo.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
Je Česká republika považována za golfovou destinaci? Nebo je stále ještě „Neobjevenou golfovou destinací“? Czech Golf Travel Association.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO SPOLUPRÁCI SE ZAHRANIČÍM DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Zuzana ČERMÁKOVÁ
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ FOR GOLF a přátelé - TOUR 2009 KARLŠTEJN 5.5. úterý KARLOVY VARY neděle MALEVIL sobota golf.
Svaz postižených civilizačními chorobami ZO 3 Přerov.
Plán činnosti 2007 Filip Novák Volejbal - 5. ročník volejbalového turnaje Geodetů a Kartografů 2007 Místo konání : tradičně v hale ČVUT na.
T. J. SOKOL DŘEVOHOSTICE, TENISOVÝ ODDÍL
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE TENISOVÉHO ODDÍLU T.J.SOKOL DŘEVOHOSTICE
CELOSTÁTNÍ PACIENTSKÉ SETKÁNÍ 31. října 2014 LYMFOM HELP, o.s.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Celostátní setkání pacientů 4. listopadu 2016
59. mezinárodní strojírenský veletrh
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
Česká republika Cestovní ruch ZŠ Hejnice 2010 Mgr. Jan Kašpar.
Transkript prezentace:

P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ 2009

FOR GOLF a přátelé - TOUR 2009 KARLŠTEJN 5.5. úterý KARLOVY VARY neděle MALEVIL sobota golf neděle tenis DÝŠINA neděle SOKOLOV 9.8. neděle CIHELNY neděle MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 4.9. pátek Překvapení říjen Zájezd s turnajem v zahraničních destinacích konec října

Fotogalerie z ročníku 2008

PARTNEŘI v roce 2008 : IBI s.r.o – VISCODERM, ASPEN AESTHETIC CLINICS Česká Pojišťovna, Erbia Golf club o.s., For Golf, Abstrakt, Fit pro život, ProMoPro, Caledonian School, Spin Servis,Tee Kannee, Resort Svatá Kateřina, Tawan, hotel Dilly Rakousko,hotel Chateau St.Havel, hotel President, Mary Kay, Tiger Cup, Nessie, Kérastase Paris, klinika A2C, Evian, Imedeen,Con pro, Golf Adam Steiner, Goba, Aha Golf, Arabella Fashion, Free Golf,rest. St.Michael, Snella, UK Kult, Bass servis, Adamis, dovoz port.vín Vl.Matlovič, 1188, webový portál golf.cz Partnerská hřiště v roce 2008: Cihelny, Dýšina, Hodkovičky, Karlovy Vary, Konopiště, Mladá Boleslav, Mariánské Lázně, Kunětická Hora

Historie Tour : V roce 2002 byla založena agentura Golf Lady, a do dnešního dne bylo touto agenturou uspořádáno : 96 turnajů na simulátorech v Erpet Golf centru Praha 96 turnajů na devět jamek v Golf Clubu Praha Motol 52 turnajů na devět jamek v Golf Clubu Praha Hodkovičky Těchto pražských turnajů se zúčastnilo celkem cca 400 hráček. 36 turnajů na nejlepších mistrovských hřištích : Cihelny, Dýšina, Hluboká, Karlovy Vary, Karlštejn, Konopiště, Malevil, Mladá Boleslav, Mariánské Lázně, Y – Liberec, Všech těchto turnajů se zúčastnilo přes 700 našich hráček a jejich přátel z různých, i mimopražských klubů. Velmi úspěšný byl velký rodinný turnaj pro zahraniční firmy na Malevilu, kde byl program zaměřen i na rodiny s dětmi. Oblíbené jsou i turnaje na rakouské Fontaně a nebo na úpatí Alp ve Windischgarstenu. Protože se členská základna našich turnajů stále více rozrůstala, nabídli jsme hráčkám možnost si zahrát se svými přáteli a obchodními partnery, a tímto jsme otevřeli tyto turnaje na výpočet hcp i pro naše mužské protějšky. V loňském roce změnila Tour své jméno na FORGOLF A PŘÁTELÉ a pod tímto názvem se velmi brzy – v úzké spolupráci s časopisem ForGolf stala jednou z největší tour, kam se mohou také přihlásit všichni zájemci z řad našich golfistů a golfistek. V každém turnaji se zúčastnilo cca 110 hráčů.

Protože se členská základna našich turnajů stále více rozrůstala, nabídli jsme hráčkám možnost si zahrát se svými přáteli a obchodními partnery, a tímto jsme otevřeli tyto turnaje na výpočet hcp i pro naše mužské protějšky. V loňském roce změnila Tour své jméno na FORGOLF a přátelé, a pod tímto názvem se z největší ženské tour stala velmi brzy největší smíšenou tour, kam se mohou přihlásit všichni zájemci z řad nejen našich golfistek ale i golfistů. Účast na každém turnaji se pohybovala vždy kolem 120 hráčů, a jen za první ročník těchto smíšených turnajů se již účastnilo cca přes 250 hráčů z různých klubů. Turnaje For Golf a přátelé 2009 V letošním roce plánujeme 8-9 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit cca 110 hráčů. Hřiště na nichž se Tour bude odehrávat patří k těm nejlepším v naší republice. Hřiště na kterých se budou turnaje odehrávat : Malevilčerven Karlovy Vary červen Konopiště červenec Dýšinačervenec Sokolov červenec Cihelny srpen Mariánské Láznězáří Překvapení říjen

FOR GOLF WOMEN TOUR 2009 Jako v uplynulých letech, tak také i v letošním roce proběhne tato naše největší ženská golfová tour na pražských hřištích a to : 25 turnajů každé pondělí v Praze – Motole 25 turnajů každou středu v Praze – Hodkovičkách Mimo golfových akcí pořádáme také různé doprovodné aktivity při turnajích, ale i mimo ně, jako např. : Různé tématické návštěvy ve firmách našich partnerů, které jsou spojené s prezentací jejich produktů a služeb. Sportovní akce, sportovní setkání nebo lyžařské zájezdy do italských Dolomit, jichž se pravidelně účastní 70 našich hráčů se svými rodinami. Wellness pobyty v Rakousku s golfovými turnaji a pod. Na závěr každého ročníku je uspořádán velký společenský večer s poděkováním partnerům a vyhlášením výsledků Tour v krásných zámeckých prostorách hotelu Chateau St.Havel v Praze 4 - Krči. Všechny naše aktivity jsou v úzké spolupráci s časopisem ForGolf a také s golfovým clubem Erbia o.s

Kontakt: MARCELA CHRPOVÁ majitelka agentury Golf Lady, promoter ForGolf Tour, a managerka golfového clubu Erbia o.s. Tel.: , webové stránky : golflady.cz, womentour.cz, erbiagc.cz