aneb plážová házená v Mostě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Výstavba sportovního areálu 20
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR ÚŘADU VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
Fotbal Kopaná Fočus.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR „SPORTEM PROTI DROGÁM“ KONANÝ V RÁMCI PROJEKTU TĚLOVÝCHOVNÉ A SPORTOVNÍ UNIE TRUTNOVSKA „SPORTUJ S NÁMI“
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK KONANÝ POD ZÁŠTITOU PŘEDSEDY ČMFS JUDr. Ivana Haška.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V KOPANÉ „O POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA“ konaný v rámci 7.ročníku zimních turnajů pod názvem „Sportem proti drogám“ Datum: sobota.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
FLORBAL.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
BASKETBAL.
datum konání 25. a 26. červen 2005 místo konání TJ Solidarita Praha, ul. Pod strání 3124/7a, Praha 10 první oficiální pražský turnaj v plážové házené.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Fotbal.
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.

Moje první Prezentace!!.
Volejbal.
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
HÁZENÁ 2.
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
HÁZENÁ.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Florbal Patrik Převrátil.
CURLING.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
SPORTOVNÍ DNY V NOWEJ WSI TJ SLAVIA PÍŠŤ - Czarni Nowa Wieś ČR PL TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
VOLEJBAL 1.
Házená Kateřina Horáková.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Beach tenis.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
VÁNOČNÍ HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH ŽÁKŮ Konaný v rámci projektu TSUT „Sportuj s námi“
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Vítejte na festivalu her Pokud chcete poznat a vyzkoušet si některou z her, zavítejte do volného hraní v místnostech M0 a M1 Můžete ale změřit své síly.
Ročník: 3. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Házená – průpravné hry Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne:
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
1.ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár
Nábor mladých fotbalistů
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
BSE České Budějovice o. s.
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Odbíjená – základní pravidla
Mgr. Jan Charousek Liberec 2018
Transkript prezentace:

aneb plážová házená v Mostě. Beachhandball aneb plážová házená v Mostě.

Obecně : Hra je podobná mezinárodní házené. Jedná se o týmový sport, ve kterém se dva týmy snaží vstřelit míč do branky soupeře. Hraje se ve 4 hráčích (3 hráči v poli a jeden brankář). Hraje se na pískovém hřišti o rozměrech 12x27 metrů. Obecně :

3-denní turnaj, který je pořádán od roku 2007 3-denní turnaj, který je pořádán od roku 2007. Jedná se o otevřený turnaj. Účastnit se mohou i amatérské kolektivy. Akce součástí kampaní ČUS - Sportuj s námi! a Most – kandidát na titul Evropské město sportu udělované European Capitals of Sport Association - ACES (Most titul pro rok 2015 získal). Pořadatelé HK Baník Most a od roku 2013 i DHK Baník Most. Systém turnaje - každý s každým v základní skupině a dále o umístění. V pátek se očekává příjezd týmů, vrcholí příprava a od 10:00 hod zahajuje sportovní akci turnaj mládeže a Školní liga Handball cup. V sobotu a neděli probíhá hlavní turnaj v plážové házené mužů a žen.  Beachhandball Most

Ženy: 1. Černí Andělé 2. Sunakashi 3. Promilky 4. Activ Moms 5 Ženy: 1. Černí Andělé 2. Sunakashi 3. Promilky 4. Activ Moms 5. Bílinské laňky 6. Juniorky 7. Dippoldiswalde Muži: 1. All Blacks 2. Chmelu, chmel 3. Bambusáci 4. Dippoldiswalde 5. Junioři 6. Fans DHK Výsledky 2014

Děkujeme všem za podporu!!! Kdo nás podpořil v roce 2014? Statutární město Most http://www.mesto-most.cz/ Technické služby města Mostu http://www.tsmost.cz/ Firma AFSI http://www.afsifilters.cz Česká unie sportu http://www.cuscz.cz/uvod.html Sportovní hala Most http://www.sportovnihalamost.cz/ a další drobní sponzoři Děkujeme všem za podporu!!!