Vkládání objektů do tabulky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Advertisements

VY_32_INOVACE_54_MS_Word_ III. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start) CZ.1.07/1.4.00/
• Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Kreslení, kliparty, obrázky OLE, video
Možnosti programu MS Word. Úpravy textu Úprava textu a odstavců.
Digitální učební materiál
Z ÁKLADNÍ ŠKOLENÍ APLIKACE M ICROSOFT E XCEL Představení společnosti Školení aplikace Microsoft Excel.
Objekty mohou být vytvořeny buď pomocí prostředků Wordu nebo je můžeme vytvořit na jiném místě a do dokumentu Wordu vložit. Všechny objekty se vloží na.
Zoner Callisto.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
Tabulkový procesor MS EXCEL I. ÚVOD Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Nabídka karty Soubor Soubor. Nabídka karty Domů Domů práce se schránkou formátování písma zarovnávání formát čísel práce se styly práce s buňkami vyhledávání.
14. Textový editor ( VKLÁDÁNÍ dalších objektů do textu…)
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.16 Téma: PowerPoint Číslo.
VY_32_INOVACE_56_MS_Word_V. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace v.
MS OFFICE - WORD TITULNÍ STRANA A OBSAH Ing. Petr Hanáček
Jak vytvořit prezentaci
 Microsoft Word  Je textový procesor od firmy Microsoft, který je součástí kancelářského balíku Microsoft Office.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Textový procesor (MS Word)
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J. Jarkovský, L. Dušek, M. Cvanová II. Vzorce v Excelu Tipy pro práci s Wordem.
Grafické objekty v prezentaci Jana Vosáhlová VY_32_INOVACE_7C17.
Vkládání kreslených útvarů
Jak vytvořit prezentaci
INFORMATIKA 7 Úpravy obrázků v MS WORD III2 - I7- 18.
ILUSTRACE VE WORDU Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
Identifikátor materiálu: EU
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 3.
Word – Tabulky a Grafika ve Wordu
Grafy v Excelu.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Textový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor: Informatika Téma: Word - záložka "Vložit" Klíčová slova: Záložka vložit, obrázek,
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 kopírování a vkládání
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_225.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ DO DOKUMENTU VY_32_INOVACE_70. Do textového dokumentu lze vkládat obrázky. 1.OBRÁZEK – vlastní (naskenovaný) nebo uložený v PC 2.KLIPART.
TEXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA ) Michalík Martin 4.A.
G RAFIKA VE W ORDU Vkládání obrázků a grafických objektů Tvary WordArt Barvy, čáry, výplň grafických objektů.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Formátování dokumentu
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS WORD 2010 – záhlaví a zápatí Co se všechno naučíme??? Jak vkládat.
T EXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA )
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
ZLEPŠENÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA EOA
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Skenování fotografie
Textový Editor.
MS Excel – Absolutní odkaz
WordArt, SmartArt, Tvary
Číslo v digitálním archivu školy
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
FORMÁTOVÁNÍ DOKUMENTU
AUTOR: Mgr. Marcela Šašková NÁZEV: VY_32_INOVACE_4A_09 TÉMA: MS_WORD
Zpracování a využití informací
Transkript prezentace:

Vkládání objektů do tabulky

Do tabulek můžeme vkládat Obrázky Kliparty Obrázky ze souboru Automatické tvary Organizační diagramy – obrázek SmartArt WordArty Obrázky ze skeneru nebo fotky ředitel Zástupce 1. stupeň 1.A 1.B Zástupce 2. stupeň 6.A wordarty

Do tabulek můžeme vkládat Objekty Dokument aplikace Word Prezentace Hudební soubory

Do tabulek můžeme vkládat Grafy Hypertextové odkazy C:\Users\Uživatel\Documents\Závěrečné procvičení funkcí_šablona469.xlsx

Vkládání obrázku Vložení - obrázek, klipart atd.

Vkládání automatických tvarů

Automatické tvary - příklady

Úpravy objektů Úpravy všech vložených objektů jsou shodné s úpravami ve Wordu Zvětšování, zmenšování, přesouvání Změna barvy výplně, okraje Pozor! Pokud chceme objekt upravovat, musíme jej nejdříve označit! Mějte na paměti, že méně znamená někdy více, tzn. Nepřeplácejte tabulky zbytečnými obrázky

Příklad: Moje útrata Vytvoř si jednoduchou tabulku o asi 6 řádcích, do které zapíšeš, za co nejvíce utrácíš peníze a kolik. Výslednou částku sečti a pomocí tvarů označ, co je důležité a za co by jsi mohl ušetřit.

Moje útrata – možné řešení Moje útrata za měsíc cesta do školy 200 svačiny kino 160 make-up 80 kredit 300 celkem 940 nutné možné ušetřit možné ušetřit možné ušetřit